Покупка на Супърб
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Ruthless_Angel
Покупка на Супърб
С 19-ките, на мен, по ми харесва
. Но признавам, че не е толкова зле и с 18-ки...
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Покупка на Супърб
С тея лещи на телефоните-тип обектив рибешки очи,така се получава
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
Ruthless_Angel
Покупка на Супърб
Случайно да сте сравнявали, разход и шум с различните цолове? Като предполагам, че и на брат ти е със същия двигател 
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Покупка на Супърб
Шума от гумите няма да го чуваш, но виж този от страничните огледала ще го чуваш.
С двойните стъкла би следвало да е по-добре положението.
Реално с DDC ако караш само на комфорт не вярвам да усетиш разлика комфорта. Направих 400км извън градско на комфорт и сега на нормал ми друса като каруца![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
С двойните стъкла би следвало да е по-добре положението.
Реално с DDC ако караш само на комфорт не вярвам да усетиш разлика комфорта. Направих 400км извън градско на комфорт и сега на нормал ми друса като каруца
-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Покупка на Супърб
До "Ruthless_Angel" - Много е красив "Superb"-а с 19 Цолови Лети Джанти. Само Пътища да направят и слагам веднага ![girl_cray2 [smilie=girl_cray2.gif]](./images/smilies/girl_cray2.gif)
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Покупка на Супърб
Нема как!Ruthless_Angel написа: 22.04.2019, 14:03:56 Случайно да сте сравнявали, разход и шум с различните цолове? Като предполагам, че и на брат ти е със същия двигател![]()
Едното е бензин,другото дизел.
Естествено,че бензина е по-тих,независимо от цолажа на гумите.
-
dr_chill
Покупка на Супърб
Пак съм аз. Да ви попитам как стои въпросът с изкупуване на кола от Еуратек. Решихме евентуално да използваме Яриса като първа вноска за Суперб. Естествено идва момента да се проучи какво е най-добре да се направи:
1) връщане в Тойота ( най-вероятно лоша цена )
2) доизплащане на лизинг и изкупуване от Еуратек
3) доизплащане на лизинг и Мобиле.бг
Има и вариант да се продаде лизинга на трето лице, но като цяло ме съмнява че ще има интерес. Имате ли контакт на някой от Еуратек, който може да даде повече информация относно изкупуване?
А да, и втори въпрос, най-накрая представиха фейслифта,но не виждам съществена промяна на първо четене ( освен фаровете). Кога мислите е най-удобния момент да се поръча, хем не искам да изтървем да си я конфигурираме (пре-фейслифт) , хем да хванем и отстъпки като излезе новият, но малко ме съмнява да се получат и двете. Предполагам, че трябва да се поръча в близките 2-3 месеца иначе ще трябва да избираме каквото има на склад след това. Естествено отново въпросът - на фона на малкото промени, струва ли си да се чака като се има предвид че цената ще е най-вероятно по-висока?
1) връщане в Тойота ( най-вероятно лоша цена )
2) доизплащане на лизинг и изкупуване от Еуратек
3) доизплащане на лизинг и Мобиле.бг
Има и вариант да се продаде лизинга на трето лице, но като цяло ме съмнява че ще има интерес. Имате ли контакт на някой от Еуратек, който може да даде повече информация относно изкупуване?
А да, и втори въпрос, най-накрая представиха фейслифта,но не виждам съществена промяна на първо четене ( освен фаровете). Кога мислите е най-удобния момент да се поръча, хем не искам да изтървем да си я конфигурираме (пре-фейслифт) , хем да хванем и отстъпки като излезе новият, но малко ме съмнява да се получат и двете. Предполагам, че трябва да се поръча в близките 2-3 месеца иначе ще трябва да избираме каквото има на склад след това. Естествено отново въпросът - на фона на малкото промени, струва ли си да се чака като се има предвид че цената ще е най-вероятно по-висока?
-
rmrm
Покупка на Супърб
Добър въпрос. Аз повече клоня към чакане на фейслифта. Лошото е че дори клоня към хибридната версия на автомобила, която се очаква да излезе едва 2020. Трябва да се чака много, а така да не ми се чака вече.dr_chill написа: 28.05.2019, 09:37:21 А да, и втори въпрос, най-накрая представиха фейслифта,но не виждам съществена промяна на първо четене ( освен фаровете). Кога мислите е най-удобния момент да се поръча, хем не искам да изтървем да си я конфигурираме (пре-фейслифт) , хем да хванем и отстъпки като излезе новият, но малко ме съмнява да се получат и двете. Предполагам, че трябва да се поръча в близките 2-3 месеца иначе ще трябва да избираме каквото има на склад след това. Естествено отново въпросът - на фона на малкото промени, струва ли си да се чака като се има предвид че цената ще е най-вероятно по-висока?
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Покупка на Супърб
ЕТ дават ниски цени за изкупуване. Даваха ми за Лансъра 6500 мисля аз го продадох за почти 10к.
-
observer
Покупка на Супърб
Преди малко говорих с ЕТ - не може да се поръчва предфейсова.
- Scub40
- Гараж: Шкода Кодиак 2.0TSI LPG 190к.с 4х4 ДСГ7
Шкода Октавия Комби 3 фейслифт 1,6тди ръчка 2020
Покупка на Супърб
Еуратек-Надежда,Радко и Владко са на втората употреба и изкупуването,но им нямам телефоните.Звънни на Еуратек централа и би трябвало да те свържат с тях
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Покупка на Супърб
dr_chill,
за кола, която не е купувана и обслужвана при тях, ще ти дадат малко пари както ти каза Рангел.
Ако колата е купена от тях и сервизирана от тях вече дават добри предложения за обратно изкупуване. На мен за старият ми Супърб ми дадоха 25 при пазарна 27-8, което мен ме устройваше.
за кола, която не е купувана и обслужвана при тях, ще ти дадат малко пари както ти каза Рангел.
Ако колата е купена от тях и сервизирана от тях вече дават добри предложения за обратно изкупуване. На мен за старият ми Супърб ми дадоха 25 при пазарна 27-8, което мен ме устройваше.
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Покупка на Супърб
Моята Октавия РС - купувана от Еуратек - поддържана там. На 7 години и 84 хил.км - ми даваха 11 000 лв. Нито искаха да я видят, нито ме питаха на колко километра е, нито какви екстри има - нищо !
Кажете номера на рамата - ще ви звъннем. Звъннаха и хоп - 11к лв. Благодарих им и я продадох почти на двойна цена.
Кажете номера на рамата - ще ви звъннем. Звъннаха и хоп - 11к лв. Благодарих им и я продадох почти на двойна цена.
- bmf
Покупка на Супърб
И аз съм чувал, че изкупуват на много ниски цени.
Нищо не пречи да направиш едно запитване, но най-добре мобилето.
Нищо не пречи да направиш едно запитване, но най-добре мобилето.
-
prvv
- Гараж: Superb 3 l&k 2.0tsi
Покупка на Супърб
Здравейте отново. Аз съм автора на темата и пиша да се похваля, вече 2 седмици карам колата и съм много доволен. Обслужването в Еуратек беше много добро, всичко се случи точно така както се бяхме разбрали.
Колата е много хубава. Въпреки че се бях запознал до колкото е възможно преди да я взема, пак се изненадах. Пространството, комфорта, екстрите, всичко е на ниво.
Естествено има няколко неща които малко ме дразнят:
1. Реакцията на гаста. Има ситуации е които не мога да я накарам да тръгне ако не сменя предавка ръчно. В това отношение предишната ми кола Ауди а6 4g е много по-добра, въпреки че е дизел
2. Кожата на волана е като мушама. Един приятел си купи октавия миналата годинаи неговия волан е по-готин
3. Усещам кога халдекса зацепва. Не може да се сравнява с quattro, но това си го знаех де.
4. Яд ме е че не поръчах адаптивен автопилот до 210. Сега след 160 трябва да карам с педала, но аз съм си виновен.
Сега нещата които ми харесват много.
1. Колата вози много добре. Карам предимно на комфорт. Преди Аудито имах БМВ 7 е65, Шкодата вози по-мазно
2. Пространството на задните места е като в а8 и бмв 7. В аудито децата ми стигаха предните седалки с крака и ме бутаха докато карам, но сега не могат.
3. Поръчах си прогресивно управление. Воланът се върти от край до край 2 оборота вместо 3. Доста е полезно тъй като подземния ни пркинг е проектиран като за мотокари, а не за коли. Уви е малко по-тежък от на ауди
4. Поръчах си шумоизолирани стъкла отпред, вятърът почти не се чува с висока скорост.
Ще кача и снимки по късно.
Колата е много хубава. Въпреки че се бях запознал до колкото е възможно преди да я взема, пак се изненадах. Пространството, комфорта, екстрите, всичко е на ниво.
Естествено има няколко неща които малко ме дразнят:
1. Реакцията на гаста. Има ситуации е които не мога да я накарам да тръгне ако не сменя предавка ръчно. В това отношение предишната ми кола Ауди а6 4g е много по-добра, въпреки че е дизел
2. Кожата на волана е като мушама. Един приятел си купи октавия миналата годинаи неговия волан е по-готин
3. Усещам кога халдекса зацепва. Не може да се сравнява с quattro, но това си го знаех де.
4. Яд ме е че не поръчах адаптивен автопилот до 210. Сега след 160 трябва да карам с педала, но аз съм си виновен.
Сега нещата които ми харесват много.
1. Колата вози много добре. Карам предимно на комфорт. Преди Аудито имах БМВ 7 е65, Шкодата вози по-мазно
2. Пространството на задните места е като в а8 и бмв 7. В аудито децата ми стигаха предните седалки с крака и ме бутаха докато карам, но сега не могат.
3. Поръчах си прогресивно управление. Воланът се върти от край до край 2 оборота вместо 3. Доста е полезно тъй като подземния ни пркинг е проектиран като за мотокари, а не за коли. Уви е малко по-тежък от на ауди
4. Поръчах си шумоизолирани стъкла отпред, вятърът почти не се чува с висока скорост.
Ще кача и снимки по късно.