Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
аз напоследък виждам два вида LED отзад на фейса. Едните като запетайка, другите като обърнато С, но всички са под прав ъгъл. Твоите май са запетайките, знаеш ли на кое какви слагат, че ми стана интересно?
Гестапото написа:
аз напоследък виждам два вида LED отзад на фейса. Едните като запетайка, другите като обърнато С, но всички са под прав ъгъл. Твоите май са запетайките
Дискутирано е .Без доплащане слагат С-образните,като на префейса.С доплащане слагат запетайките,като моите.
igeorgiev82 написа:Хром лайсната отзад отдясно малката(на едната снимка се вижда),а и някои колеги в началото са я виждали,ще и правя рекламация.Седи избеляла на петна
, оп, извинявай! Като го казваш, в четвъртък имах възможност да огледам хрома на 4 s-класи, всичките последен модел. До една бяха или с брутааално избледбяване (чак не вярвах на ушите си ) или с наченки! Това, разбира се, се дължи на ежедневното миенье. Иначе, за пастичката!
Да изкажа малко вЧепетления след първия сериозен сняг днес.
1.Фронт асистънса е неизползваем на мястото на което е сложен.Покрива се със сняг и не работи.Не знам при колегите с префейса,при които е долу по средата на бронята дали е така.
2.Парктроника предния пищи за щяло и нещяло.
3.Подгряването на предното стъкло е СУПЕР ПОЛЕЗНА ЕКСТРА.
4.Липсва ми задната чистачка.Не седи добре,ноооо има нужда от нея.
5.Зимните ми гуми(Фулда кристал ХП2)Имат добро сцепление на мокро(киша) при тръгване и спиране,но в завой унасят.На неотъпкан сняг са Ок.
igeorgiev82 написа:Да изкажа малко вЧепетления след първия сериозен сняг днес.
1.Фронт асистънса е неизползваем на мястото на което е сложен.Покрива се със сняг и не работи.Не знам при колегите с префейса,при които е долу по средата на бронята дали е така.
На мен днес в проливният дъжд освен фронт асистънса ми изключи и круиз контрола, вечерта заради снега пак ми го изключи фронта.
igeorgiev82 написа: 1.Фронт асистънса е неизползваем на мястото на което е сложен.Покрива се със сняг и не работи.Не знам при колегите с префейса,при които е долу по средата на бронята дали е така.
2.Парктроника предния пищи за щяло и нещяло.
И при мен така. Фронт асистънса изключи още в дъжда вчера преди да обърне на сняг.
Извинявам се, че ще ползвам чужда тема, но за един въпрос не си заслужава да пускам нова.
Поръчах си октавия комби 1.4 tsi, но модификацията ми е стайл. Сега видях, че нямам аларма, въпреки че имам имобилайзер и централно. Всъщност, върви ли с някаква аларма или се предлагат само въпросната алармена система с обемни датчици? Заслужава ли си да я поръчам? Не разбирам от аларми, но си мисля, че най-добре фабрична да поръчам?
Pijomir написа:Извинявам се, че ще ползвам чужда тема, но за един въпрос не си заслужава да пускам нова.
Поръчах си октавия комби 1.4 tsi, но модификацията ми е стайл. Сега видях, че нямам аларма, въпреки че имам имобилайзер и централно. Всъщност, върви ли с някаква аларма или се предлагат само въпросната алармена система с обемни датчици? Заслужава ли си да я поръчам? Не разбирам от аларми, но си мисля, че най-добре фабрична да поръчам?
Добре дошъл колега!
За мен няма смисъл да даваш пари за въпросната аларма, преди я слагаха заради изискването на застрахователите за каско. Вече можеш да го сключиш и без аларма.