Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
M2-ката е страшна! От сегашната им гама "спортни" модели тя най-много ме грабва.
е92 М3 беше прекалено голямо и луксозно и доста далеч от e46 M3. F80 е в същата линия - по-скоро голямо GT. С M2 БМВ се връща към формулата мощно малко купе, което да те накара да напълниш папмперса от кеф докато си го караш през уикенда, оставил ежедневката в гаража.
e60 M5 - ненормална кола. Жалко, че дори сега, когато вече поостаря, си остава над възможностите ми. Иначе с удоволствие бих имал такава - идеална за ежедневка и за моментите, в които на човек му се иска да понастъпи педала на газта.
Ммм точно за е60-ката.... като поддържка е дооста дебела, а и самия модел си е малко капризен, няма я тая здравина която имаше е39-ката. Иначе е звяр на пътя. Имам приятел, приемчик в Ауто Бавария в София, каза че вече им идват такива е60-ки дето го е страх да я изкара на по-дълъг път.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!