Когато си болен, но си знаеш диагнозата.

Миналата седмица сериозно се замислих, дали въобще ми трябва колата. Ще си карам някой кошник и няма ми пука.
- пред блока от два месеца се навъдиха яко котки, докато спрем на жената колата и се почва- джанти и предна/задна броня опикават.
- колата в офиса, кучето миналата седмица имах една среща и нашето ме чува че говоря на 2я етаж, а колата под прозореца, решило да види- качило лапите на капака и лае. Айде, полирай (добре, че имаше керамика).
- Полирах, отивам на банкет- детето завърши детската градина и ще е 1ви клас. Спирам най-далеч (на майната си). Направиха си хореографията децата, почнаха аниматори, ние на хапка-пийка. Време за игри- взели момчетата да се гонят из паркинга. Видели колата на майната си- черна и лъсната, отишли, гонели се около нея, цялата на ръчички и следи от пръсти-линии и тн. Айде, пак мий, вакса, спрей...... А, твоята, няма да ти чиракувам
И тъй като 1 седмица ще отсъствам,след леко мъдрене си реших (сега ще ме пръснат), да ходя с колата на жената, а аз да си отстраня несъвършенствата на моята.
- преден капак- беше ми трън в очите лошото му боядисване
- броня
- лип и дифузьор
Дифузьора го погледнахме, отлюспихме боята- ПЛАСТМАСАТА НЯМА ПОРАЖЕНИЯ. Явно просто прогаря лака и боята и се надига .
На 2 години, ще го пребоядисвам, ко да се прави.
Отивам аз при Тончо, гледа ги и вика: Ама те са супер бе човек, моля ти се, ти си бетер вика болен от Сами- педанти ненормални.
Я ела му казвам (понеже съм с буса), да ми видиш буса, на 4г и 200к. Отварям само вратата- видя как е вътре и вика: БОЯДСИВАМЕ.
Свалил съм капачката(чак после разбрах, че има чопче и се плъзва само "вратичката")
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
, за да има сравнение с боята: Налага я той и ......тя където са я пръскали в Бургас(капак и броня- айде, тя пластмаса) има разлика . Оригиналната е по-наситена перла. Ето, казвам, още една причина да боцаме.
След като се прибера и си взема нещата, те ще престоят 1 седмица, да се изпари все пак каквото има да се изпарява и ще боцам Xpel (софтуерно нарязано), че да ми минат един път за винаги ядовете с предницата!
Не съм добре и си го зная! Днес, бащата е рожденник, идва на обяд в офиса, поглежда само колата (че го бях пратил 1 седмица на почивка) и вика:
Нееее, не си добре, хората вече съвсем ще почнат да ти се смеят. Едно е да си педант с колите, ама ти съвсем си се побъркал.
Преместих си го и продължих да си свалям бронята
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)