Porsche
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Porsche
Да слушаш Филип Бричконаркомана е нещо мнооого лошо за избор на кола

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
-
werz
- Гараж: Купчина ламарини
Porsche
Порше само ново и само от Оркид и само с платена 4 годишна гаранция.Относно Поршетата,качеството на интериор,сглобка и тн е отлично,но с двигателите имат проблеми,а Р35 ГТР е песен като информация в сравнение с топ модел Порше.Относно Порше-Мерцедес ,сравнението трябва да е Порше -Амг ГТ и там нещата са доста дискусионни от това кое е по-добро и при Панамера и при 911.Тайкан ми бяха предложили да дам депозит миналата година,но без крайна цена,която уж щеше да колкото тесла
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Porsche
Много интересно, колегата @werz, разбира от коли много повече от мен, няма как да споря с него, но да кажеш, че на колите, които са най-предпочитани за писта, именно заради здравата техника и носещи на всякакви издевателства, че точно двигателите им били проблем...
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Porsche
Те тия за писта, особенно тия дето въртят под наем са определени модели и с ревизирана карантия. То въобще незнам има ли кола дето от магазина да е пригодна за писта. Като знам на какво приличаше един STI след 3 дни на Серес... половината кола беше за ревизия, накрая строши и кутията. Пича после изхвърли половината кола и сложи къстъм карантия и пак успява да я счупи периодично.
Бееееее.....
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Porsche
Един маняк , който има в гаража си всевъзможни бегачки, беше казал че Porsche е единственият му автомобил, който може събота и неделя да го спука от каране на Nürburgring и понеделник да иде на работа с него!
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Porsche
Е, то и с болид от Ф1 може да отиде на работа
Ша отнесе там некаква глобичка, ама кво го бОли ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
Porsche
Това някой прочете ли го въобще? Между другото имах и разговор с моя приятел, та така ми каза за някои подробности още, нещо няма желание да пише по-темата, но аз ще го направя, не ме бърка. Проблемите са били предимно при старата Панамера, при новата, вече са били по-добре работите, тепърва ще се разбира. Главно първите са с пластмасов компресорskauta написа: 07.09.2019, 23:43:32 Порше залагат качество само на спортните коли, другите като Панамера и Кайена са пълна драгедия,
- redalex
- Гараж: i3
Porsche
Мой приятел е собственик на една от първите Панамери в БГ. От 2009та.
Той твърди, че е първата или втората. Но това не е важното.
Важното е, че колата я кара и до днес. В първите 5-6 години драми не е имало.
После са почнали да се обаждат някакви дребни и нормални неща.
Миналата година даде 25 000 лева за ремонти - окачване, възглавници, дискове, рейки, бла бла...
И по негови думи колата е на доизживяване... даже се чудя защо не я маха.
Само ще кажа, че я кара като чужда
Миналата година даде 25 000 лева за ремонти - окачване, възглавници, дискове, рейки, бла бла...
Само ще кажа, че я кара като чужда
-
kograman
Porsche
Едни 20% от цената за 6г нищо ни е. Сумата е сериозна на фона на останалият автопарк в страната, за самата кола не мисля. Напълно в реда на нещата.redalex написа: 08.09.2019, 21:44:30 Мой приятел е собственик на една от първите Панамери в БГ. От 2009та.
Само ще кажа, че я кара като чужда![]()
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- redalex
- Гараж: i3
Porsche
Цената и нейният размер са субективен фактор. За теб, мен или някой друг е много. За някои други хора цената е нормална, а за трети сигурно е ниска.
Като го видя тоя герой ще го разпитам по-подробно, но едно нещо е ясно със сигурност - 8-10 годишна панамера бих карал само ако ми я подарят ...с някакъв кеш в багажника
Като го видя тоя герой ще го разпитам по-подробно, но едно нещо е ясно със сигурност - 8-10 годишна панамера бих карал само ако ми я подарят ...с някакъв кеш в багажника