Национална среща - Соколски манастир- впечатления и отзиви
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Супер беше.
Ися всичко черно.
Времето беше ПАААК МНОГО НАСРАНО.
НЯМА НУЖДА ОТ КУПИ И НАГРАДИ,за да има шоу.
Може да се помисли за по добро видео заснемане,не само на Младен да разчитаме.Както и повече игри в които и деца да участват.
Ися всичко черно.
Времето беше ПАААК МНОГО НАСРАНО.
НЯМА НУЖДА ОТ КУПИ И НАГРАДИ,за да има шоу.
Може да се помисли за по добро видео заснемане,не само на Младен да разчитаме.Както и повече игри в които и деца да участват.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Догодина Самунчо,като е СЪБОР,ще има каквото ви душа иска!
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Цецкин, прави си за камерата, ама в цялата галамация....не успях да се сетя за нея и да помоля Енцо или някой друг хакер- защото аз нямам познания и съм малко скаран.....
Това за догодина ще се помисли, но мисля, че на ТЕБ НЯМА ДА ТИ ТРЯБВА- защото ще присъстваш лично!![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Сами, то това е среща, а не организирано мащабно мероприятие. За догодина ще бъде измислено всичко.
Това за догодина ще се помисли, но мисля, че на ТЕБ НЯМА ДА ТИ ТРЯБВА- защото ще присъстваш лично!
Сами, то това е среща, а не организирано мащабно мероприятие. За догодина ще бъде измислено всичко.

- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Добре,ето и мойта философия:BlackPearl написа:Много ми е хубаво да се базикаме и драчем.....ама дайте по темата за срещата.
В темата за най-бавната РСка може да си лафим колкото искате!
В края на миналата година влязох другия форум.
Там открих,че в България има много фенове на Шкода,отзивчиви,приятни и съзнателни хора!Започнах да си говоря с много хора като с дългогодишни приятели,без да са ме виждали на снимка дори.Видях,че се прави събор на Соколски манастир всяка година,разгледах снимков и видео материал...иии... закопнях да се почувствам част от това готино и задружно общество...
...И в един момент събора беше променен.
На мене ,макар и новак,ми докривя!
Усещах,че на Сокола се е получило нещо като традиция,нещо като традиционна и незабравима приятелска среща,за която всеки от хората говореше с възторг и вълнение!
...Но някой си реши да промени това.....
Започнах да чета колебливи и дори отрицателни мнения относно промяната.
Чудех се как е възможно това и защо се случва точно сега,когато аз се бях надъхал...
После се появи и този форум.Заговори се пак за традицията.И на мене някак си ми олекна,рекох си"не си най-големия карък,бе Десиславе"
...и така,дойдох,видях,три дена ядох, пих и се веселих!
А на тез,които се опитват да развалят хубавата среща, приятелството и позитивизма ще им кажа:
Е,не ви се отдаде,господа!
Даже и с новаци като мене!
...Та това е мойта философия,Искрене.
..ай ся кажи с кво почваш да се занимаваш - водни ски?джет?...или ще връзваш перлата към оня банан,най отзад?
- ivand911
- Гараж: Fabia1 1,4TDI 80HP '06
- Обратна връзка:
Ами децата които бяха на поляната си играха много добре, цяла вечер. И топка ритаха и баскетбол играха и в огъня се тикаха. И после и с таблетите си играха и си приказваха и се бориха. И котки търсеха. Светулки ловяха. Нищо ,че преваля няколко пъти. Те не забелязаха.BlackPearl написа: 3- успяхме да се съберем на обща маса в Петък вечерта. Събота наваля , нямаше как децата да си играят на поляната за съжаление.
- micyri
- Гараж: пенсионирана бегачка Škoda Octavia 1.8 20V AGN 125 PS
Škoda Octavia Combi 2.0 TDI DSG 140 PS - Обратна връзка:
Еййй, до като се оплача на админа, че нямаше живо предаване и веднага бях намерен в скаипа и закачен за веригата.
Сега вече ще си правим живо предаване и може да не идвам на следващия събор...
п.п ....това последното е шегичка преди лягане
Сега вече ще си правим живо предаване и може да не идвам на следващия събор...
п.п ....това последното е шегичка преди лягане
- tsonko
- Гараж: Octavia 2 TDI powered by Gunter Service
Аиде и аз да изкажа едно мнение, като присъствал, понеже разбирам, че нашето мнение е важно за вас.
1. Лично за мен поляната, на която бяхме беше подготвена перфектно - не знам кой и кога се е грижил, но ми направи много добро впечатление!
2. Според мен Сокола не е правилното място за провеждане на събор - винаги съм го казвал - казвам го и сега. (Причините поради, които мисля така няма да ги пиша).... Това в никакъв случай не означава, че не съм си изкарал добре, а напротив - въпреки, че нямам никакво оборудване и не съм подготвен за подобни сбирки, си прекарахме много добре в компанията на приятели, а и децата много добре си поиграха до късно вечерта. Дори и да не се смени концепцията (да остане поляна парти) пак бих дошъл, само, че ще бъда много по-подготвен. (Не колкото печатаря, но ...)
3. На Междене беше естествено най-забавната част - наистина никой не е карал за купи, медали и награди - всички карахме за шоуто и да сверим колите и да изясним споровете. Доста активност и гонки имаше - подкрепям идеята за по-добро заснимане - трябва да има и камера на финала следващият път. Аз исках да сверя с 1,8тси и благодаря на Валдо, че ми войдиса ама неговата беше единствената..., на високите скорости не мисля, че се отдалечавам - ти можеш да кажеш...
4. Харесва ми как Искрен с усмивка приема факта, че чехите са му сглобили най-бавната РСка - Ися, това е понеже знаят, че един ден ще стане една от най-бързите (не само по Черноморието
) Най-вероятно и на Сами е била такава, ама той бързо бързо я съживи неговата....
Не мисля, че има да се желае много повече на това място - аз бях дошъл с позитивна нагласа и с такава оставам. Това, което зависеше от нас беше направено, другото - такъв ни бил късмета...
Ися, моя съвет е да следваш идеята, която имаше за събор и догодина ще бъде още по-хубаво - ти знаеш как и къде.... Сокола за среща с приспиване става, ама за събор може да бъде и много по-добре
Ися, кажи не е ли редно да има някакъв символичен вход все пак - не знам колко сте назад от подобна организация, но когато се дели на 30 или на 40 не е ли по-добре?
Благодаря на всички организатори и приятели допринесли за приятнта атмосфера!
1. Лично за мен поляната, на която бяхме беше подготвена перфектно - не знам кой и кога се е грижил, но ми направи много добро впечатление!
2. Според мен Сокола не е правилното място за провеждане на събор - винаги съм го казвал - казвам го и сега. (Причините поради, които мисля така няма да ги пиша).... Това в никакъв случай не означава, че не съм си изкарал добре, а напротив - въпреки, че нямам никакво оборудване и не съм подготвен за подобни сбирки, си прекарахме много добре в компанията на приятели, а и децата много добре си поиграха до късно вечерта. Дори и да не се смени концепцията (да остане поляна парти) пак бих дошъл, само, че ще бъда много по-подготвен. (Не колкото печатаря, но ...)
3. На Междене беше естествено най-забавната част - наистина никой не е карал за купи, медали и награди - всички карахме за шоуто и да сверим колите и да изясним споровете. Доста активност и гонки имаше - подкрепям идеята за по-добро заснимане - трябва да има и камера на финала следващият път. Аз исках да сверя с 1,8тси и благодаря на Валдо, че ми войдиса ама неговата беше единствената..., на високите скорости не мисля, че се отдалечавам - ти можеш да кажеш...
4. Харесва ми как Искрен с усмивка приема факта, че чехите са му сглобили най-бавната РСка - Ися, това е понеже знаят, че един ден ще стане една от най-бързите (не само по Черноморието
Не мисля, че има да се желае много повече на това място - аз бях дошъл с позитивна нагласа и с такава оставам. Това, което зависеше от нас беше направено, другото - такъв ни бил късмета...
Ися, моя съвет е да следваш идеята, която имаше за събор и догодина ще бъде още по-хубаво - ти знаеш как и къде.... Сокола за среща с приспиване става, ама за събор може да бъде и много по-добре
Ися, кажи не е ли редно да има някакъв символичен вход все пак - не знам колко сте назад от подобна организация, но когато се дели на 30 или на 40 не е ли по-добре?
Благодаря на всички организатори и приятели допринесли за приятнта атмосфера!
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Аз те чаках за летящия старт,ама ти не знам къде отиде!Иначе то си беше ясно,че ще ми вземеш старта!Въпреки последния софтуер на DSG-то нямам лънч контрол като Шивача!
Дръпна ми е след това те следвах на постоянна дистанция!
Дръпна ми е след това те следвах на постоянна дистанция!
- tsonko
- Гараж: Octavia 2 TDI powered by Gunter Service
Направете една тема за да се предизвикваме и да има тръпка и интрига и да спамим наволя. Аз мислех, че нагоре пак ще се отдалечавам, но явно конете на лоу бууст не са толкова много. И аз така ги видях нещата и не знаех, че ще ме чакаш за летящ. Това потвърждава и колко е важно не само колко са конете, но и в какъв диапазон...
- BlackPearl
Ха, голяма тема ще е- трябва да предизвиквам всички......
Ако сме като street outlaws, трябва от 10то да почна....![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Ако сме като street outlaws, трябва от 10то да почна....

- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
micyri написа: Пожелавам на всички тукашни фенове,наистина да мислят позитивно и да надграждат от тук на татък нещата.
Цецо те феновете са едни и същи, няма тукашни и чужди! Аз лично уважавам всички колеги от двата форума и не се деля към някой! Разбира се с всеки се забавлявам различно, и споделям различни неща, но хората са едни и същи за мен, без значение къде сме се събрали и кой ни събира.
Преди всичко трябва да сме хора! Когато сме на подобни срещи искам да разпусна и да се забавлявам.
Не ме вълнува кой какъв е в личният и професионалният си живот, какви проблеми има и т.н. На тези срещи ни събира любовта към една марка автомобили и това е достатъчно да се забавляваме и откъснем от всичко друго.
Затова бъдете позитивни и все така готини за да има такива срещи и занапред.

Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- skodaman
- Гараж: Skoda Fabia 3 комби , 1.0 MPI , 75 к.с
Тази година за съжаление пропуснах срещата което ми се случва за първи път и надявам се за последен. Гледах всички клипове и снимки и мислено се пренесох на поляната където имам безброй незабравими спомени! Понеже прочетох за видеозаснемането най-отговорно поемам ангажимент за догодина да осигуря дрон с който да снимаме поляни,писти и каквото си пожелаем,после като се монтира наземния с въздушния материал ще се получи нещо много интересно за всички.
на всички
на всички- nzlatev
- Гараж: Škoda SuperB II Avant
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI
Колеги благодаря за перфектната среща! Извинявам се, че не успях да бъда на 100% на поляната, но все пак семейството иска и то внимание. Но щом жена ми и детето питат кога пак ще се събираме... това за мен е най-показателно за атмосферата която се получи!!!

- micyri
- Гараж: пенсионирана бегачка Škoda Octavia 1.8 20V AGN 125 PS
Škoda Octavia Combi 2.0 TDI DSG 140 PS - Обратна връзка:
Маджо разбирам ти неутралитета,но и миналата година на Сокола се бяхме събрали около една марка автомобил,ама видя какво стана около братовчеда на Искрен и фабията му.masterOne написа:micyri написа: Пожелавам на всички тукашни фенове,наистина да мислят позитивно и да надграждат от тук на татък нещата.
Цецо те феновете са едни и същи, няма тукашни и чужди! Аз лично уважавам всички колеги от двата форума и не се деля към някой! Разбира се с всеки се забавлявам различно, и споделям различни неща, но хората са едни и същи за мен, без значение къде сме се събрали и кой ни събира.
Преди всичко трябва да сме хора! Когато сме на подобни срещи искам да разпусна и да се забавлявам.
Не ме вълнува кой какъв е в личният и професионалният си живот, какви проблеми има и т.н. На тези срещи ни събира любовта към една марка автомобили и това е достатъчно да се забавляваме и откъснем от всичко друго.
Затова бъдете позитивни и все така готини за да има такива срещи и занапред.
- BlackPearl
Марто, внимавай какво обещаваш, че аз винаги търся обещанията!