Шкода Октавия З - Представяне, мнения, впечатления
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
При мен определено не е така. При пускане на късите лед лентата започва да свети по-слабо.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
П и включването на фарове или габарити, светват по-слабо!
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
"Ми защото мисли,че играят ролята на габарити."
Ами при включване на габарити отпред светят само led лентите, други габарити няма. И мисля, че е добре да светят по-слабо, защото вечер е излишна такава яркост и ако светят при нужда няколко часа ще изтощават акумулатора.
Ами при включване на габарити отпред светят само led лентите, други габарити няма. И мисля, че е добре да светят по-слабо, защото вечер е излишна такава яркост и ако светят при нужда няколко часа ще изтощават акумулатора.
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Иииии имаме победител в специална категория
55 инча телевизор, с опаковката, събран в О3 с 4 човека пасажери. В технополиса се кълняха, че няма как да стане и се подсмихваха подегравателно. Само някакво си волво било събирало такъв матрял. Яд ме е, че не се басирах на 10% отстъпка![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
55 инча телевизор, с опаковката, събран в О3 с 4 човека пасажери. В технополиса се кълняха, че няма как да стане и се подсмихваха подегравателно. Само някакво си волво било събирало такъв матрял. Яд ме е, че не се басирах на 10% отстъпка
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
NRG, аз го направих в Хюндай i20 това същото преди 10 дни. Тия от Технополис не вярваха
55 инча с кашона и 4 човека по седалките
Така,че те бия отвсякъде.
Така,че те бия отвсякъде.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- TSI-LK
- Гараж: TDI
И аз си пренесох 55 инча с октавията преди време.
Никви драми![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
Никви драми
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Брей много ловджии и рибари в тоя форум

След малко повече от 3 месеца с О3 твърдо мога да заява, че най-големият проблем на колата е стичането на водата по стъклото на шофьорската врата. Днес с тоя сняг често се налагаше да пръскам и да чистя предното стъкло. Страничното стъкло стана много мръсно и значително се намали видимостта. Явно отмитата вода и мръсотия от лявата чистачка се изтласква от въздушната струя, минава през колоната и се стича по страничния прозорец. С десният прозорец няма такива проблеми.

След малко повече от 3 месеца с О3 твърдо мога да заява, че най-големият проблем на колата е стичането на водата по стъклото на шофьорската врата. Днес с тоя сняг често се налагаше да пръскам и да чистя предното стъкло. Страничното стъкло стана много мръсно и значително се намали видимостта. Явно отмитата вода и мръсотия от лявата чистачка се изтласква от въздушната струя, минава през колоната и се стича по страничния прозорец. С десният прозорец няма такива проблеми.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
nmnikolov, гледай напред бре
Няма спасение от това. Ако искаш от Голф 7 си взимаш водоотвеждащи лайстни, режеш малко и ги лепиш с нещо здраво отпред на двата края на челното стъкло.
Няма спасение от това. Ако искаш от Голф 7 си взимаш водоотвеждащи лайстни, режеш малко и ги лепиш с нещо здраво отпред на двата края на челното стъкло.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
@nmnikolov, при Супърба е същата тъпотия.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Да ви успокоя
.При 7-ма серия на БМВ е същото ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Аз частично съм го решил този проблем, като намазах прозорците с водоотблъскващ препарат. И сега водата оставя много по малко следи на стъклото, една-две линии само. Дори когато е кална вода, пак е чувствително по добре. Не е 100% - во решение, но.... Само гледайте да си вземете читав препарат, че последният, който купих много бързо му свършва ефекта.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Аз пък, 2014 като я купувах колата, Златев ми наля зимна течност за чистачките подарък. Още съм с нея. Не ми е светвало че свършва ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
За колегата по-горе относно габаритите. Има си, освен лед лентата, която намалява интензитета си, не за да не изхабява акумулатора, а за да не заслепява.
За колегата по-горе относно габаритите. Има си, освен лед лентата, която намалява интензитета си, не за да не изхабява акумулатора, а за да не заслепява.
GUNTER SERVICE

-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
До @bega4kata, - ![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
Само да не замръзне на -1°Сbega4kata написа: 30.12.2019, 10:12:20 2014 като я купувах колата, Златев ми наля зимна течност за чистачките подарък. Още съм с нея.
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
- Simov
- Гараж: Ex: Seat Ibiza 6l, 1.9 TDI, 101 к.с.
Skoda Octavia III 1.6 TDI, 110 к.с.
Започвам да си мисля, че не е от механизма на колана. Първият път като го направих спря звука, но сега местя нагоре, надолу, до средата, но дрънкането не спира.Simov написа: 20.12.2019, 20:47:50 Откакто застудя и аз взех да чувам една много гадна вибрация на 2000 об/мин. Чувам я някъде от дясната страна, откъм предната врата. Жената казва, че като седи отпред, звукът идва зад нея, обратно като седи отзад - звукът идва отпред. Затова си мисля, че е някъде от колоната между вратите, където е колана. Някакви идеи?
- ToYaGa
- Гараж: Superb III Scout
Май голяма част от колите го имат тоя шум. Чакаме @BlackPearl, да каже от къде е, че вече си е купил специален инструмент ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)