VW
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
VW
Стар е наистина Артеона, напрактика вече е спрян от продажба. Комбито все още се предлага на места, но няма да е още дълго. За мен това е най-красивото комби
С този двигател ще е топ. Едно пробно шофиране и ако си допаднете го отнасяйте.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
VW
Мой съсед имаше Артеон преди ФЛ разликата с моят С3 също преди ФЛ беше в малко по-високи гуми /245/45/18/ на Артеона спрямо 234/45, което спомагаше за една идея по-мека возия, вътре беше по-тих двигателя не се чуваше, а неговият беше трактор, салона беше по-хубав и седалките бяха по-удобни. Мястото на задният ред беше еднакво или супърба да беше една идея по-широк за краката. А, и фаровете му бяха лед и светеха по-добре от ксенона и имаше дигитално табло.
От там насетне дръжки, врътки, копчета, навигации бяха еднакви.
От там насетне дръжки, врътки, копчета, навигации бяха еднакви.
- Flaviana
VW
@oggie, какво бих могла да избера? Търся, но няма варианти за това което търся. Няма бензинови коли. Аз кола от Америка няма да си купя.
@skodko, аз не търся точно семейна кола. Казах защо. Мъжа ми си има кола. Аз искам за мен, дете, но искам голяма кола. Обичам големите. Искам да е красива. Артеон е красив но не знаех, че е толкова стар и няма нов от 6-7 години. А и така като няма да има нов вариант не е ли проблем?
И аз това питах. Дали е по-висок клас не знам. Разбрах от вас, че вътре е по-добре направен, обезшумен...
@atanashh, да ще трябва да намеря време. Не знам точно как от натовареност. Фитнес инструктор съм и нямам никакво време. Сега ме спира това че вече не се прави. Не знам дали няма да е проблем.
Изглежда ми супер артеон. Цената също е добра. Но е странно, че за тази кола има две обяви с различни снимки и различни цени. Все нещо да те притеснява. хихи
А и не знаех, че за Шкода ще се чака толкова много. По телефона също не можаха да ми кажат почти нищо конкретно.
@skodko, аз не търся точно семейна кола. Казах защо. Мъжа ми си има кола. Аз искам за мен, дете, но искам голяма кола. Обичам големите. Искам да е красива. Артеон е красив но не знаех, че е толкова стар и няма нов от 6-7 години. А и така като няма да има нов вариант не е ли проблем?
И аз това питах. Дали е по-висок клас не знам. Разбрах от вас, че вътре е по-добре направен, обезшумен...
@atanashh, да ще трябва да намеря време. Не знам точно как от натовареност. Фитнес инструктор съм и нямам никакво време. Сега ме спира това че вече не се прави. Не знам дали няма да е проблем.
Изглежда ми супер артеон. Цената също е добра. Но е странно, че за тази кола има две обяви с различни снимки и различни цени. Все нещо да те притеснява. хихи
А и не знаех, че за Шкода ще се чака толкова много. По телефона също не можаха да ми кажат почти нищо конкретно.
- Flaviana
VW
Не ми харесва. Благодаря за предложениетоdpenov написа: 02.06.2024, 08:53:21 Може да погледнете и Ауди А5 от тези години, ако търсите нещо по-луксозно и красиво (субективно е).
По-скоро комби или джип. Това искам и да е бензин, защото имам доста обикаляне в града а съм чувала, че дизела в града не е добре да се кара. Някакви филтри има и не може да се чистят и се запушва и има проблеми. Такива някакви неща. Иначе рядко извън града с на мъжа ми колата по разходки.
И даже ми казаха че дори да е нов или чисто нов пак имало такива проблеми дизел. Много ми е странно но това не знам. Хем нова, хем проблеми. Искам за това бензин. Защо да купя кола да имам проблеми с дизел. Не искам.
- R Dynamic LR5
- Гараж: 6M
VW
Здравейте,
Колежке Flaviana, а фабрично нов Артеон, от дилъра на Фолксваген в град Русе, бензинов, на предно, не е 4х4, със 190 к.с. мощност, сив на цвят, би ли Ви заинтересувал?
Според информацията от сайта, можете да направите тестово шофиране на колата.
Цената е 88 316,99 лева с ДДС.
Колежке Flaviana, а фабрично нов Артеон, от дилъра на Фолксваген в град Русе, бензинов, на предно, не е 4х4, със 190 к.с. мощност, сив на цвят, би ли Ви заинтересувал?
Според информацията от сайта, можете да направите тестово шофиране на колата.
Цената е 88 316,99 лева с ДДС.
Последно промяна от R Dynamic LR5 на 02.06.2024, 12:42:11, променено общо 1 път.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
VW
И какъв е проблема че ще се спира?
То и Пасата щяха да го спират,да останел само Артеона,ама го пуснаха.
Артеона 100% ще го пуснат пак . Той е много красив.
Как ще го спрат,като е най красивия Фолксваген правен някога
Ще има нов модел според мен.
То и Пасата щяха да го спират,да останел само Артеона,ама го пуснаха.
Артеона 100% ще го пуснат пак . Той е много красив.
Как ще го спрат,като е най красивия Фолксваген правен някога
Ще има нов модел според мен.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
VW
Е те от Америка не са само размазани в катастрофи, удавени, разстрляни и т.н скрапове. Но както и да е с бюджет близо 100 000лв аз изобщо не бих погледнал кола на старо. Щом си харесала този конретният Артеон иди го виж, покарай го все пак важното е на теб да ти хареса. Както казват рашките "На вкус и цвет товарищей нет"Flaviana написа: 02.06.2024, 08:20:22 @oggie, какво бих могла да избера? Търся, но няма варианти за това което търся. Няма бензинови коли. Аз кола от Америка няма да си купя.
- Flaviana
VW
@oggie, не знам кой си купува кола само на снимка от другия край на света без да я е видял. Аз не бих го направила. Толкова голям избор има тук, че не бих се решила. Някак си нямам доверие на такива коли от Америка. Може би аз не разбирам правилно пазара на коли. А и съм чувала, че са с различни настройки и други неща, които са си за пазара отвъд окена. А това не било добре за нашия пазар. Части, поддръжка...
Ще звъня да питам за този синия когато остане време.
Ще звъня да питам за този синия когато остане време.
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
VW
Малко се позагуби сред мненията тази оферта... Сега ги видях, изскочи и дизелов пасат коМби!R Dynamic LR5 написа: 02.06.2024, 09:51:34 а фабрично нов Артеон, от дилъра на Фолксваген в град Русе, бензинов, на предно, не е 4х4, със 190 к.с. мощност, сив на цвят, би ли Ви заинтересувал?
https://stock.volkswagen.bg/d-20007/car ... 0203615-BG

https://stock.volkswagen.bg/d-20007/car ... 0207922-BG

- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI