Octavia 3 FL vRS245 - redalex
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Да, и ние сме имали случаи. На железарки също. Ясно си личеше как лъкатуши на баланс машината.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- Sawyer
- Гараж: ///
Тоя е много голям от другия форум. Супер "капацитет"PRO написа:Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
И моите бяха две железарки криви. Взимам колата и направо за смяна на гуми - минал съм 10 км. Гумаджията вика, ела да видиш фабрично криви джанти ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Оем са излагат ![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- redalex
- Гараж: i3
От няколко дни с новите джанти и гуми:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Много хубаво, че си се снабдил с джантите най-накрая.
Все още се надяваме да я видим 245-цата на някоя Софийска среща
TSI Team
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
И преди, и сега, тая кола е голема красота !!! ![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Вчера я видях паркирана и се чудех от къде са ми толкова познати тези джанти 
- redalex
Голяма одисея беше с джантите... луда работа.PRO написа:Много хубаво, че си се снабдил с джантите най-накрая.
За срещата - вече ме е срам като не съм с 19ките хехе
Иначе съм затънал в работа и лични ангажименти и дори колата рядко я карам, а за форумна среща нямам идея кога ще дойде момента...
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Съсипал си визията на колата колега.
То вярно Зима иде, ама това е РС. Срамотия и излагация е да се кара така.
245 Версията Топ стоково изпълнение.
1. 18ки е минимумът при РСката.
На черното пък тия 17ки съвсем малеят и като подарени стоят на калниците. Отделно това е една от най-противните стокови джанти на Шкода. Възмутен съм как може заводски да се предлагат такива грозотии.
2. Трябваше едни 18ки Пикторис или Джемини да шибнеш щом на стокови държиш.
3. Отделно мнооооо е скокелста така стокова. На черното пак мнооо личи. Тия тъпанари от Шкода продължават с Бъги изпълненията, 245 уж щеше да е свалена, дрън дрън .......... позорна история.
Не ми се впрягай
, много Ти е красива колата.
Имаш най-красивите сток РС3 джанти Екстрийм.
Зимата ще я изтъркаляш, а на Пролет връщаш 19ките и Задължително H and R пружини.
То вярно Зима иде, ама това е РС. Срамотия и излагация е да се кара така.
245 Версията Топ стоково изпълнение.
1. 18ки е минимумът при РСката.
На черното пък тия 17ки съвсем малеят и като подарени стоят на калниците. Отделно това е една от най-противните стокови джанти на Шкода. Възмутен съм как може заводски да се предлагат такива грозотии.
2. Трябваше едни 18ки Пикторис или Джемини да шибнеш щом на стокови държиш.
3. Отделно мнооооо е скокелста така стокова. На черното пак мнооо личи. Тия тъпанари от Шкода продължават с Бъги изпълненията, 245 уж щеше да е свалена, дрън дрън .......... позорна история.
Не ми се впрягай
Имаш най-красивите сток РС3 джанти Екстрийм.
Зимата ще я изтъркаляш, а на Пролет връщаш 19ките и Задължително H and R пружини.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
на пролет ми ги продаваш на мен тези 17ки, че ме кефят от отдавна
- redalex
Возията с тия 17ки е толкова по-приятна в сравнение с 19ките, че хич не съм сигурен, че ще ги връщам 19ките - хехехе 
Визията - за мен е ок ...а и не е нещо, което силно да ме вълнува. По-важно ми е как се държи колата при шофиране... особено сега като почнат да текат реки и да излизат дупки и гнусотии...
Визията - за мен е ок ...а и не е нещо, което силно да ме вълнува. По-важно ми е как се държи колата при шофиране... особено сега като почнат да текат реки и да излизат дупки и гнусотии...
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Сега забелязах, че Оборотомера на таблото на 245 Версията влиза на 6000 оборота в Червеното??????????????????
220 и 230 Версиите на 6500 оборота влиза в червеното??????????????
220 и 230 Версиите на 6500 оборота влиза в червеното??????????????
@bega4kata каза: