Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Вярно е! Щом със 105кс мога да съм достатъчно бърз...
Ее малко повече се поуморявам, сравнено с 200, но сега като си сложа темпомата, и ще е ок мисля.
Аз просто си казвам мнението за чисто нова кола. Иначе да се тунингова кола, за която има части във всяка морга, и цял мотор можеш да си купиш за цената на НЯКОЛКО смени на масла в официален сервиз - там съм за! Риска ми се струва по-оправдан.
Последно промяна от tsonko на 04.04.2017, 11:45:04, променено общо 1 път.
bega4kata написа:Цонко и той е Чичи вече, нали Иване.
Станал е чичко и нищо не разрешава.
Сигурно и е омекнал и е клекнал вече
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ей, не пропусна
@kvantrs - ако бях на твое място и предвид последните няколко месеца натрупан форумен-тунинг-опит и последната сравнително откровена информация от форумните тунинг проекти, най-вероятно също бих заложил на Щайнбауер.
П.п. моят APR стейдж реално също си има недостатъци - примерно при пълна газ, навлизайки в по-виоките обороти на 3-та, 4-та вкарва вибрации, които усещам като държа волана, като върна газта - спират. Хал абер си нямам от какво са, но преди рема ги нямаше и не са нормално явление.
Stuci написа:
П.п. моят APR стейдж реално също си има недостатъци - примерно при пълна газ, навлизайки в по-виоките обороти на 3-та, 4-та вкарва вибрации, които усещам като държа волана, като върна газта - спират. Хал абер си нямам от какво са, но преди рема ги нямаше и не са нормално явление.
Абе всички ще си признаете лека полека,че от мъжката любов по-чисто и силно нещо не съществува
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
tsonko написа:Някои хора с конете им порастват някои атрибути май. Сори аз не съм от тях
Даааа.........прав си.
Обърквам го със скоростния лост най - редовно и за това Бай Миле ме пръска на Междене от старт.
опасно заразен..досега София бяхме тиксо и чайна тунинг /изключвам хулигана/...но полека лека се тръгва по стъпките на североизточната група, кутиики ,стейджове на 1.4 ...
Ще е интересно на следващите срещи в Сф..ще има замерване
опасно заразен..досега София бяхме тиксо и чайна тунинг /изключвам хулигана/...но полека лека се тръгва по стъпките на североизточната група, кутиики ,стейджове на 1.4 ...
Ще е интересно на следващите срещи в Сф..ще има замерване
Аз вече бях тръгнал да мисля в тази посока за повече мощност, срещата в София само ми даде малко тласък Надявам се в понеделник за срещата да съм го сложил