Сервиз за автоклиматици в гр.Бургас-Търся?

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Ivo_76

Шкода Новак

Мнение от Ivo_76 »

Здравейте,предложете някой добър сервиз за автоклиматици за гр.Бургас
dark devil

Шкода Новак

Гараж: Октавия 2 - 2006г
1,9 - 105к.с.

Мнение от dark devil »

Повдигам темата, защото и аз искам да направя една диагностика, но ме притесняват злоупотреби от страна на майстори, та ако има някой да ни насочи ще съм благодарен
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Мнение от zar »

Кръстовището на "Океански риболов" ,продължавате направо към кв.Победа ,като вдясно остава стадион "Черноморец".След около 500м вдясно в един от гаражите ,където пише автоклиматици.Николай Марков се казва човека и ще свърши работа.От години ходя само при него и съм доволен.0888шест57три12 - това му е телефона.
Dieselgate Team member
rts

Škoda Фен²

Гараж: ex. Skoda Kodiaq 2.0 tsi 190 к.с. 4x4, MY2024

Мнение от rts »

Най-добрият майстор за автоклиматици за Бургас за мен е Горан от Горно Езерово. Телефонът му ако е още той е 0888234167. Ако не стане пишете мисля, че имах и някакъв друг, а и в интернет се намира мисля. Между другото точно oт този, който препоръчва колегата @zar, останах супер недоволен и тогава ми препоръчаха Горан. Разказвам и случката - 2014 г. имах ауди а4 1.9 TDI 130 к.с. Един ден климатикът просто спря да работи. Първият който ми препоръчаха беше точно този - ННиколай. Отидох при него, лежа под колата, пуфтя , сумтя - накрая ми вика - "ми то така, нищо не може да се разбере, трябва да ми оставиш колата, да сваля климатика, и да изследвам - но най-вероятно компресор" - 1000+ лева по онова време. Добре че ми каза да си уговорим друг ден. Някъде от VW форума мисля намерих номера на Горан. Отидох при него - още докато му кажа какъв е проблема взе едно огледалце, погледна отгоре с него компресора и вика - сега след 20 мин е готова - 25 лв. Паднала ти е капачката на съединителя на компресора, която даже е в кората. Точно след 20 мин колата ми беше хладилник.
Преди 2 години взехме на дядото хонда црв 2-ра генерация с тотално сдал багажа и пукнат компресор. Горан тогава освен всичко друго обясни, че освен компресора, трябва да се смени и радиатора и да се промие системата, което и направи. Една шепа стружки извади от системата. Ако беше някой друг, щеше да ми го смени само компресора, да вземе парите и след 1-2 сезона отново щяхме да бъдем в същия филм.
Аватар
Бай Онзи

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 3 FL, Vision, 184 Hp, 4x4, DSG.

Мнение от Бай Онзи »

0888071107 - Деян до Спартак (но от много години не съм го чувал.
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”