Малък проблем с контактите
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
KrasimirM_90
Привет, колеги. От известно време имам проблем с контактите.... Свързвам си телефона с Блутут и мога да извършвам разговори през медията на автомобила, но не си виждам имената на контактите, а само номерата. Един вид, телефона не си дава контактите. Става на въпрос за Андроид Някой може ли да помогне? Благодаря предварително .

-
lpetrovv
- Гараж: Skoda Octavia Mk4 2.0TDI 4x4 7DSG
Изтрий и сдвои отново телефона.
-
KrasimirM_90
Пробвах го няколко пъти, рестартирах медията и пак не става. Всичко съм позволил и в Блутут настройките... Проблема си е в смартфона ми явно
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Аз имах подобничък проблем с моята О4 със стар Android телефон, със стара версия на Andorid (5.1) - при сдвояване се импортираха почти всички контакти, без няколко, които бяха сложени в телефона в група, наименована VIP. Другите контакти, които са в други групи, се импортираха безпроблемно. С нов телефон нямам проблеми - импортира се всичко.