Дайте оценка за Национална среща - Соколски манастир 2015
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- admin
- Гараж: Шкода
- Обратна връзка:
Моля, който отговори с 2,3,4; да ни запознае с гледната си точка.
Вашето мнение е важно, за да се провеждат срещи максимално по вкуса на всички, колкото и сложно да е това.
Вашето мнение е важно, за да се провеждат срещи максимално по вкуса на всички, колкото и сложно да е това.
Шкода Форум - България
www.skoda-bg.com
www.skoda-bg.com
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Аз гласувах за номер 2:
1во- защото винаги може повече и по-добре. Има какво да се надгражда. Но с дружни усилия можем повече.
2ро- изненада ме високата посещаемост. ЧУВСТВАХ СЕ ГОРД на поляната по едно време, когато имаше почти 40коли. А още около 15на колеги бяха възпрепятствани. Кой не успя да дойде, кой имаше ангажимент, кой му беше наредено........ и така!
3то- имаше малко забележки. 5цата в манастира. 3ма колеги не дойдоха и стаите увиснаха, добре че се намериха други, които да заемат тази част.
4то- имаше пак дъжд в Събота и Неделя, но въпреки него, не попречи на доброто настроение.
5то- за пръв път от (може би) 2009 насам виждам толкова много задмоторки на едно място и срещу тях наредени нови и почти нови автомобили.
6то- радвам се, че макар и само за петъка успях да събера всички на една маса. И Маджо и Сами (който си обича да има покривка....другият път) и да си лафим до късно!
Специални БЛАГОДАРНОСТИ още веднъж на СТАРОЗАГОРСКАТА И ПЛОВДИВСКАТА ГРУПА.
За това, че дори и не толкова активни във форума, дойдоха, уважиха събитието и надявам се веселиха и забавляваха!
Разбира се, винаги на ниво РАЗГРАД, ШУМЕН БРАДЪРС, ВАРНА, СОФИЯНЦИ (колкото и малко да бяха...бяха най-качествените)- хора който са активни тук. И всички други , да не забравя някой, за това да не почвам поименно.... БЛАГОДАРЯ , ЧЕ УВАЖИХТЕ МЕРОПРИЯТИЕТО!
Догодина още по-остроооо!
1во- защото винаги може повече и по-добре. Има какво да се надгражда. Но с дружни усилия можем повече.
2ро- изненада ме високата посещаемост. ЧУВСТВАХ СЕ ГОРД на поляната по едно време, когато имаше почти 40коли. А още около 15на колеги бяха възпрепятствани. Кой не успя да дойде, кой имаше ангажимент, кой му беше наредено........ и така!
3то- имаше малко забележки. 5цата в манастира. 3ма колеги не дойдоха и стаите увиснаха, добре че се намериха други, които да заемат тази част.
4то- имаше пак дъжд в Събота и Неделя, но въпреки него, не попречи на доброто настроение.
5то- за пръв път от (може би) 2009 насам виждам толкова много задмоторки на едно място и срещу тях наредени нови и почти нови автомобили.
6то- радвам се, че макар и само за петъка успях да събера всички на една маса. И Маджо и Сами (който си обича да има покривка....другият път) и да си лафим до късно!
Специални БЛАГОДАРНОСТИ още веднъж на СТАРОЗАГОРСКАТА И ПЛОВДИВСКАТА ГРУПА.
За това, че дори и не толкова активни във форума, дойдоха, уважиха събитието и надявам се веселиха и забавляваха!
Разбира се, винаги на ниво РАЗГРАД, ШУМЕН БРАДЪРС, ВАРНА, СОФИЯНЦИ (колкото и малко да бяха...бяха най-качествените)- хора който са активни тук. И всички други , да не забравя някой, за това да не почвам поименно.... БЛАГОДАРЯ , ЧЕ УВАЖИХТЕ МЕРОПРИЯТИЕТО!
Догодина още по-остроооо!

-
la4ko11
Колега, стана ми интересно какви са критериите ти за качествени и некачествени хора?
Мерси предварително за отговора!
Поздрави.
Поздрави.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
От 150 коня нагоре и не се чупят са качествени.Другите не.la4ko11 написа:Колега, стана ми интересно какви са критериите ти за качествени и некачествени хора?
Поздрави.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- BlackPearl
Здравей la4ko11,la4ko11 написа:Колега, стана ми интересно какви са критериите ти за качествени и некачествени хора?
Поздрави.
Въпреки, че мнението ти не е по темата, а е със странична насоченост и няма отношение (по добре, след като си толкова любопитен да го зададеш на лично съобщение), ще ти отговоря!
Нека ти се представя първо, тъй като аз не се сещам да те познавам:
Казвам се Искрен Иванов , администратор на skoda-bg.com.
В момента карам Шкода Октавия МК3 vRS.
Бивша кола- Шкода Фабия МК1 vRS
( и за 2те има информация във форума, може да разгледаш, ако все още не си го направил).
Така, аз мисля, че ти се представих, очаквам от теб същото.
По въпроса, който си задал.
Мнението което съм изразил е на база лично мои впечатления и критерии. Не карам никой да се съобразява с тях.
Освен това, в цитираното от теб изречение, ПРОПУСКАШ думи (които също са важни за контекста): а те са- ХОРА КОИТО СА АКТИВНИ ТУК!
Ти искаш разяснение за нещо което съм написал като мое мнение:
Не случайно ти се представих в горните редове:
Аз съм в Шкода (клуб/форум, общество, както искаш го разбирай) вече 10 години. Тоест от 2005г.
За това, няма как да ти обясня и дам мнение за написано изречение (или изречение в контекста) с 1-2 приказки.
Личните ми впечатления и личната оценка (пак повтарям- лични) са градени с тези колеги през годините (били те 10, 5 или 2години).
Няма как с 1 изречение да почна да ти обяснявам какво ми е мнението за всеки един от тях.
Надявам се ...задоволих любопитството ти? Очаквам да се представиш, ако имаш някакви други въпроси!
Но ти предлагам следното: В случай, че не съм задоволил любопитството ти, а много държиш да разбереш, защо съм написал така и поради какви причини имам такова мнение: Да заповядаш на есенната среща на Старозагорски Минерални Бани и да се убедиш в това сам и сам да си изградиш мнение и прочие!
Поздрави,
Искрен Иванов

- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Аз гласувах с 2,защото:
1.Нека винаги да има стремеж към по-добро.
2.Да не се самозабравяме и да сме стъпили здраво на земята.
По отношение на организацията,нямам какво да препоръчвам.Перфектна.
На мен лично много ми допадна първата вечер да съм на открито на поляната,а втората на покривка в ресторант.Хотелите са прилични и е удобно когато си с деца.
Определено това е мястото за среща вместо някаква писта където просто трябва да отида сам без семейството,да покарам 1 час и да си тръгна.
Срещата с хората и разговорите ги предпочитам пред писта,а и тук отскочихме до Междене където Пералнята ни пръсна на първо четене........
Да е жив и здрав la4ko11,че събуди темата,защото аз нещо съм я пропуснал и за това чак сега гласувах.![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
1.Нека винаги да има стремеж към по-добро.
2.Да не се самозабравяме и да сме стъпили здраво на земята.
По отношение на организацията,нямам какво да препоръчвам.Перфектна.
На мен лично много ми допадна първата вечер да съм на открито на поляната,а втората на покривка в ресторант.Хотелите са прилични и е удобно когато си с деца.
Определено това е мястото за среща вместо някаква писта където просто трябва да отида сам без семейството,да покарам 1 час и да си тръгна.
Срещата с хората и разговорите ги предпочитам пред писта,а и тук отскочихме до Междене където Пералнята ни пръсна на първо четене........
Да е жив и здрав la4ko11,че събуди темата,защото аз нещо съм я пропуснал и за това чак сега гласувах.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
-
la4ko11
Здравей, Искрене,
Казвам се Лъчезар Георгиев, със закупен нов автомобил Шкода Октавиа 3 (през Май миналата година), който е моята първа Шкода. В Шкода общността съм от година и половина и ми прави впечатление типично българското разделение, което цари в нея.
Не ме познаваш лично, както и аз теб, но с доста от хората в този форум сме си писали. А с някои от тях съм имал удоволствието да се запозная лично, да пием по бира и да си поговорим - Цонко, Димон, Маджо, Ники (Coverdale) - поздрави и
на всички тях, както и на всички други колеги тук!
И със Сами съм си говорил, но той май (както личи и от отговора му към мен - ако не е на майтап, разбира се), не желае да се занимава със коли (май е пропуснал, че питам за хора) със 105 коня (каквато е моята), които все още не са тунинговани и не са се доказали като качество. За съжаление останах с подобно впечатление от него и в Копривщица - дори не пожела да отговори на 3 последователни, лично зададени към него въпроса (2 от мен и 1 от кумеца ми) дали можем да седнем (не да покараме) в паркираната Бегачка, докато PIGOFF се подготвяше за поредната порция снимки.
Затова и пуснах офтопика - беше ми интересно какви са твоите критерии, за да разбера и твоето мнение (все пак модераторите са малко или много лидери на съответната общност) и дали на база на тези критерии аз бих могъл да бъда оценен като качествен - все пак съм от София и не съм бил активен тук досега
Относно срещата в Ст. Загора-имам вила до Казанлък и бих се отбил с удоволствие, стига да имам възможност, макар че съм доста труден предвид факта, че преди месец ми се роди второ детенце, а "голямото" ми дете няма и 3 навършени годинки...
И за финал - целта ми не е да се заяждам или да се караме (мисля че в Шкода общността вече има достатъчно разделение и конфликти), а точно обратната - да се запозная с АвтоманЯци и Шкодаджии от цяла България.
Поздрави,
Лъчо
Казвам се Лъчезар Георгиев, със закупен нов автомобил Шкода Октавиа 3 (през Май миналата година), който е моята първа Шкода. В Шкода общността съм от година и половина и ми прави впечатление типично българското разделение, което цари в нея.
Не ме познаваш лично, както и аз теб, но с доста от хората в този форум сме си писали. А с някои от тях съм имал удоволствието да се запозная лично, да пием по бира и да си поговорим - Цонко, Димон, Маджо, Ники (Coverdale) - поздрави и
на всички тях, както и на всички други колеги тук!И със Сами съм си говорил, но той май (както личи и от отговора му към мен - ако не е на майтап, разбира се), не желае да се занимава със коли (май е пропуснал, че питам за хора) със 105 коня (каквато е моята), които все още не са тунинговани и не са се доказали като качество. За съжаление останах с подобно впечатление от него и в Копривщица - дори не пожела да отговори на 3 последователни, лично зададени към него въпроса (2 от мен и 1 от кумеца ми) дали можем да седнем (не да покараме) в паркираната Бегачка, докато PIGOFF се подготвяше за поредната порция снимки.
Затова и пуснах офтопика - беше ми интересно какви са твоите критерии, за да разбера и твоето мнение (все пак модераторите са малко или много лидери на съответната общност) и дали на база на тези критерии аз бих могъл да бъда оценен като качествен - все пак съм от София и не съм бил активен тук досега
Относно срещата в Ст. Загора-имам вила до Казанлък и бих се отбил с удоволствие, стига да имам възможност, макар че съм доста труден предвид факта, че преди месец ми се роди второ детенце, а "голямото" ми дете няма и 3 навършени годинки...
И за финал - целта ми не е да се заяждам или да се караме (мисля че в Шкода общността вече има достатъчно разделение и конфликти), а точно обратната - да се запозная с АвтоманЯци и Шкодаджии от цяла България.
Поздрави,
Лъчо
- BlackPearl
Лъчезаре,(ако мога така да се обърна към теб)
Относно написаното за типично по български разделение: Няма как да коментирам такова нещо. Всеки си има право на мнение. Моето си е лично за мен. А като цяло по темата: Всеки трябва да си изгради мнение на база ЛИЧНО впечатление.
За мен (а съм сигурен и за останалите колеги тук) няма никакво значение от кой град си, с какъв стикер си караш колата и прочие.
Дали си си тунинговал колата, дали тя е 68 коня или 220, също няма никакво значение.
Защото, (доста е писано в този форум това изречение) марката Шкода е тази която ни запознава и обединява на първо време. От там нататък ....чисто човешките качества и характеристики определят това дали ще се развият отношенията между колегите!
Предвид последното ти изречение и автомобилът който управляваш, а именно Октавия 3 ....попаднал си на точното място ( изразявам лично мнение, предвид това, че имаме не малко 3ки, били то и РСки повечето).
П.С: Поздравления за второто детенце, да са ти живи и здрави дечицата и съпругата!
Ако искаш да се запознаеш с автоманиаците и да си изградиш лични впечатления (защото личният контакт е най-важен) както за мен, така и за колегите, пак ти казвам, ако имаш възможност- заповядай . Всички колеги, които си посочил в поста си, ще присъстват!
Ако нямаш възможност, здраве да е!
С най-добри пожелания!
П.С: Може, при желание от твоя страна да представиш автомобила си тук:
http://www.skoda-bg.com/forum/viewtopic.php?f=58&t=83
Относно написаното за типично по български разделение: Няма как да коментирам такова нещо. Всеки си има право на мнение. Моето си е лично за мен. А като цяло по темата: Всеки трябва да си изгради мнение на база ЛИЧНО впечатление.
За мен (а съм сигурен и за останалите колеги тук) няма никакво значение от кой град си, с какъв стикер си караш колата и прочие.
Дали си си тунинговал колата, дали тя е 68 коня или 220, също няма никакво значение.
Защото, (доста е писано в този форум това изречение) марката Шкода е тази която ни запознава и обединява на първо време. От там нататък ....чисто човешките качества и характеристики определят това дали ще се развият отношенията между колегите!
Предвид последното ти изречение и автомобилът който управляваш, а именно Октавия 3 ....попаднал си на точното място ( изразявам лично мнение, предвид това, че имаме не малко 3ки, били то и РСки повечето).
П.С: Поздравления за второто детенце, да са ти живи и здрави дечицата и съпругата!
Ако искаш да се запознаеш с автоманиаците и да си изградиш лични впечатления (защото личният контакт е най-важен) както за мен, така и за колегите, пак ти казвам, ако имаш възможност- заповядай . Всички колеги, които си посочил в поста си, ще присъстват!
Ако нямаш възможност, здраве да е!
С най-добри пожелания!
П.С: Може, при желание от твоя страна да представиш автомобила си тук:
http://www.skoda-bg.com/forum/viewtopic.php?f=58&t=83

- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Здравей, Лъчо и добре дошъл! Като прочетох това дето си питал Сами да му седнеш в колата и се разсмях от сърце, щото го познавам много добре и знам, че това което си искал от него и мнооооого трудно да стане.
Не му се сърди за такива неща. Малко хора са сядали в неговата кола.
Това, че сме от София, не ни прави повече или по-малко хора от другите. Искрен е имал друго в предвид на база лични взаимоотношения.
Да са ти живи и здрави дечицата, много ще се радвам ако имаш възможност да дойдеш на есенната среща и да се запознаеш с много нови за теб колеги.
Поздрави!
Това, че сме от София, не ни прави повече или по-малко хора от другите. Искрен е имал друго в предвид на база лични взаимоотношения.
Да са ти живи и здрави дечицата, много ще се радвам ако имаш възможност да дойдеш на есенната среща и да се запознаеш с много нови за теб колеги.
Поздрави!
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Хаха,аз се сещам как ме изгледа Самуил,като ми се прииска да пипна Стрелата с пръст отвън....masterOne написа:Здравей, Лъчо и добре дошъл! Като прочетох това дето си питал Сами да му седнеш в колата и се разсмях от сърце, щото го познавам много добре и знам, че това което си искал от него и мнооооого трудно да стане.Не му се сърди за такива неща. Малко хора са сядали в неговата кола.
Поздрави!
...той сигурно очакваше,че ще искам да се кача вътре,както се бях засилил...
...много смешно беше...
А на Лъчо мога да кажа,че активните хора тук са качествени и това определение е доста конкретно и ясно и не е предмет за филологически спор!
Казвам го като човек - нов във форума и много далеч от междуличностните конфликти!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Здравей Лъчо,това в първия пост си разбрал че е майтап.
Добре дошъл във форума.
Не си прави извод за човека от една среща на един площад с много хора. Преди време Василиса от др.форум пак така ми се разсърдил преди няколко години,защото на един събор нещо ме попитал,а аз не съм му бил обърнал внимание. Ами то много хора постоянно ме питат разни неща.Не мога да обръщам внимание на всички и с всички които ми говорят да си говоря на дълго и на широко с тях.Като не ги познавам,не им обръщам внимание кой знае какво на хората.Нормално е. Всеки се мисли за специален ли какво и аз съм длъжен да му говоря.Василиса за това тръби от 5 години колко съм бил надут и важен.
Относно влизането в колата ми
Аз много си пазя моите работи и не искам чужди. Когато преди 2 години бях на Фолксваген феста,Краси от Русе ми каза ,че имало една РС3 от вън на паркинга.Не бях виждал такава на живо ,а си бях поръчал моята.Отидохме да я погледна,много ми беше интересно-разбираемо е!В този момент собственика дойде,поговорихме,погледнах я от вътре през отворената врата,без да съм искал да сядам!
На предната среща сина на Пепи Печатаря,който ми е много близък приятел,беше дошъл с негов приятел и той също пита дали може да седне,показах му че не може.Така че на много съм отказвал.Не давам да се сяда,не се чувствай засегнат от това.
За да седнеш в моята кола,трябва да си ми много близък приятел,да си под 90 килограма,да си къпан,с изпрани чисти дрехи,чисти обувки и да нямаш разни капси,ципове и др външни опасни железа по дрехите

Добре дошъл във форума.
Не си прави извод за човека от една среща на един площад с много хора. Преди време Василиса от др.форум пак така ми се разсърдил преди няколко години,защото на един събор нещо ме попитал,а аз не съм му бил обърнал внимание. Ами то много хора постоянно ме питат разни неща.Не мога да обръщам внимание на всички и с всички които ми говорят да си говоря на дълго и на широко с тях.Като не ги познавам,не им обръщам внимание кой знае какво на хората.Нормално е. Всеки се мисли за специален ли какво и аз съм длъжен да му говоря.Василиса за това тръби от 5 години колко съм бил надут и важен.
Относно влизането в колата ми
На предната среща сина на Пепи Печатаря,който ми е много близък приятел,беше дошъл с негов приятел и той също пита дали може да седне,показах му че не може.Така че на много съм отказвал.Не давам да се сяда,не се чувствай засегнат от това.
За да седнеш в моята кола,трябва да си ми много близък приятел,да си под 90 килограма,да си къпан,с изпрани чисти дрехи,чисти обувки и да нямаш разни капси,ципове и др външни опасни железа по дрехите
GUNTER SERVICE

- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Точно тъй!Няма даваш на никой да ми сяда в колата!Да добавя и жени в цикъл! ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
pepi
- Гараж: Octavia
В кръга на шегата да попитам - попръдваш ли вътре или задържаш газовете?
Аз в моята пръднах за първи път като стана на 5 години, но и сега се въздържам![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Аз в моята пръднах за първи път като стана на 5 години, но и сега се въздържам
- tsonko
- Гараж: Octavia 2 TDI powered by Gunter Service
Лъчо, здравей и добре дошъл!
Първо, честита втора рожба, да сте живи и здрави, цялото семейство.
Мисля, че ако Сами ти беше разрешил да влезеш в стрелата тогава, щеше да бъде някакъв прецедент и нечуван феномен, така че това не го приемай толкова сериозно. Аз понеже го познавам не съм искал да сядам понеже знам какво е за него колата. Виж на стр.6 в темата за стрелата още м.Май съм написъл следното:
Ако някой иска да се вози в стрелата е необходимо да изкара 3 дневен инструктаж (курс), съответно да заплати такса и след полагане на изпит се издава сертификат!!
Аз след курса си купих специални дънки, тениска, обувки, калцуни .... абе не е за разправяне - това возене ми излезе златно......
Майтапа на страна и дано не ми се разсърдят ВРС собствениците, но при едно сядане едва ли ще почувстваш нещо по-различно от това да седнеш в твоята - и тя си спомням доста светеше и миришеше на ново.... При возенето вече е друга работа - там няма прилика, така, че грам не съжалявай, че не си се качвал...
Ще се радвам да се видим в Ст. Загора, оставяй жената да се оправя с бебето, (тъкмо няма да има кой да ти се сърди
) Взимай голямото и елате - ще има доста деца и няма да скучае...
pepi, някъде бях гледал, специални гащи с активен въглен - няма нужда от задържане, с кеф да си попръднеш, после мирише на цветя
, т.е. колкото повече, толкова повече....
А по темата искам да питам Искрен - и аз мисля, че гласувах с номер 2 и писах защо, пък що коментара ми го нЕма?
Първо, честита втора рожба, да сте живи и здрави, цялото семейство.
Мисля, че ако Сами ти беше разрешил да влезеш в стрелата тогава, щеше да бъде някакъв прецедент и нечуван феномен, така че това не го приемай толкова сериозно. Аз понеже го познавам не съм искал да сядам понеже знам какво е за него колата. Виж на стр.6 в темата за стрелата още м.Май съм написъл следното:
Ако някой иска да се вози в стрелата е необходимо да изкара 3 дневен инструктаж (курс), съответно да заплати такса и след полагане на изпит се издава сертификат!!
Аз след курса си купих специални дънки, тениска, обувки, калцуни .... абе не е за разправяне - това возене ми излезе златно......
Майтапа на страна и дано не ми се разсърдят ВРС собствениците, но при едно сядане едва ли ще почувстваш нещо по-различно от това да седнеш в твоята - и тя си спомням доста светеше и миришеше на ново.... При возенето вече е друга работа - там няма прилика, така, че грам не съжалявай, че не си се качвал...
Ще се радвам да се видим в Ст. Загора, оставяй жената да се оправя с бебето, (тъкмо няма да има кой да ти се сърди
pepi, някъде бях гледал, специални гащи с активен въглен - няма нужда от задържане, с кеф да си попръднеш, после мирише на цветя
А по темата искам да питам Искрен - и аз мисля, че гласувах с номер 2 и писах защо, пък що коментара ми го нЕма?
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T