Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Pijomir написа:Жената вече отряза, че е грозна - тя хареса другото Топаз кафяво.
Да няма афинитет към белите Манове и зелените Мерцедеси
Ще ми е много интересно да я видя на живо, защото Топаза беше много красив и щом Тошко казва, че е по-красава ....
ТТодоров написа:
zloQQ написа: Ще чакам да застанат двете с на Боби, за да се види разликата в новия цвят!
Мексикото като види кола до него по навик ще бипне три пъти и ще даде газ (ще тръгне на второто). Може да не ги видим добре цветовете
Ще го издебнем, докато дебне някоя Х5-ца от дясно и се е разсеял от ляво ще му я изтипосаме
Честито за новата придобивка! Със здраве да си я караш, само бенз и масло да сипваш.
ТТодоров написа: За мен новото кафяво е по-добро, съжалявам да го кажа, да не се засягат колегите със старото. Новото има жълтеникав кант и го прави по-красиво за мен, докато старото има лилав кант или розов, но на слънце избиваше.
И на мен новото ми харесва повече, щом хич не се кефя на кафевия цвят, но този Мапа Кафяв Металик си го заглеждах стабилно в шоурума.
Честито и от мен!Конфигурацията е много добре,както и цвят!Като се измие ,ще я хареса и жена ти Много щастливи и безавариини моменти с новото возило и в сервиза само за консумативи да ти се налага да я вкарваш
bondo написа:Да дойдеш на среща да сравним цветовете!
Така ли му викаш вече на драга?
Pijomir написа:Аз ще си я пазя, а за всекидневка ще взема една от тия евтините 3 стингъра, дето ще ги поръчвате...
На запитвания във връзка посочения автомобил отговарям само във форума на съответната марка. Побързай, че съм на път да бъда баннат от там, защото казах, че другите им модели са кенефи