Тони Бояджията-Магьосникът от Варна

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
La Furia Roja

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
Обратна връзка:

Мнение от La Furia Roja »

За пореден път се уверих в изключителните способности на Тони.
Боядисахме Испирито в Антрацит Лак,защото Мат Графитът за мен много простееше и беше много раним.Просто без лаково покритие боята не е защитена.
Преди 10 дни оставих джантите на Тони.Всъщност той ме чакаше на магазина за бои където избрахме цвета.Взе ги като ми обеща до 2 седмици да са готови.Нищо подобно-още на седмия ден ми се обади,че е приключил и до 1-2дни мога да ги взема.
Дизайнът и чупките по джантата изискват особено старание и майсторлък за да се получи боята равномерно нанесена,без капки и отечки.
За предницата на РСката преди 3 месеца пък въобще няма какво добавя-потресаващо бе направена.Колата беше порядъчно очукана за 6 месеца каране и преди фолирането задължително трябваше да се освежи.Освежаването включваше боядисване на преден капак,броня,предни калници.Цветът Корида е много капризен,но колата стана перфектна.Тони е уникален.Наложи ли Ви се бояджийска услуга,не се замисляйте къде.

Изображение
Изображение
Изображение

Снимки на джантите:
ivan1.jpg
ivan2.jpg
ivan3.jpg
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Аватар
nzlatev

Škoda Ентусиаст

Гараж: Škoda SuperB II Avant
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI

Мнение от nzlatev »

Невероятна работа ! Препоръчвам с две ръзе и не само за боядисване. Всичките ми коли са полирани от него и ефекта е повече от поразителен. Няма следи от безконтактното миене по черните и хромираните детайли, и всички малки драскотини по боята изчезнаха !!! браво !!! 5 stars service !!! [smilie=beach.gif]
B5800VRS

Шкода Новак

Пастиране

Мнение от B5800VRS »

Вчера пак изживях радостта да се порадвам на колата така когато изглеждаше като нова. Специялни Благодарности към Тони ( от Варна) които се справи чудесно с пастирането и приготвянето на колата за утрешния празник когато колата ще бъде представена като сватбен автомобил [smilie=hunter.gif]
20150827_161818.jpg
20150827_161807.jpg
20150827_161759.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Пастиране

Мнение от BlackPearl »

Ей, Морковака поведе колоната на черните сватбени автомобили, шурето я продължава!

Айде, все така лъскава и да си я караш със здраве!
Изображение
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Пастиране

Мнение от bega4kata »

Добре дошъл във форума.
Най красивата клубна рс- ка.....ама скоро и още по бърза....... само клубно стикерче и липсва.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
tsonko

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 2 TDI powered by Gunter Service

Пастиране

Мнение от tsonko »

Добре дошъл Ники, със сигурност мога да кажа,че тя като нова не е била такава лъскарка. Тони се е справил супер както винаги. Сами, не беше ли твоята най-красивата?? Иначе съм съгласен, че е време да става по-бърза....
Аватар
joro120L

Ретро Škoda

Гараж: Škoda 120L

Мнение от joro120L »

Добре дошъл колега. Най-после да го кажа и на теб.
- Това е най-красивата РСка! Да си я караш със здраве и само приятни мигове с нея.
Поздравления.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Искам в този нов форум да напиша няколко думи за Тони.
Приятели сме от повече от 10 години.От тогава съм му и клиент.
За приятелството му и това какъв човек е ,няма да споменавам,че не е по въпроса.Само ще кажа с 2 думи:МНОГО ДОБЪР И ЦЕНЕН ПРИЯТЕЛ.
От както видях работата му преди много години,за първи път,от тогава реших,че ще му се доверя той да ми боядиса колата.
Там съм сигурен,че колата ми няма да се кара,ще се боядиса перфектно,ще се разглобят и сглобят адекватно и правилно всички нужни неща,няма да ми сложат други болтчета от др.коли или да им объркат местата/.Колата ще ми я върнат по-чиста отколкото съм я докарал.Вътре няма да е изцапано с прах от кит,стъклата няма да са в мъгла от лак и ще ми бъде обяснено,ако нещо не може да се разглоби или не може да стане както аз си го представям.
Аз съм ИЗКЛЮЧИТЕЛНО,ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРЕДИРЧИВ и щом там си боядисвам колата,значи Тончо е номер едно.
Правил е грешки,но никога не си е оставял магарето в калта.
И най-важното:Когато види ,че клиента е маниак,особняк,педант....и т.н.,тоест ТРУДЕН клиент,се отнася с разбиране и уважение към този човек.Отнася се с неговата кола по специалния начин,който клиента изисква.
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
La Furia Roja

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
Обратна връзка:

Мнение от La Furia Roja »

Аз за Тони нямам какво да добавя освен за пореден път само браво браво браво

Сега малко ще оплескам темата,но мисля че на Никито колата си заслужава отделна тема със снимки и т.н. Ники почти не пише във форума,а и ангажираността знам му е специфична,но Самуил да не се ослушва и да създаде темата.
Колата е много красива и сега не можах да разбера..............в крайна сметка хората са предпочели Черната пред Бялата за сватбата май [smilie=pardon.gif]
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Аватар
joro120L

Ретро Škoda

Гараж: Škoda 120L

Мнение от joro120L »

bega4kata написа:...И най-важното:Когато види ,че клиента е маниак,особняк,педант....и т.н.,тоест ТРУДЕН клиент,се отнася с разбиране и уважение към този човек.Отнася се с неговата кола по специалния начин,който клиента изисква.
Рядко или почти не се срещат такива майстори перфекционисти. По-характерно е за клиента това. За да се отнася така с клиента, означава че и майстора е маниак и педант. Иначе тези хора - ТРУДНИТЕ клиенти остават неразбрани. В смисъл - вбесяват майстора. Евала на човека. Радвайте се, че го познавате и има на кого да разчитате.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

La Furia Roja написа:...и сега не можах да разбера..............в крайна сметка хората са предпочели Черната пред Бялата за сватбата май [smilie=pardon.gif]
Тя булката бялата изобщо не я е виждала!
Ама и да беше.....много щеше да трябва да ми се помоли....и пак не се знае....
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
xor

Škoda Фен

Гараж: Skoda Octavia III, 1.8 TSI, L&K
ex: Skoda Octavia II, 1.9 TDI DSG, powered by Günter

Мнение от xor »

До сега само бях слушал за Тони и бях гледал снимки на чудесата, които прави. Предната седмица дойде и моят ред да му стана клиент и... съм меко казано очарован. Първо, колата си никога не я бях виждал в пълния й блясък, тъй като не съм я купил нова. Второ това, което направи от блъснатата ми врата (от предишния собственик, аз да чукам на дърво успявам да си я опазя за сега) по която си бяха оставили ръцете няколко предишни майстори е смайващо. И не на последно останах много доволен от отношението му към мен като клиент, както и към колата, чиито салон беше внимателно опакован с найлони.

Абе... Тони е пич и за момента е най-добрия бояджия при който съм ходил.
Аватар
brave heart

Шкода Новак

Гараж: Škoda Octavia 2 Elegance 2.0 TDI

Мнение от brave heart »

Само благодарности и възхищение мога да изкажа за Тони. браво

Вчера си взех колата, която беше при него за оправяне на няколко дребни и една по сериозна забележка. Просто беше като нова! Въпросните детайлите бяха боядисани перфектно, без да се забелязва грам разлика с цвета на другите елементи. Показа ми даже снимки, къде какво е разглобил и демотирал за да работи по елементите. Колата я взех в състояние все едно след автомивка. Даже ми вика:" Ай идвай си я взимай, че ми писна да я бърша тая кола". Абе разбира си от работата, някой ако търси бояджия - Тонито е човека, силно препоръчвам. Дори и за силно предирчиви - щом Самуил си оставя неговата при него да му я прави, няма какво повече да коментирам :)
Аз сега моята кола направо ме е страх да я изкарвам в момента е кукла :)
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Няма да я караш повече Ице :) Прибираш я и си я гледаш само.
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Благодарности на Тони пак,за бързата работа.
И с наша помощ,успяхме да поправим светкавично Тигъра.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
GUNTER SERVICE
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”