Тука идва другия проблем. Няколко пъти разни познати искат да купуват дадена кола и съм им давал телефона му.
Обаче Митака има 2 телефона, които звънят кажи речи нон стоп и той пропуска 2-3 обаждания от дадения човек, който казва "Аз тука с пари на ръка го чакам, а той не си вдига телефона...айде довиждане"
В същия момент Митака е говорил с 200 други човека, 30-40 от които също ще купуват кола от него и той не знае къде се намира.
В 3/4 от случаите, когато съм му звънял ми е отказал обаждането поради същата причина. Обикновено после ми звъни, ама се случва и да забрави....
То БМВ и рейка май си вървят ръка за ръка от има няма 10-20 години
Позабравил съм теорията от учението, ама мисля, че беше нещо от типа на "Доволния клиент излиза между 6 и 9 пъти по-евтин от това да пускате реклама и да търсите нови клиенти" ... нещо, което е сложно да се схване от много търговци на родна почва. Да не говорим за бранд имидж или за лоялност на клиентите.zloQQ написа: 06.10.2022, 11:14:28 Благодарение на едни 10$ от мен към клиента, ми се връщаха в стотици, че и повече от хора, които ми бяха пратени от доволни купувачи.
.