СлОчаеноС
VW
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
hvp800
- pavel31
- Гараж: Skoda Kodiaq 190 TDI 4x4
VW
VW Tayron много радва: интериор+екстериор са го направили супер според моя вкус. Определено ще скокна на един тест драйв като го докарат във Варна.
Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride. - Eddy Merckx
- pavel31
VW
На мен много ми допада интериора. От всички видеа, които изгледах сякаш "ухае" на премиум вътре. Поне мен много ме радва.
Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride. - Eddy Merckx
-
storm1st
- Гараж: Kodiaq Fl 2.0 TSI, DNPA
VW
Ето тук според мен е с по-високо ниво на оборудване / може и заради това ,че е плъг ин хибрид … / . Замества Тигуан Алспейс . По-голям е от Кодияк а . Доста интересен а и добре го позиционираха . Някъде ми се мерна като реклама премиум семеен СУВ на VW .
Интересно дали ще му пуснат и R модификация
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
VW
При ваг групата кю5 е премиум сува с този размер. Този дълъг Тигуан е с пластмасови врати отзад. Няма претенции за премиум по този начин на изработка.Както и да е. Едно нещо по което можете най лесно да познаете кое е позиционирано като премиум.
Ако само орвутре гледано не може да разбереш какър цвят е автомобила.(Без да гледаш предния капак)
Иначе е хубав. Не е като японска или корейска жипка.
Ако само орвутре гледано не може да разбереш какър цвят е автомобила.(Без да гледаш предния капак)
Иначе е хубав. Не е като японска или корейска жипка.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- pavel31
VW
Да, позиционираха го между Тигуан и Туарег. Определено изработката му вътре (интериор) ми допада повече от новото Коди. Пластмасите на задните врати ще ги преживея ако и цената е добра и не доближава Q5. Аз лично отзад в Q5 няма да се чувствам комфортно, а понякога на дълъг път сядам отзад при малката да си бърборим, а жена ми кара.storm1st написа: 28.10.2024, 21:50:25 Замества Тигуан Алспейс . По-голям е от Кодияк а . Доста интересен а и добре го позиционираха .
Послепис: Като го докарат в Автотрейд ще ходя да го търкалям тестово.
Едно добро видео показващо висок човек в тази кола (аз съм 186):
- pavel31
VW
Днес се загледах в една Тойота Рав4 и определено в калниците има приликаistoyanov написа: 28.10.2024, 13:06:15 Първото, на което ми заприлича е Toyota Highlander
Иначе ме кефи с изключение на формата на калника/веждата. Твърде Toyota ми е.
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
VW
Според мен нормалния Тигуан е достатъчно голям и просторен.
Единственото този по дълъг (нито е с по голем диаметър на колелата,нито е по висок и по широк) Тигуан може да вози маалко по добре заради междуосието.
Един автомобил с едно и също окачване, може да вози по добре от сравним,само ако диаметъра на колелата е му по голям и/или междуосието му е по дълго.
Колкото колелото е по голямо , толкова дупките са по юалки
И колкто дължината му е по голяма неравностите се поемат от окачването по хармонично.
Единственото този по дълъг (нито е с по голем диаметър на колелата,нито е по висок и по широк) Тигуан може да вози маалко по добре заради междуосието.
Един автомобил с едно и също окачване, може да вози по добре от сравним,само ако диаметъра на колелата е му по голям и/или междуосието му е по дълго.
Колкото колелото е по голямо , толкова дупките са по юалки
Последно промяна от bega4kata на 29.10.2024, 22:26:26, променено общо 1 път.
GUNTER SERVICE