OBDeleven за Octava 4

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2020
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
PlamenEnev

Шкода Новак

Гараж: Octavia IV 2,0 TDI /110kW/ 150 к.с. 7DSG

OBDeleven за Octava 4

Мнение от PlamenEnev »

Здравейте,
В ирационален изблик си купих OBDeleven + ULTIMATE VAG plan (https://obdeleven.com/products/ultimate ... rand=Skoda) и сега чакам да ми го доставят другата седмица. Не съм особено технически уверен, а и не се заигравам с такива джаджи по принцип. Основната причина да го купя бе да мога да следя на живо процеса по регенрация (това, че не знам кога и как се случват нещата ме влудява).
Пиша тук по две причини. Едната е да споделите опит какво мога и не мога да правя с това устройство и този план, както и какво трябва и не трябва да правя предвид, че е гаранционна колата.
Втората причина е да съобщя на всички съфорумци от Варна, че ще имам такова устройство, така че ако на някого му потрябва да може да ме потърси.
Търсих из форума преди да направя темата, но не успях да намеря нещо, което ми върши работа.
Предварително се извинявам, ако в някоя тема има подобна информация.
Аватар
spaldingrs

Škoda Фен²

Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017

OBDeleven за Octava 4

Мнение от spaldingrs »

Аз се чудех от много време дали да направя тема за OBDeleven, но ти ме изпревари, само дето си добавил модел :). Информация има по много теми, даже до преди малко си говорихме в "Skoda Kamiq" за него.
Много неща може да се правят с него. Но един съвет, направи си "Пълно резервно копие" копие преди да правиш каквото и да било. Винаги ще можеш да възстановиш оригинала.
Те тук много коли сме гаранционни, които вече са се възползвали от OBDeleven. "Официалните" лица, препоръчват да не се ползва, защото видиш ли, по късно да не станело нещо. Но аз смятам, че са дребни глезотийки и подобрения по сигурността на автомобила, няма проблем. Все пак е въпрос на личен избор. Доста почетох и гледах клипове. Препоръчвам да го направиш. Тук има и хора, които много разбират от такива работи. Аз съм ентусиаст - любител [smilie=sarcastic.gif]
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
xektop

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE

OBDeleven за Octava 4

Мнение от xektop »

spaldingrs написа: 17.03.2025, 12:21:13 направя тема за OBDeleven
Има направена тема.
viewtopic.php?t=5266&hilit=OBDeleven
PlamenEnev

Шкода Новак

Гараж: Octavia IV 2,0 TDI /110kW/ 150 к.с. 7DSG

OBDeleven за Octava 4

Мнение от PlamenEnev »

Извинявам се. Ще си копирам поста и ще го прехвърля там. Ще помоля някой с права да изтрие тази тема, че да не замърсяваме пространството.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia IV”