Избор видеорегистратор
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
Избор видеорегистратор
По принцип всички, които са директно свързани към акумулатора записват непрестанно. Малък консуматор са но прецакват акумулатора. На кола не съм правил такива експерименти но на мотора ми имам TPMS който е директно свързан. Консумацията му е пренебрежимо малка но за година ми съсипа акумулатора.
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Избор видеорегистратор
какво е това?
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Избор видеорегистратор
Колата на колегата - Superb III L&K 2.0TDI 140kw DSG7 4x4 2018 Liftback.
Имаше забавна история за името, ама като се появи може той да разкаже
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
- R Dynamic LR5
- Гараж: 6M
Избор видеорегистратор
Има комплекти от 2 камери със презареждащи се батерии.
По принцип не са за кола, но ако измислите как да ги поставите в салона на автомобила, са вариант.
Не са евтини.
https://www.technopolis.bg/bg/Sigurnost ... escription
По принцип не са за кола, но ако измислите как да ги поставите в салона на автомобила, са вариант.
Не са евтини.
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Избор видеорегистратор
Тия са бая големи да ги сложиш в колата ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- naster
- Гараж: Superb III L&K 2.0TDI 140kW DSG7 4x4 MY19
Suzuki V-Strom DL650 XT MY21
Избор видеорегистратор

Дамата на гишето в КАТ: “Каква е колата?… Шкодааа… Супер… Супер… Бъ?” Аз:”Ъъъ, да, точно така!”

- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Избор видеорегистратор
@YYakovliev, твоят кой модел беше?
-
MadAxeman
- Гараж: Skoda Scala 1.0TSI, 95hp (2023)
Избор видеорегистратор
Мисля скоро да си поръчам VIOFO WM1 - https://viofo.com/dash-cam/303-viofo-wm ... ensor.html. Харесва ми, че е компактна. Ако някой е ползвал ще се радвам да сподели мнение.
- bbbkompot
- Гараж: Skoda Superb III Facelift Combi 4x4 L&K
Избор видеорегистратор
Аз си взех на Garmin dash cam mini 2 заради изключително малките си дименсии, скри се зад огледалото за обратно виждане(това беше много важно, да не я виждам от вътре, за да не ми разваля гледката и “топ” интериора
) Същевременно записва с доста добро качество. През вифи си достъпвам камерата и си свалям контента. Бях чел по нета, че повечето камери, които предлагат 2к, 4к видео ползват подобни хардуери и разликата не е осезаема в среден/нисък ценови диапазон( разбира се има и хубави решения за 5-6-7 стотакчки, но за тези вече мисля, че минава психологическата финансова граница за любителските ми цели)
-
aleksapostolov
- Гараж: Scala 1.5 TSI 6MT
Избор видеорегистратор
70mai M500 взех миналата седмица и съм доволен. Крие се зад огледалото и може лесно да се сваля от поставката при нужда. Свързва се с wifi към телефона и сваля бързо записите. Като минус не може да се увеличи вградената памет от 64gb,но не съм сигурен и колко е нужно, защото камерата се настройва на дължина на видеото (1,2,3 минути) и презаписва постоянно най-старите записи. Има сензор за натоварване, който отчита при удар и заклюпва записът, за да не може да бъде презаписан от камерата автоматично.
- naster
- Гараж: Superb III L&K 2.0TDI 140kW DSG7 4x4 MY19
Suzuki V-Strom DL650 XT MY21
Избор видеорегистратор

Ето пробно с някакво бяло 3М-ско двойнозалепващо. Mijia Mi Dash Cam, по-дърта от колата сигурно. Включих я в usb-то до запалката. Гасне сама. Спрял съм близо до стената и сега ме мързи да я паля и местя, за да наглася кабела. Това е единственото положение, в което не я виждам, за да не ме дразни.

- градско чедо
- Гараж: Skoda Superb L&K 2.0 TDI 190к.с. 6DSG, 4x4, 2016г.
Избор видеорегистратор
Здравейте. Писна ми някой да удря някоя от колите ми, докато са паркирани и да отпрашва. Кията го отнася вече трети път. Както и да е...
Досега не съм проучвал видеорегистраторите. Моля да ми препоръчате някой добър. Иска ми се да снима напред и назад, и да има паркинг режим ли е, шок датчик ли е, нямам идея какво точно, но следващият път когато някой удари колата ми, да го имам записано. Би било добре и ако не трябва да се лепят няколко устройства по предния прозорец и да се окабеляват. Има ли видеорегистратор с две камери в едно устройство (един корпус)? Не знам какво е нормалното качество на запис, но ми се иска да се вижда четливо номера на евентуално ударилия ме.
Ще съм благодарен за съвети.
Поздрави
Досега не съм проучвал видеорегистраторите. Моля да ми препоръчате някой добър. Иска ми се да снима напред и назад, и да има паркинг режим ли е, шок датчик ли е, нямам идея какво точно, но следващият път когато някой удари колата ми, да го имам записано. Би било добре и ако не трябва да се лепят няколко устройства по предния прозорец и да се окабеляват. Има ли видеорегистратор с две камери в едно устройство (един корпус)? Не знам какво е нормалното качество на запис, но ми се иска да се вижда четливо номера на евентуално ударилия ме.
Ще съм благодарен за съвети.
Поздрави
- neshtoZabavno
- Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023
Избор видеорегистратор
Не мисля,че има начин да снима докато колата е паркирана и да няма нужда от окабеляване. Аз съм с Garmin Tandem, която е с две камери. Снима вътре и пред колата и бих казал с доста добро качество. Има ситуации, в които номера не е много четим, но няма камера, която да ти изкара качество като при телефон примерно. Не съм много сигурен дали Garmin-a е идеалният вариант за теб честно казано. Струва ми се,че ще си по-добре с две камери, така ще покриваш по-голям ъгъл на видимост отпред и отзад, но тогава задължително си трябва опъване на кабели назад + връзване към захранване от колата ( или поне аз не знам за такива камери, които да нямат нужда от подобно нещо ).

RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Избор видеорегистратор
70mai 800s е с две камери. Задната е с доста по-ниско качество. Ако е тъмно навън нищо няма да видиш. Освен ако не му е осветен номера на другия.
Има един кабел, който трябва да прекараш от задната до предната камера.
Имай предвид, че за да започне да записва трябва да усети някакво движение. Тоест ако някой просто те забърше леко може и да не активира записване.
Абе общо взето все пак по-добре да го имаш. И не само за паркинг щети.
Има един кабел, който трябва да прекараш от задната до предната камера.
Имай предвид, че за да започне да записва трябва да усети някакво движение. Тоест ако някой просто те забърше леко може и да не активира записване.
Абе общо взето все пак по-добре да го имаш. И не само за паркинг щети.