Имаше при префейс-а на 2.0 тси 190 к.с., 2.0 тди 150 к.с. и 2.0 тди 200 к.с.rts написа: 13.02.2025, 16:46:33 Защо си мисля, че при Октавия 4х4 досега нямаше или поне последните 2 години
При фейслифта като гледам са оставили само на 2.0 тси 204 к.с.
Уважаеми г-н Димитров,
Благодарим за отправената забележка. Наистина при Октавия 4 RS Фейслифт динамичният звуков генератор е заменен с:
GM4: Sport exhaust sound without deactivation – Спортно настроена изпускателна система без възможност за деактивация
Корекцията ще бъде нанесена и оправена в следващата ни ценова листа, която ще публикуваме съвсем скоро.
Благодаря ви още веднъж за коментара!
Въпреки, че доста сериозно оглеждаме ценовите листи преди да ги публикуваме, ако и нещо друго е попаднало в полезрението ви, не се колебайте да ми напишете и ще бъде коригирано.
А на колко е настроена/излиза следваща смяна на маслото ?70d0r написа: 08.04.2025, 19:50:19 Днес, след 2 години на Kadiaq-a са ми настроили следваща инспекция след 2 години отново.

Ами оригиналното масло което предлагат в ЕТ и абсолютно същото купено от хиляди други места, разликата е двойна. Така че е супер, че предлагат тази възможност. При тойота мога да споделя, че нямаше тоя филм и си те жънат на всяко обслужване.