Сервиз за Skoda София

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
soyan_trifonov

Шкода Новак

Сервиз за Skoda София

Мнение от soyan_trifonov »

Колеги, препоръчайте ми майстор които да има добра диагностика и да разбира от Шкоди в София. Искам да закарам Шкодата (Octavia 2 1.6 Mpi 2007 с газ), тъй като ми прави проблеми и само експериментират до момента върху колата ми...

Проблема се корени в това, че като карам на светофари и по някое време като тръгвам и губи мощност, падат оборотите и тръгва да гасне. След като се случи това влиза в някакъв режим в който няма никаква мощност и едвам се движи. Като изгася и по седи малко, после се оправя. Като карам по магистрала, няма проблем...

Извинявам се за тъпото обяснение, но вече ми писва от пишман майстори, един каза, че компютъра е заминал, прави нещо, оправи се за 1 месец и сега пак, друг ми каза, че е дросел.... Вече не знам :)
Аватар
stanley

Škoda Ентусиаст

Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
Обратна връзка:

Сервиз за Skoda София

Мнение от stanley »

Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”