Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Бях писал относно 2-я комплект джанти. А инак, то за смяна пак Интерпан ще ползвам.
Не е особено красиво, съгласен съм, но е практично. Възможно е по-натам да потърся друго решение, защото алкатраз са наистина хубави джанти, но засега ще карам така.
Относно тасовете, вероятно ще взема едни оригинални, благодаря, JORDITO.
Кое му е практичното? Стоманена джанта е ужасно наказание. А с парите за хубави тасове отиде на едни прилични лети, които после можеш и да продадеш на добра цена.
Аз също като ТТодоров смятам, че по-добре да си беше останал с 1 комплект джанти (както мисля аз да направя) и да си въртиш гумите.
Skoda Octavia II 2.0 TDI-CR 140 2012 ex.
Toyota Auris 2.0 D4-D 126 2009 ex. Seat Leon FR1.8 TSI 2018 current
То не е казано, че ще взема тасове, а тия джанти взех за 160, колкото струва 1 от по-евтините лети джанти. Какво, според теб, е наказанието?
Имай предвид, че ако не ми допадне, тия стоманени джанти мога да ги пусна винаги за продажба, но не видях голяма разлика във возията между двата комплекта. Да, грозни са, ама дотам.
Тасовете, които показа Jordito, са готини и ми допадат. Лично съм ги виждал на 2 -3 октавии, една от които беше в твоят цвят и изглеждаше елегантно. Покриват голяма част от железарките и на мен ми приличат на L&K 18-ките.
Наказанието е, че са ужасяващо грозни, еле пък без тасове. Все пак, купуваме си нови коли, искаме като ги погледнем да са хубави или поне така си мисля. Тежки са, което няма как да не повлияе на лекотата на управление и динамиката. 16ки нови лети джанти можеш да спазариш за 600-650 лв. комплекта, като след 6-7 години ползване пак да продадеш за 350-400 лв. А можеш просто да си ползваш ОЕМските и да си въртиш гумите.
Живи и здрави де, всеки сам си решава
Skoda Octavia II 2.0 TDI-CR 140 2012 ex.
Toyota Auris 2.0 D4-D 126 2009 ex. Seat Leon FR1.8 TSI 2018 current
Ако не ти се дават камара пари за нови джанти - има доста оригинални на вторичния пазар. А ако имаш късмет, може да удариш и джакпот-а, особено ако не си претенциозен към специален модел. Аз си взех 16” алуминиеви джанти за зимните - оригинални от Ауди на цена, под тези железните, които си поръчал. Не обичам да въртя гуми и за т’ва - два комплекта - свалям/качвам. Според мен, единствено визията страда и то, евентуално, защото си зависи от личната преценка на собственика. Аз също нямам проблем със железни джанти, но тези бяха за обидно малко пари. Е, не съм в крак с модата, защото са малко стари, но за мен беше важно да са здрави, а не да ги пазя нон-стоп като очите си. А пък като ги сложих, още повече ми харесаха! Най-малкото - колата не се слива с останалите себеподобни
056E95C9-FF44-4763-BC29-5C9AAE1D7B3C.jpeg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако намеря алуминиеви на цена близка до твоята, бих взел, разбира се, такива... Ама не намерих.
Визуално не ми е проблем, досега винаги съм бил на стоманени и явно съм притръпнал...
Pijomir написа:Ако намеря алуминиеви на цена близка до твоята, бих взел, разбира се, такива... Ама не намерих.
Визуално не ми е проблем, досега винаги съм бил на стоманени и явно съм притръпнал...
Чакаме те на някоя сбирка, после Stuci си знае работата
zloQQ написа:Ако не ти се дават камара пари за нови джанти - има доста оригинални на вторичния пазар. А ако имаш късмет, може да удариш и джакпот-а, особено ако не си претенциозен към специален модел. Аз си взех 16” алуминиеви джанти за зимните - оригинални от Ауди на цена, под тези железните, които си поръчал. Не обичам да въртя гуми и за т’ва - два комплекта - свалям/качвам. Според мен, единствено визията страда и то, евентуално, защото си зависи от личната преценка на собственика. Аз също нямам проблем със железни джанти, но тези бяха за обидно малко пари. Е, не съм в крак с модата, защото са малко стари, но за мен беше важно да са здрави, а не да ги пазя нон-стоп като очите си. А пък като ги сложих, още повече ми харесаха! Най-малкото - колата не се слива с останалите себеподобни
056E95C9-FF44-4763-BC29-5C9AAE1D7B3C.jpeg
отврат са ти
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ