Да, това е.mordo написа: 17.04.2021, 19:22:27 https://www.citytel.bg/elektricheska-po ... compressor
За това ли става дума?
Интересни и полезни аксесоари за вашият автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
На мен и в Гугъл и в тубата все си ми излиза с Mijia. Все тая. Ще видим като дойде.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
chupetlovski, Не си личи от картинката, но ако е с елемент на Пелтие, са пълен ташак.
А вероятно е такава, защото компресорните са бая по-големи.
Бееееее.....
- Ramzes
- Гараж: Škoda Octavia II Combi 1.9 TDI BLS 2008
Хитро с батерия. Двамата братя от Мирател обаче не са написали гаранцията колко е. Важно е и колко е гаранцията на самата батерия. По-добър вариант за мен е тези с ток от запалката на колата. А и 150 бара са малко. Особено за големи джанти/гуми.mordo написа: 17.04.2021, 19:22:27 https://www.citytel.bg/elektricheska-po ... compressor
За това ли става дума?
Още от времето на хан Кубрат се знае, че с много селски пръчки на едно място никой не може да се справи!
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Аз взех една, е така да има
- Ramzes
- Гараж: Škoda Octavia II Combi 1.9 TDI BLS 2008
А най-гот е като я занесеш на плажа. Мента със спрайт вътре. Около нас започват да се споглеждат и след половин час започват да носят същото от барчетата на плажа. Никъде не пътувам без хладилната чанта иначе.
Още от времето на хан Кубрат се знае, че с много селски пръчки на едно място никой не може да се справи!
-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
До @chupetlovski - Аз проучвах уж на широко въпроса с хладилните чанти и стигнах до няколко важни въпроса:
1. Колко Часа/Дни трябва да има Лед?
2. Колко количество Храна/Напитки ще се съхраняват?
3. Колко често ще се отваря?
4. Колко често ще се носи?
5. Ще се носи ли пеша?
За различните неща, различни хладилни кутии са по-удачни.
За себе си реших и чакам след няколко Месеца да ми я донесат от Съединените Американски Щати, че тук е 3-на Цената на същата
1. Колко Часа/Дни трябва да има Лед?
2. Колко количество Храна/Напитки ще се съхраняват?
3. Колко често ще се отваря?
4. Колко често ще се носи?
5. Ще се носи ли пеша?
За различните неща, различни хладилни кутии са по-удачни.
За себе си реших и чакам след няколко Месеца да ми я донесат от Съединените Американски Щати, че тук е 3-на Цената на същата
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Имам такава, перфектна е. Купена е от първите акции/промоции ли как да кажа(преди 2-3г).Цецо75 написа: 17.04.2021, 22:31:03 chupetlovski, Не си личи от картинката, но ако е с елемент на Пелтие, са пълен ташак.
Включвам я в запалката отзад като ми трябва и си боцам. На Пчелина като ходя най-вече и всичко е точно.
Перфектна е чантата.

-
mordo
Сега проверих при китайците. Цената на подобна помпа, с доставка от Полша, излиза общо около 68 -69 лв. Няма смисъл от поръчка от Алиекспрес.
Поздрави.
-
mordo
Във връзка с хладилните чанти - аз имам някаква никаква. Не е на ток, от плат, вътре с фолио. Ако ми потрябва - замразявам четири-пет бутилки минерална вода от предната вечер и си редя (как го казвахте - боцам
) нещата вътре. За мене си държи достатъчно хладно. Въпросът е какъв е смисъла от хладилна чанта? Единствено го виждам, ако говорим за голяма компания и ще се използва за пренасяне на месища или други продукти за пикник, или на плажа.
Поздрави.
Поздрави.
-
chupetlovski
- Гараж: Skoda Superb III FL 2.0TSI 190HP
Ние също преди използвахме такава от плат (подарък от някакво събитие) и вършеше работа за кратки пътувания. Но целта на тази е друга, да се използва по разни пиктници и разходки които се очертават скоро. Онзи ден я пуснах за час вкъщи, и стана бая хладно вътре. По характеристики трябва да прави до -20 градуса от околната температура. Също така има и обратната функция да държи топло. Попринцип съм доволен от продуктите на/в Лидл, така че очаквам и това да е така.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Taratajki, Е и аз така ги тествам де - пълня със стайна бира и гледам след колко време става за пиене... При мен не се получава, след 2-3 часа бирата е хладка, ама далеч от студена. Може би след 6-7 часа ще е добра, ама кел файда?
Всъщност ли пробва ли я бирата? Че те гадните кенчета много лъжат, отвън лепне от студ, вътре... пикня.
Иначе като ги пусна празни - вътре става студено, но пълни ли са.... мноооого бавно обръща температурата. Може би стават ако всичко е на кокал предварително, да подържа. Ама то и нормалната хладилна чанта без ток в такава ситуация държи половин ден, то бирата е свършила много преди това.
Две ми се търкаляха такива, май се нервирах и ги изхвърлих и двете... и взехме една компресорна втора ръка, дърта като света... ама прави на кокал каквото сложиш вътре. Няма прошка. Ама и половин багажник отива... Няма угодия.
Всъщност ли пробва ли я бирата? Че те гадните кенчета много лъжат, отвън лепне от студ, вътре... пикня.
Иначе като ги пусна празни - вътре става студено, но пълни ли са.... мноооого бавно обръща температурата. Може би стават ако всичко е на кокал предварително, да подържа. Ама то и нормалната хладилна чанта без ток в такава ситуация държи половин ден, то бирата е свършила много преди това.
Две ми се търкаляха такива, май се нервирах и ги изхвърлих и двете... и взехме една компресорна втора ръка, дърта като света... ама прави на кокал каквото сложиш вътре. Няма прошка. Ама и половин багажник отива... Няма угодия.
Бееееее.....
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Само 4 пъти
За стоте си лева е перфектна.
-
sdaskalov86
- Гараж: VW PASSAT B9 2.0 TDI
Ex. Superb III, 2.0 TDI, 6DSG, ~180 HP, ~400 Nm, ReceChip - Обратна връзка:
Дай инфо какво си си взел?tuningmania написа: 17.04.2021, 23:58:05 а себе си реших и чакам след няколко Месеца да ми я донесат от Съединените Американски Щати
-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
До @sdaskalov86 - Реално още не е купена но чакам да се уточни Датата, когато ще може да ми бъде донесена и тогава ще я поръчам. Някаква такава ще е: Натисни Точно Тук. Предполагам, че рекламите са преувеличени и чак 5 Дни в "Outdoor"-Условия на дали ще задържи Лед, но на мен и 5 Дни не ми трябват. Аз не Обичам много да се откъсвам от цивилизацията - максимум 48 Часа, от Петък вечер до Неделя вечер и то не далеч от Автомобила, което значи, че няма да я нося дълго пеша. Според www . youtube . com ревюта, би трябвало да ми свърши перфектна Работа. Колкото повече от обема е пълен с Лед, толкова по-бавно ще се топи. Аз планирам минимум 30-40% да е Лед, който да става и за консумация от Хора - смисъл, да не са елементи за многократна употреба.
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!