Ситуацията е такава:
Поръчвам си масла и 2 филтъра(купе и маслен) от @ЦецоNOL, за което искам да вметна,че съм му благодарен за обслужването.
Оставих колата за смяна на маслото и филтрите и за някои допълнителни неща,които сега няма да опиша,защото не са се случили,и нямат отношение със сервиза..Всичко е точно.Обаждат ми се,готова е.Отивам аз да си я взимам.Отивам при Цецо:
"Здрасти,За Шкодата идвам"
Секунди празен поглед(нормално,има 20 коли няма как да знае,кой с каква кола е,въпреки,че като собственик и организатор БИ ТРЯБВАЛО.)
Всичко наред ли е?Сменихте маслото,би трябвало да ми е останало(поръчах 4л.+1л.)
Да да,БИ ТРЯБВАЛО да е в багажника(явно не знае)
Викам ОК,плащам и си отивам към колата.
Отварям багажника,от литровата бутилка наполовина пълно.Викам ок,явно събира повече.Бутилката не беше избърсана от маслото,като са наливали и сложена в багажника.Всеки който знае колата,знае в какво чисто(да не кажа перфектно)състояние я държа.Помолих едно от момчетата да ми даде едно парцалче да забърша тубата,и едно пликче,да го сложа вътре,и си тръгнах.
Нещо обаче все ме глождеше с този липсващ половин литър от бутилката.
Гледам старите фактури от ЕТ,навсякъде 4л.калкулирано.
Проверявам днес(вчера взех колата) нивото на маслото......яко над максимума!!!
Обаждам се на Цецо,така и така,маслото ми е много над максимума.По спецификация го дават(след като съм проверил) 4л.
Отговора:
Не знам защо така,може колегата да е гледал за друга кола
WTF?!!!Как друга кола?!!
Ние го гледаме по аутодата,имаме платена версия.Ела,ще го дръпнем за 5мин.
Ела,да,ама това означава,да избягам от работа,да треперя да не ми звънне телефона и т.н.т.Лесно е,Ела,ама заради тяхната аматьорска грешка,аз да му бера гайлето!
Всеки знае,какво може да се случи със предобряне в нивото на маслото.Ами ако бях подходил със 100% доверие(както и исках)и бях продължил да си карам така?Кво прайм,ако каже бау?!
Справка в НЕплатената версия,достъпна за всички,а го има и в други сайтове:

Това за мен е супер немърливо отношение!
Не може сервиз със добра репутация,да не може едно просто масло да смени,като хората!!!Нивото на което се представиха е много под това на ЕТ,ако щеш и на бай Пенчо от кварталния сервиз!Подчертавам,че за тези години от както имам и поддържам коли,НИКОЙ НИКОГА И НИКЪДЕ не ми е препълвал колата с масло!Съмнявам се,даже,че и щеката са проверявали изобщо!Бухай там 4.5л.май са толкоз тея Шкоди,бам капака,айде чао!
Да не говоря,че за "преференциалната"цена от 90лв.за труд(явно за непреференциялната е 200лв.,е.а ли го) по смяната,явно пипат с позлатени ръкавици.Ама цената си е цена,нея кво да я коментирам,но когато си ги дал тези пари и после имаш проблем.....кел файда!Винаги съм плащал,кой колкото ми каже и колкото е преценил,че му струва труда,не съм се пазарил,искам единствено,като"преференции"когато някой ме "праща" някъде си-ОТНОШЕНИЕ и професионализъм,което тук не намерих!
Сега,едва ли Цецо е виновен(опитвам се да го оправдая донякъде,въпреки,че няма как)много коли,много работници,не може да ги контролира явно,и явно е станал вече по скоро бизнесмен,отколкото механик.
Лично аз няма как да се доверя повече на този сервиз,дори и да ми напомпят гумите,след като при мен,едно масло не можаха да сменят като хората.
Прикачам и снимки,някой да не каже,пише си ей така.
1л.туба взех я за доливане да си имам... УЖ:

Маслото след проверката днес:

Маслото,което лично аз издърпах през щеката,т.е.от количеството,ей тъй да има: