Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
odo,
с теб ще трябва да се возим скоро,че и аз май май ще влизам в клуба на бързите кораби
Иначе рипането май си е типично за дсг , така че няма какво да се притесняваш Карай смело!
с теб ще трябва да се возим скоро,че и аз май май ще влизам в клуба на бързите кораби
Нямаш грижи сами пиши, ти не гледаше ли Купрата?
Обстоятелствата са такива,че съм малко ограничен в избора,така че съм се спрял на Субчо. Единствено тези 8 коня по-малко ме притесняват,но ще го преглътна!
Въпрос към колегата@Rangel
, Само дизеляци ли са колите за тест драйв ?
Нямаш грижи сами пиши, ти не гледаше ли Купрата?
Обстоятелствата са такива,че съм малко ограничен в избора,така че съм се спрял на Субчо. Единствено тези 8 коня по-малко ме притесняват,но ще го преглътна!
Въпрос към колегата@Rangel
, Само дизеляци ли са колите за тест драйв ?
Не ми предложиха бензин, мисля че няма. Няма и наличен. Което значи, че няма да ти направят 20%, ще ги произвеждат от Септември на там, вече не може и N1.
Няма наличен естествено, такива коли налични никога няма, освен ако някой не се откаже от поръчана (и гори с капарото). Има си Суперб L&K 2.0 TSI 4х4 272 за 66 394 (68 519 за комби) и Business Edition за 62 314 (64 354 комби) и двата са с поръчка и това им е крайната цена с вкл. лятно промо.
Skoda Octavia II 2.0 TDI-CR 140 2012 ex.
Toyota Auris 2.0 D4-D 126 2009 ex. Seat Leon FR1.8 TSI 2018 current
Супер цени. Сега пътувах от Камелот към София в потоп, феноменална стабилност има в тази кола, имаше доста дълбоки локви - никакви проблеми! Много съм доволен.