Няма проблеми, стига да не те притеснява, че ще съм придружен с една двугодишна особа от мъжки родzzankov написа:NRG трябва да си планира лятната почивка по този начин,едни 500км за обслужване.И 500 обратно.The Hooligan написа:Ходете при пичовете от ЕТ Бургас. На всяка среща/събор ядем и пием с тях!
Янко,кафе утре?
Еуратек
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Еуратек
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Еуратек
Когато е текущо обслужването направо заминаваш. А защо не и до Варна? Аз така няколко години лятото все при Сами си ходех. Седмица на море със семейството, единия ден при Сами - я масло, я някой тампон, софт... и винаги професионална работа и приятелско отношение.Sawyer написа:Да, сериозно се замислям да си правя екскурзии до морето и там само да пипат по колата
В Бургас не ми се е случвало да ходя за ремонт или обслужване, но ако се наложи ще ги посетя и ще съм спокоен.
В софийското ЕТ не съм ходил от 10 години, няма и да стъпя там никога повече. Имам много лошо спомени, откраднати части от колата и заменени с дефектирали употребявани. Не ми се говори повече.
Следващата ми кола живот и здраве пак ще е Шкода, но ще си я купя нова от чужбина. Няма да се занимавам с тия повече.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
-
mischoka
- Гараж: в търсене
Еуратек
В чужбина новите коли са значително на по високи цени от БГ. Аз съм правил конфигуратор на РСка в Германия и си е с 5000 евро отгоре на тая от еуратек. В Германия почнаха да продават нови коли неизвестни автокъщи с турци и араби, като колите са внос от други държави.
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Еуратек
Айде и аз да напиша нещо по въпроса.
На мен Супърба-новия ми го продаде Иван Милов.Ами,много съм доволен!
Момчето ми се обаждаше през ден в рамките на два месеца докато се чудих кога да го поръчвам.Бях в Италия,началото на септември,когато пак ми се обади с нова информация относно цените и сроковете на доставка(Маджо може да го потвърди,беше до мен),когато взех решението.Успя да ми уреди и допълнителна отстъпка,като ми обърна и внимание,че този модел ще се предлага с N1 до Нова година,след това не.
Смятайте колко съм спестил.Всички допълнителни опции си бяха налице,няколко пъти ми се е обаждалза потвърждение.Нови зимни гуми,стелки-всичко беше поръчано и си го взех с колата.Разведе ме в подземня паркинг и на открития,за да видя каква е разликата между лунно белия металик и останалите бели,щото не го бях виждал на живо.Първите няколко месеца ми се обаждаше постоянно с въпроси дали съм доволен от колата и дали имам някъкви проблеми.Супер доволен останах и сега като се видим в шоурума винаги се поздравяваме.
Този,който го хвалите-Любо(с брадата),когато реших да продавам Октавията,преди 3год. и заведох жената да гледа едно Йети Адвенчър-бяло,трябваше да ни даде цена за изкупуване и въобще не ми се обади,то по-добре,че в последствие купихме РАВ 4-ката.Никаква заинтересованост от негова страна.Демек,свърши ми услуга!
Преди това от 2005г. до 2015,пет броя Шкоди съм взел от Жоро Писашки(на Тотлебен и Цар Борис),също съм много доволен.
Това е относно търговците.
За сервиза,мнението е и в двете крайности,но в общи линии съм повече доволен,отколкото,не.
Когато колите са за боя си ги карам при Вили от Ветек и с него си уточнявам,кога да ги вкарвам и кога да ги взимам,за да не седят излишно на паркинга на ЕТ,щото знаете защо!
Той си се оправя с приемчиците.
За сериозни ремонти засега не ми се е налагало да влизам в сервиза,освен за смяна на масло.Един път за гаранционна смяна на ЕГР на стария Супърб и за повреда на подгрева на седалките.
Е,имах и едно леко подсвиркване от към двигателя на О3-ката за което вече забравих или не му обръщам внимание(след смяна на водна помпа и ангренажен комплект-гаранционно).
От приемчиците съм много доволен от - Миро,Пепи Вангелов и Стефан Христов,винаги обръщат необходимото внимание.Случвало се е и да оклепат работата работниците в сервиза,но след забележка винаги са се поправяли.Общо-взето,като за БГ-средна хубост!
Айде стига,че ебаси фермана напИсах!
Момчето ми се обаждаше през ден в рамките на два месеца докато се чудих кога да го поръчвам.Бях в Италия,началото на септември,когато пак ми се обади с нова информация относно цените и сроковете на доставка(Маджо може да го потвърди,беше до мен),когато взех решението.Успя да ми уреди и допълнителна отстъпка,като ми обърна и внимание,че този модел ще се предлага с N1 до Нова година,след това не.
Смятайте колко съм спестил.Всички допълнителни опции си бяха налице,няколко пъти ми се е обаждалза потвърждение.Нови зимни гуми,стелки-всичко беше поръчано и си го взех с колата.Разведе ме в подземня паркинг и на открития,за да видя каква е разликата между лунно белия металик и останалите бели,щото не го бях виждал на живо.Първите няколко месеца ми се обаждаше постоянно с въпроси дали съм доволен от колата и дали имам някъкви проблеми.Супер доволен останах и сега като се видим в шоурума винаги се поздравяваме.
Този,който го хвалите-Любо(с брадата),когато реших да продавам Октавията,преди 3год. и заведох жената да гледа едно Йети Адвенчър-бяло,трябваше да ни даде цена за изкупуване и въобще не ми се обади,то по-добре,че в последствие купихме РАВ 4-ката.Никаква заинтересованост от негова страна.Демек,свърши ми услуга!
Преди това от 2005г. до 2015,пет броя Шкоди съм взел от Жоро Писашки(на Тотлебен и Цар Борис),също съм много доволен.
За сервиза,мнението е и в двете крайности,но в общи линии съм повече доволен,отколкото,не.
Когато колите са за боя си ги карам при Вили от Ветек и с него си уточнявам,кога да ги вкарвам и кога да ги взимам,за да не седят излишно на паркинга на ЕТ,щото знаете защо!
За сериозни ремонти засега не ми се е налагало да влизам в сервиза,освен за смяна на масло.Един път за гаранционна смяна на ЕГР на стария Супърб и за повреда на подгрева на седалките.
Е,имах и едно леко подсвиркване от към двигателя на О3-ката за което вече забравих или не му обръщам внимание(след смяна на водна помпа и ангренажен комплект-гаранционно).
От приемчиците съм много доволен от - Миро,Пепи Вангелов и Стефан Христов,винаги обръщат необходимото внимание.Случвало се е и да оклепат работата работниците в сервиза,но след забележка винаги са се поправяли.Общо-взето,като за БГ-средна хубост!
- vermeer
Еуратек
Не знам до колко си прав. Аз понеже сериозно се огледах в Кодиака с 2.0 TSI та виж на какво попаднах:mischoka написа:В чужбина новите коли са значително на по високи цени от БГ. Аз съм правил конфигуратор на РСка в Германия и си е с 5000 евро отгоре на тая от еуратек. В Германия почнаха да продават нови коли неизвестни автокъщи с турци и араби, като колите са внос от други държави.
http://skoda.se/SiteCollectionDocuments ... -06-01.pdf
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Еуратек
Ники, хубаво е да има и положителни мнения...но ти сам спомена че си взел доста коли от тях и е нормално да те обгрижват повече. Аз не мога да кажа лошо за договарянето на колата , нито относно отношение докато траеше процеса... По скоро аз бях "проблемен" клиент който си смени желанието на 180 градуса с кола която не беше поръчвана до момента в BG..Знам ли, ако не беше скандала с дизела тогава можеше и да не ми сменят колата. Иван Милов ми организира тест драйв на червената rs-ка и бях сам преди да поръчам... а дори не се бяхме виждали преди, нова след това ми даде суперб 4х4 дизел 190 коня за сравнение докато ме облъчвахте в правилната посока за бензин. Не са ми предлагали почти нищо, но и аз отидох с готова конфигурация, почти всички екстри, поисках си отстъпка, получих оферта и така...
Негативен момент беше че колата бе произведена и дори тръгнала за BG a не ме информира, въпреки че аз след близо 6 мес чакане подпитвах редовно.но пък всеки рът като бях там му звъняха клиенти със подобни въпроси.. много продажби, малко хора, BG действителнаст. Но пък само по тел си уредих слагането на кората на двигателя и карането в КАТ с репатрак/платих естествено доп./ за да не чакам 10тина дни.
За сервиза засега по скоро негативно мнение и занапред ще знам какво да гледам и какво да очаквам![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Негативен момент беше че колата бе произведена и дори тръгнала за BG a не ме информира, въпреки че аз след близо 6 мес чакане подпитвах редовно.но пък всеки рът като бях там му звъняха клиенти със подобни въпроси.. много продажби, малко хора, BG действителнаст. Но пък само по тел си уредих слагането на кората на двигателя и карането в КАТ с репатрак/платих естествено доп./ за да не чакам 10тина дни.
За сервиза засега по скоро негативно мнение и занапред ще знам какво да гледам и какво да очаквам
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Еуратек
Иван Милов е супер пич, от него взех и моята кола.coverdale написа:Айде и аз да напиша нещо по въпроса.
Когато колите са за боя си ги карам при Вили от Ветек и с него си уточнявам,кога да ги вкарвам и кога да ги взимам,за да не седят излишно на паркинга на ЕТ,щото знаете защо!Той си се оправя с приемчиците.
Сега водим преговори за поръчка на една октавия за приятел.
Колкото до Вили от ВЕТЕК, аз правя абсолютно същата схема.
Звъня му директно на него, колата влиза в сервиза и излиза в перфектно състояние. Няма грешка!
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T