Средния колан е блокирал
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Средния колан е блокирал
Не помня дали питах, ама средния колан е блокирал. Опнат е като струна и няма мърдане. Така я взех колата, била е служебна и вероятно никога не е ползван.
Рядко, ама ми трябва пущината. Някакви идеи? Никога не ми се е случвало на никоя от колите, дали въобще е лечимо?
Рядко, ама ми трябва пущината. Някакви идеи? Никога не ми се е случвало на никоя от колите, дали въобще е лечимо?
Бееееее.....
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Средния колан е блокирал
Пробвай да го освободиш отгоре и да го раздвижиш
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Средния колан е блокирал
По-скоро от някой удар патрона му е гръмнал.
Няма оправия с това. Трябва нов.
Моя ляв заден е така. Разглобих всичко отзад, свалих машинката и няма оправяне.
Няма оправия с това. Трябва нов.
Моя ляв заден е така. Разглобих всичко отзад, свалих машинката и няма оправяне.
Günter Stg 1
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Средния колан е блокирал
Ако е гръмнал би трябвало да излезе при диагностика?
- dimibo
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
- todor87
=>Revo Stg_2 killer😁
Средния колан е блокирал
При мен излезнаха ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- dimibo
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Средния колан е блокирал
Е ти си модерен, със Супърб 3, ние с двойките сме от по-старото поколение, пенсионери
При мен следи еърбеците, но коланите не ги отчита, или ги отчита, но не ги показва.
При мен следи еърбеците, но коланите не ги отчита, или ги отчита, но не ги показва.
Günter Stg 1
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Средния колан е блокирал
Удар като катастрофа ли имаш предвид? Колата няма такива, а и както казах едва ли и веднъж е разпъван.
Стефане, как имаш предвид да го освободя отгоре? Опнат е яко, не помръдва в горния край.
Стефане, как имаш предвид да го освободя отгоре? Опнат е яко, не помръдва в горния край.
Бееееее.....
- todor87
=>Revo Stg_2 killer😁
Средния колан е блокирал
Ама къде бе, последна мода
Иначе при инцидент гърми всичко наред, няма значение сложен-не сложен колан, има ли-няма ли човек на седалката. Вътре става...димна завеса+бял прах от бега![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Иначе при инцидент гърми всичко наред, няма значение сложен-не сложен колан, има ли-няма ли човек на седалката. Вътре става...димна завеса+бял прах от бега
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
- dimibo
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Средния колан е блокирал
Да, от катастрофа.
Някои инциденти не се зписват в историята на колата и по сервизите, прикриват се.
Някои инциденти не се зписват в историята на колата и по сервизите, прикриват се.
Günter Stg 1
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Средния колан е блокирал
Но се виждак при оглед. А и купих колата, защото знам историята и. Както и да е, не е опция удара. А патрон от само себе си да задейства не съм чувал... или?
Бееееее.....
- Bobeca
- Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW
Средния колан е блокирал
Не знам как е на супърба, но съм виждал така да се опъва среден колан след спускане на седалката напред. Та пробвай да я пуснеш и да го разхлабиш.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Средния колан е блокирал
Днес го пробвах това, като я наклоня облегалката - колана се отпуска с едни 5 сантиметра и започва да се движи съвсем свободно в тези 5 сантиметра, но след тях се усеща как инерционния механизъм се задейства и блокира. Също така инерционния механизъм задейства и във тези 5 сантиметра ако дръпна рязко. Всичко работи както трябва в тези 5 сантиметра и после все едно на ремъка има нещо, което го заключва, ама е вътре в седалката, някакво такова чувство създава като дърпаш.
Колата е N1(4+1), все се чудя да не е блокиран нарочно, ама не е 3+1 мамка му...
Незнам разглабя ли се това чудо или трябва да се сваля тапицерия...
Колата е N1(4+1), все се чудя да не е блокиран нарочно, ама не е 3+1 мамка му...
Незнам разглабя ли се това чудо или трябва да се сваля тапицерия...
Бееееее.....
- dimibo
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Средния колан е блокирал
Моята не се разглабя, пробвах и само още повече я счупих.
Цецо, в някоя морга и взимаш работеща машинка.
Цецо, в някоя морга и взимаш работеща машинка.
Günter Stg 1