Red velvet RS FL
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
nitroverfs
Red velvet RS FL
Като я поръчваше добавили crew protect assist и централен бег между предните седалки...гледам че на седалката на водача от дясната страна има обозначение airbag ,да не би да идва автоматично със кожения салон ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- zalmaneca
- Гараж: Octavia 4 FL 2.0 TSI 265hp '25
ex Superb 3 FL L&K 2.0 TDI 190hp '20
ex Opel Astra GTC 1.9 150hp+ '08
ex Peugeot 206 1.4 75hp '00
ex Renault 11 1.7 90hp '87
Red velvet RS FL
Не, не съм добавял crew protect.
Няма лошо да са я сложили.
Лошо е да разбирам дали го има![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Няма лошо да са я сложили.
Лошо е да разбирам дали го има
-
nitroverfs
Red velvet RS FL
Защото аз като поръчвах имах в списъка да ги добавям тези двете ... 
- zalmaneca
- Гараж: Octavia 4 FL 2.0 TSI 265hp '25
ex Superb 3 FL L&K 2.0 TDI 190hp '20
ex Opel Astra GTC 1.9 150hp+ '08
ex Peugeot 206 1.4 75hp '00
ex Renault 11 1.7 90hp '87
Red velvet RS FL
Днес ѝ беше първото обслужване .

Не ги знам тези болтове какви са само.
Беше ми предложен избор на масълце.Кастрол, Шел или на vw.Предната беше на лизинг и не са ме питали какво искам.Но пък ми казаха колко събира и ориентировъчна цена.
По графиката на колата, щото нали нямам щека, беше паднало с една чертичка за тези 9200км.Колкото и мл. да са това.
Температурата не съм я виждал над 113 гр с ръчкане.
Сега са го напълнили до последната.

Не ги знам тези болтове какви са само.
Беше ми предложен избор на масълце.Кастрол, Шел или на vw.Предната беше на лизинг и не са ме питали какво искам.Но пък ми казаха колко събира и ориентировъчна цена.
По графиката на колата, щото нали нямам щека, беше паднало с една чертичка за тези 9200км.Колкото и мл. да са това.
Температурата не съм я виждал над 113 гр с ръчкане.
Сега са го напълнили до последната.

- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Red velvet RS FL
Това са 3-те метални болта, държащи кората под двигателя.
Ето тук съм разказал, виж параграфа "Смяна на моторно масло".