D Bros Automotivе-Може би първият недоволен.

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

комуникация и по телефон има [smilie=kiss3.gif]
вайбър и т.н.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
shpeki

Škoda Ludicrous

Мнение от shpeki »

peyopetrishki написа: 30.01.2022, 12:18:32 Значи ставате шестима недоволни (макар, че ти си със смесени чувства) [smilie=sarcastic.gif] Това от 2010 насам ли е? Още трима-четирима ако намериш и ще стигнете бройката на доволните дневно [smilie=sarcastic.gif]

Благодаря за интернет проучването, може да е полезно на някой [smilie=pleasantry.gif]

ПС: ааа писал си 2006-та, прощавай
2006 е година когато е произведена колата. От 2016 са тези случаи, като гледам сегашните отзиви, нищо не се е променило. Нямам представа понеже след като един път останах недоволен от тяхното ниво на разбиране, не съм ходил пак.
Напълно логично, нали?
peyopetrishki

ŠKODA MASTER

Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp

Мнение от peyopetrishki »

Не бих го нарекъл точно логично, но щом така предпочиташ, твоя воля.

Аз ако действах по тоя начин нямаше да имам ни клиенти, ни снабдители, ни доктор, ни зъболекар, ни кола, ни приятели, ни жена ...
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
shpeki

Škoda Ludicrous

Мнение от shpeki »

Има различни хора, някои си падат мазохисти и дори като ги прецака зъболекари/или приятел и/или лекар продължават да ходят вместо да го сменят или отидат за второ мнение.
Всеки сам си преценя какъв да бъде. [smilie=sarcastic.gif] [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Пичове, мисля, че още 20 страници можете така да си подмятате реплики, без да кажете нищо по същество. Мисля, че на всички писали тезите са ясни, не е нужно да я защитавате, не сте на изпитна комисия.
Бееееее.....
Аватар
redalex

Skoda Electric

Гараж: i3

Мнение от redalex »

Командировка съм в неделя вечер ...нямам какво да правя и виждам тази тема...гледам СКАНДАЛ! Викам си, "Ебаси якото... сега ще чета забавни неща доста време"... четох, четох и накрая разбрах само, че един неофициален сервиз е поискал по-висока цена от официален сервиз. ЕБАСИ ШОКА ЧУ'ЕК!!!! Не може да бъде!!! [smilie=pleasantry.gif]

В тоА ред на мисли, имам часовник, в едно шано часовникарско ателие ми поискаха една сериозна сума за сервизиране на часовника, а в официалния магазин и сервиз на маркат ами поискаха 3 пъти по-ниска сума. Та искам да попитам - някой има ли телефона на арменския поп?

ПС- от кога точно е НОВИНА, че някои официални сервизи имат по-ниска цена от други "неофициални"?
ПС2 - сетих се за една история със "сменено" масло на халдекс и цедка в ЕТ... не помня цената [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Мнение от igeorgiev82 »

redalex написа: 30.01.2022, 19:49:32четох, четох
Чети пак,нищо не си разбрал явно [smilie=pardon.gif]
Ако искаш да ти обЯснЯ [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
redalex

Skoda Electric

Гараж: i3

Мнение от redalex »

Искам оферта. Получавам - не ми харесва. Подминавам.

Наздраве.
kograman

ŠKODA MASTER

Мнение от kograman »

И в офертата имаш само цена без да знаеш кое колко струва, безценно!
За пореден път се убеждавам, че бЪгарина разбира и компетентен от всичко и крайният резултат е леко съмнителен.
Пример:
Миналата година имах уговорка с един човек-фирма да дойде и да подмени обкова на всички прозорци и врати вкъщи.
Човека дойде, взе размери и каза ще ти звънна.
Това 10 Септември. До средата на Декември положението стана нетърпимо, все едно си с найлон вместо дограма. Писна ми да чакам обаждане и започнах да търся решение. От първите 4 фирми в нета, само една вдигна телефона.
Другите, върнаха обаждане, чакай че съм на обект и ще ти звънна пак.
Тези които си вдигнаха телефона, си имат секретарка, доста грамотен сайт, монтажници и шефа ходи да взима размери.
Спазиха си това за което се бяхме разбрали.
Да, излезнаха с едни 30% по-скъпо, но работата е свършена.
Тия които са секретарки, монтажници и всичко накуп просто останаха без едни пари.
Днес от мен, утре от друг и накрая хлопват кепенците!
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”