Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Какъв е смисъла от тоя напомпан бензинов 6-ак? Дизела е перфектен за ежедневен автомобил със смешен разход и с адекватна кутия - просто е приказка Само не разбрах Х-драйв ли е?
redalex написа: 12.08.2021, 16:48:14
Та сериозно се съмнявам 330 да харчи по-малко
Пропускаш факта, че е лека кола. Всъщност разходът на гориво никога не ми е бил фактор при избор на автомобил. Вземам дизела, защото много ми пасна как се чувства като едно цяло с колата и кутията. Тягата, лекотата, динамиката, звукът на 6-така също си е класика и удоволствие.
Както се казва - отидох за едно, тръгнах си с друго
Това за пасването го разбирам. Реално 3ката е може би най-красивата достъпна кола от няколко години, а и сигурно ще остане така за следващите няколко години.
Със здраве да си я караш.
За разхода - само казвам, че да не се носят някакви легенди и митове
didoya написа: 12.08.2021, 15:56:24
рядко съм използвал пространството му.
Всеки път,като си се качвал,да караш си го ползвал
Тва имам предвид под теснотия аз,не важните багажници,и задните места.
Ама аз съм си шопар и всичко под 7-ма и 6-та серия на БМВ ми е тясно