Щори за Карок
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Щори за Карок
Най обичам такива със затъмнен заден джам, що псувни отнасят.
На Маздата комби имах на задните врати и малките прозорци, но минимално затъмняващо повече за УВ защита и пак при определени ситуации примерно сумрак, намалена видимост усещах как ми намалява обзора, камо ли с тези с повечето затъмнение. Като пече слънце ОК, ама има и много други моменти, когато не бих си рискувал безопасността, както и на околните, заради малко повече комфорт.
На Маздата комби имах на задните врати и малките прозорци, но минимално затъмняващо повече за УВ защита и пак при определени ситуации примерно сумрак, намалена видимост усещах как ми намалява обзора, камо ли с тези с повечето затъмнение. Като пече слънце ОК, ама има и много други моменти, когато не бих си рискувал безопасността, както и на околните, заради малко повече комфорт.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Щори за Карок
Ами, честно казано, ОК съм с псувните. Все едно съм камион...и пак не вижда никой през мен. Колкото до безопасността - нямам проблем с видимостта, ползвам си огледалата доста, а за тесните места поглеждам и камерата. Лично на мен, затъмнените джамове въобще не ми пречат. Ето така изглежда отвътре в нормален ден. Ако някой не вижда през това - имаме добър очен доктор във форума ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)

- krachunov
- Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4
Щори за Карок
Тука вече отиваме в сферата на алабализмите. Собственик, па затъмнен, па на парад, па искаш ма не можеш - пълни глупости. Значи след като не може да караш, не другите са ти виновни. Като си се залепил до "мен" и съответно единствено може да видиш през МОЯ джам, това си е ТВОЙ проблем и не е проблем моето фолио. По същата тъпа "логика" проблемни са ти всички бусове, камиони баничарки или просто по - високи коли които ти пречат да видиш.joro_kem написа: 21.12.2024, 17:30:09а не ти се случвало да караш зад силно затъмнена бангия, за чийто собственик е важно да кара като на парад, без да се съобразява със скоростта на движение на другите участници в движението? и да искаш да видиш какво се случва пред него - нямаш шанс. АМА има отношение - ограничаваш видимостта на този ЗАД тебkrachunov написа: 21.12.2024, 13:46:26 ...но идеята ми е, че затъмнението не пречи по абсолютно никакъв начин на безопасността... Така че фолиото няма никакво АМА никакво отношение с безопасността...![]()
Най - обичам когато на някой, другите са му виновни, заради собствената си неспособност.
Наистина има минус, когато искаш да напсуваш бездарника който ти се е залепил на бронята, той не може да те види
не знам как шофирате, лично аз не гледам през прозореца който е ЗАД мен. А пък задно дясно, колкото и да е намалена видимостта.. па ползвайте ги тея огледала бе колеги. А за задния джам... вече има и камери и дори и без фолио по тъмно през камерата се вижда по - добре.tsb написа: 21.12.2024, 21:29:06 и пак при определени ситуации примерно сумрак, намалена видимост усещах как ми намалява обзора, камо ли с тези с повечето затъмнение.
Та когато някой пред вас решите че ви е проблем, защото не виждате през НЕГОВИТЕ прозорци... върни една назад и се замисли, дали пък не си се набил твърде близо, та чак и псувни отнасят - отнасят защото не сме се научили кога е време, как се шофира.
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
- krachunov
Щори за Карок
joro_kem написа: 21.12.2024, 17:30:09 а не ти се случвало да караш зад силно затъмнена бангия, за чийто собственик е важно да кара като на парад
Бангии и псувни ама аз да се кротна ?!?!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Щори за Карок
не може да се спори с него
съгласяваш се и така
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- krachunov
- tsb
Щори за Карок
И няма нужда.
Игнор и така.
- ssiliev
- Гараж: Octavia 1 FL 1,9 TDI ASV (1U5)- "Бабичката"
Karoq SL 1,5 TSI ACT DXD (NU7) - "Младежа" - Обратна връзка:
- tsb
Щори за Карок
Нищо лично, но аналогията с камион, бус не е валидна в случая. Те не са си избрали съзнателно да ограничат видимостта за останалите водачи, за сметка на своя комфорт.zloQQ написа: 21.12.2024, 21:45:59 Ами, честно казано, ОК съм с псувните. Все едно съм камион...и пак не вижда никой през мен.
- krachunov
Щори за Карок
Аз продължавам да не вярвам, че подобно нещо може и да се обсъжда даже. Сериозно.... другите не са проблем за собствените неудачи. Ако се хванеш на подобно хоро, изобщо не се качвай на кола, защото ми пречиш. Един вид поставил си собствения ти комфорт пред другите. Сериозно, съзнателно си се качил на кола, което само по себе си е предпоставка за каквото се сетиш...tsb написа: 23.12.2024, 20:07:00 да ограничат видимостта за останалите водачи, за сметка на своя комфорт.
Колеги айде по - сериозно.
Ежедневно се разминавам с индивиди, забили се на 2 метра от МПСто пред тях, нямат видимост, нямат време за реакция, нямат и нужното време колата им да влезе в обороти да изпреварва...
Това е най - тъпото и в същото време притеснително нещо, което съм чел/чувал някъде. Ако затъмнените задни джамове на някой друг са ви проблем, страх ме хваща какви шофьори сте и тук не искам да обиждам никой. Просто чета и не вярвам на ушите си.
Ами ОКЕЙ, не съм с джамове ама товаря неща, като пътувам съм малък катун и всичко е до горе. Тоест пак не виждаш... ето пак съм поставил собствения си комфорт, пред безопасното шофиране на някакви хора със силно съмнителни шофьорски умения!!!
Трети пример, не съм толкова ужасен човек че да си затъмня прозореца, че да преча на неможещите колеги, не съм си натрупал багаж пак да не им преча... амаа... сега особено пътищата са мръсни, задния прозорец е възможно да се зацапа?!? КАК ДА ВИ помогна да може да карате ?!
Та съвет към колегите, без опит в тази ситуация. Отпускате газта оставате малко повече разстояние и с изненада ще установите, че чуждите багажи, мръсни прозорци И ДОРИ щори и фолио... НЕ ВИ пречат...