Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
YYakovliev написа: 07.05.2021, 09:19:20
Понеделник ако са свободни я оставям да се гледа колата, тоя път по-малко с лаптоп, надявам се да се види конкретно проблемът къде е.
Цецо почиваха сега 10 дни и имам хора хора записани за 11-ти още от Април.
Направо не ми се мисли какъв Морга Апокалипсис ще е от Понеделник там
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
@Архимандрит Дионисий, колата ми има проблем, който ме вкарва в авариен режим, заради който през цялата почивка я пазих и галих педала на газта. Наобратно към София обаче карах така, както обикновено. Това значи в случая "не я жалих особено".
Пфу, тая ракия я бях забравил бре. Най-накрая ще влезе в употреба. Пазителят Миро да я носи, ще му дадем лимитирана серия от Кока-Кола за усилията и старанието му толкоз месеци.
Утре сутрин оставям колата да се гледа. Искам отново да благодаря на всички писали по темата за грешката. От огромна помощ е форумът, когато знаещи хора коментират конкретен проблем и споделят опит!
Аз прочетох всичко отново внимателно и си направих едно обобщение на това, което сте казали до сега и утре ще го говоря със сервиза, да изготвим план за действие, максимално ефективен, за да се открие проблемът. Ето това съм си отбелязал (не съм ги подреждал по приоритети):
P029900 - Turbo/Super Charger Underboost
Тръбички (пропуски по вакуумната секция)
Актуатор (мембрана)
Байпасен клапан N75
ЕГР
Клапа на ауспуха отдолу (заварена на изпускателната тръба, заклинващ сензор, отговарящ за крайните положения)