Škoda Octavia Mk3 RS TSI 220PS - kvantrs
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Morkova
- Гараж: Skoda Octavia vRS 2019
Skoda Superb 1.8 TSI 4x4 2009
Skoda Felicia 1.3 1996
Много е хубава! Честито и безаварийно!
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Горд Skoda собственик
Червеното никога не ми е било фаворит за цвят на кола.
Освен за Ферари и О3 vRS.
Много безаварийни км желая.

Освен за Ферари и О3 vRS.
Много безаварийни км желая.
- Sawyer
- Гараж: ///
Горд Skoda собственик
Много е важно човек дали носи нужния ген.
Ако не ти идва отвътре да си модифицираш колата и заводска си те радва, колкото и да те облъчват... Ето, аз моята я карам 100% stock вече почти година
Обаче пък Искрен много ме запали по разните неща за поддръжка. Кой каквото го влече, както се казва
Ако не ти идва отвътре да си модифицираш колата и заводска си те радва, колкото и да те облъчват... Ето, аз моята я карам 100% stock вече почти година
Обаче пък Искрен много ме запали по разните неща за поддръжка. Кой каквото го влече, както се казва
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Горд Skoda собственик
кога ще ходим да ги мием бре?Sawyer написа:по разните неща за поддръжка
TSI Team
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Горд Skoda собственик
И аз почти гонина я карах стокSawyer написа:Ето, аз моята я карам 100% stock вече почти година![]()
goAPR
- Sawyer
- Гараж: ///
Горд Skoda собственик
Това прозвуча двусмисленоPRO написа:кога ще ходим да ги мием бре?
Иначе, страшна е RS-ката в този цвят. Веднага ми прикова погледа. На тия лампи в паркинга... с гръб да си към нея, пак ще я видиш - толкова много изпъкваше.
- kvantrs
- Гараж: Octavia mk3 vRS
Горд Skoda собственик
В интерес на истината, аз от преди да я взема имам идеи да я "пипна" ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Горд Skoda собственик
Ще следим с интерес!kvantrs написа:В интерес на истината, аз от преди да я взема имам идеи да я "пипна"

goAPR
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Горд Skoda собственик
айдеее "went horse into the river" ... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- ssiliev
- Гараж: Octavia 1 FL 1,9 TDI ASV (1U5)- "Бабичката"
Karoq SL 1,5 TSI ACT DXD (NU7) - "Младежа" - Обратна връзка:
Горд Skoda собственик
Докато не видим е "or the camel or the camel rider" ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- kvantrs
Такааа, сега е време да попитам, виждам из форума, че другите rs-ки са им слагани LED крушки навсякъде по екстериора и интериора. Та да попитам, откъде си ги купихте и дали компютъра дава грешки /това за грешките питам, защото на баща ми мерцедеса, не дава да му се слагат различни крушки и плаче
/
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Горд Skoda собственик
Интериорните и на краката,даже и за номера можеш да си купиш на Narva -6000k. Перфектни са.
Другите : има в Супершкода или по магазините. (Врана - магазин Финиш).
Някой искат препрограмиране.
Има и лед мигачи и лед задна.
Ако успееш да минеш на Вонеща, ще ти се разясни всичко.

- kvantrs
Горд Skoda собственик
БлагодаряBlackPearl написа:Интериорните и на краката,даже и за номера можеш да си купиш на Narva -6000k. Перфектни са.
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Горд Skoda собственик
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Горд Skoda собственик
Задължително я пипни. Мнооооо правилно решение. Чети темите,защото имаш шанса да вървиш по отъпкан път. Пауърбокс,Ремап,Стейджове разни ..........всякакви варианти вече имаме като инфо във форумаkvantrs написа:В интерес на истината, аз от преди да я взема имам идеи да я "пипна

@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.