Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Вик написа: 15.05.2024, 21:03:07
Здравейте! От скоро имам Кодиак 2020 TSI 2.0. и е време за смяна на маслото на DSG-то. Каква марка масло препоръчват от Шкода и изобщо кое масло се счита за добро? Предлагат ми Феби в един сервиз.
смени сервиза
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Здравейте! От скоро имам Кодиак 2020 TSI 2.0. и е време за смяна на маслото на DSG-то. Каква марка масло препоръчват от Шкода и изобщо кое масло се счита за добро? Предлагат ми Феби в един сервиз.
ЦецоNOL, най-обичам някой да ме пита нещо, аз да му обяснявам 5 минути и накрая: "Ма един приятел на маса каза...., Той моя майстор каза.....Ама четох в интернет..."
Айде чао
JORDITO написа: 16.05.2024, 09:21:37ЦецоNOL, най-обичам някой да ме пита нещо, аз да му обяснявам 5 минути и накрая: "Ма един приятел на маса каза...., Той моя майстор каза.....Ама четох в интернет..."
Айде чао
Абсолютно едно към едно със сегашната ситуация. В крайна сметка да оставиш безполезен коментар, който не допринася с нищо е по-добре. Може би, когато се дава препоръка е добре и да се посочат някакви причини, от личен опит или от други източници на информация. Идеята на това място не е ли знаещите да обогатят по-малко опитните и информирани все пак ?
Вик, На база опит хората си написаха - OEM или Ravenol. Какво очакваш, химически анализ на маслата ли? Това е, оттук насетне колата си е твоя, решението също.
@Вик Понеже си регистриран отскоро и се очаква повечето имена във форума да не ти говорят нищо. @ЦецоNOL и @JORDITO имат дългогодишен опит с марката, форума и т.н. Когато казват нещо има защо и трябва да се слушат. Особено Цецо, когато става дума за такъв вид консумативи, понеже се занимава професионално с тях.
pdimanov написа: 16.05.2024, 14:01:39@Вик Понеже си регистриран отскоро и се очаква повечето имена във форума да не ти говорят нищо. @ЦецоNOL и @JORDITO имат дългогодишен опит с марката, форума и т.н. Когато казват нещо има защо и трябва да се слушат. Особено Цецо, когато става дума за такъв вид консумативи, понеже се занимава професионално с тях.
Не съм тръгнал да споря по-никакъв начин с посочените съвети затова и не разбрах коментара на @JORDITO някои хора като мен си нямат никаква представа от тази тема затова и се задават въпроси, но не се спори.
@Вик, Сложи си каквото масло си решиш стига да е по спецификацията. Ако не ти харесва маслото след като го покараш го сменяш с друга марка и толкова. Освен да изгори определна марка масло по-бързо не вярвам нещо по-фрапантно да се случи.