Минавам през темата за да дам малко полезна информация относно въпроса, който не ми беше отговорен, а получих само оферта (който си има бизнес и ноу-хау си е в правото) и да разбия мита, че няма plug and play медия за canton audio system. Предварително казвам, че споделям моя опит и не задължавам никой с мнението си и не давам гаранции за успех. Всичко е на ваша отговорност, както аз пробвах на моя отговорност. Ако се съмнявате в уменията си, се свържете с колегите, които предоставят такива услуги.
Защо колите с усилвател имат драма със звука?
Защото специален сигнал за събуждане на усилвателя са подава по CAN от медията
Как да преодолеем този проблем?
Вариант 1. По няколко международни форума се споделя, че проблема се решава най-лесно, когато извадите оригиналната медия и разкачите акумулатора за 20-30 мин. По този начин усилвателя има време да му се разредят всички кондензатори и да загуби спомен, че трябва да чака специален сигнал за да се събуди. Докато чакате си връзвате новата медия и се уверете, че remote turn on (или както са ви я маркирали amp control etc...) жиците са вързани. Обикновенно на Супърбите е син или син с бяло кабел. Четете си упътванията и си гледайте схемите за да не свържете някоя глупост!!!
Вариант 2. Просто си комуникирате с китайските доставчици докато, някой ви увери, че canton audio system се поддържа от медията, която предлага. Или dynaudio, което е същото, но при VW.
Та една седмица си писах с 5-6 китайски продавача, някои казаха НЕ, други казаха ДА, но само един ми каза, "трябва ти специален кабел, ще го поръчам" и ми прати това (тайната съставка не е в кабела, а в декодера

).
Тааа пича/пичката ми прати медията, която си бях избрал (от Пошла), отделно чаках кабела защото беше от Китай. Днес най накрая намерих време да вържа всичко и.... о чудо! Plug and play си е. Без излишни упражнения, окабелявания, челни стойки и други. Единствено трябваше да вържа двата кабела от снимката заедно. Дори и fader функцията работи.
Звука за мен е много по-добър от оригиналната медия, но е малко по тих, което изобщо не е проблем. Медията, която избрах е с DSP.
Това е доставчика
https://www.aliexpress.com/store/110219 ... 5PBS5PBSbv
Друг е въпроса, че в процеса на работа открих, че на задните говорителни нямам аудио, но това го открих с оригиналната медия преди да дойде китайската още. Но и този проблем ще изчистим. Ще пиша по-късно в супърб форума