VRPerformance - Чип тунинг и ДПФ Премахване в Русе
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- redalex
- Гараж: i3
ОК - правим се, че проблем няма, че всичко е точно, че няма как да се реши проблема(който го няма) и продължаваме напред.... ако не умрем скоропостижно на някакви никакви години, а децата ни са с астма, алергии и тн. Там разбира се ще хвърлим вината на ваксините и 5G, но не и на ганьовщината и мизерията...
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
redalex, Ахъм.
По същата логика викам да узаконим хвърлянето на боклука през прозореца. Срещу съответна такса де. Може да узаконим и пътните нарушения на същия принцип - плащаш си двойни данъци и не спазваш ограничения за скорост. Плащаш 3-ни данъци и светофара вече няма цветове за теб.
Добре би било да се узакони и боя над жените. 100 кинта годишно - и по 2 шамара седмично без санкции.
Дрогата - по 1000лв. патентен данък и продаваш на открито. Срещи 2 бона - и в училищния двор.
Така де, то и това са проблеми, с които явно не можем да се справим, поне да събира някой лев държавата![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
По същата логика викам да узаконим хвърлянето на боклука през прозореца. Срещу съответна такса де. Може да узаконим и пътните нарушения на същия принцип - плащаш си двойни данъци и не спазваш ограничения за скорост. Плащаш 3-ни данъци и светофара вече няма цветове за теб.
Добре би било да се узакони и боя над жените. 100 кинта годишно - и по 2 шамара седмично без санкции.
Дрогата - по 1000лв. патентен данък и продаваш на открито. Срещи 2 бона - и в училищния двор.
Така де, то и това са проблеми, с които явно не можем да се справим, поне да събира някой лев държавата
Бееееее.....
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Абсолютно ЗА съм за двата шамара над жени
, понякога ми идва главите да им откъсна хахаха 
-
HerpaMoTeH
- Гараж: VW Touran 1.5TSI
По тази логика само политици трябва да коментират политиката
- VRPerformance
- Гараж: Audi S3
- Обратна връзка:
Фактури за нови не се броят,те и немците си купуват нови шкоди,но като дойде момент да купуват нов ДПФ и колата се сменяredalex написа: 08.02.2021, 14:29:36Фактури за нови коли приемат ли се?! И какво точно има да ви се доказва на вас, след като вие директно се рекламирате с доста циганска дейност
(язък за добре изглеждащия сервиз)
Услугата която на вас не ви харесва е според търсенето,тоест обиждате потребителите,ако вие имате бизнес и редовни клиенти,откажете и пратите този клиент на друго место за услуга която не искате да извършите,ще видите после как този клиент вече няма да е ваш
Не ви се сърдим за коментарите,все пак това е форум...смешно ми е само че коментират колеги и се коментира визията на сервиза ми,което ако се замислите малко няма как да сме някакъв прост сервиз с лошо качество на услугите...за да изглежда така сервизът ни сме по-работили доста
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
-
HerpaMoTeH
Наркобароните и корумпираните политици, за да живеят в такива имения също са поработили доста
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
@HerpaMoTeH, Aбе аз да питам нещо....т.е. няма да питам, ти знаеш какъв ми е въпроса !! Интересен ми е отговора ти в случая. Погледни снимката.
п.с. не защитавам въпросния сервиз а ми е странно как на едно място мислим по един начин, на друго място мислим по друг начин...

п.с. не защитавам въпросния сервиз а ми е странно как на едно място мислим по един начин, на друго място мислим по друг начин...

Последно промяна от SimichOil на 08.02.2021, 15:17:52, променено общо 1 път.
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Не се излагайте допълнително... Качеството на услугата не обуславя нуждата й.
Кварталните дилъри могат да обяснят същото - дрогата е супер, клиенти има, значи услугата ни е топ и всичко наред. Да, ама не баш.
Фактите са следните:
1. Вие спомагате да се тровим всички.
2. Горди сте с успеха и рекламирате тази си дейност. Мен би ме било срам.
3. В нормалните държави има мониторинг на вашата дейност, а тука я извършвате щото може.
Ако загледате сайтовете на престижните тунинг фирми, навсякъде си пише, че след такива намеси колата става за offroad use, сиреч пътища извън републиканската пътна мрежа.
Вземете пример. Обяснете, че принципно вие правите софтуерен тунинг, но ако клиентът желае може варела да се изкоруби преди софтуера. Пак слагайте храна на масата, но поне малко неудобство да личи от черната магия дето правите.
Кварталните дилъри могат да обяснят същото - дрогата е супер, клиенти има, значи услугата ни е топ и всичко наред. Да, ама не баш.
Фактите са следните:
1. Вие спомагате да се тровим всички.
2. Горди сте с успеха и рекламирате тази си дейност. Мен би ме било срам.
3. В нормалните държави има мониторинг на вашата дейност, а тука я извършвате щото може.
Ако загледате сайтовете на престижните тунинг фирми, навсякъде си пише, че след такива намеси колата става за offroad use, сиреч пътища извън републиканската пътна мрежа.
Вземете пример. Обяснете, че принципно вие правите софтуерен тунинг, но ако клиентът желае може варела да се изкоруби преди софтуера. Пак слагайте храна на масата, но поне малко неудобство да личи от черната магия дето правите.
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Ами...реално, дали може да се справим с всичко, което избри? Кàжи честно! На мен ми е малко утопично някак. Тук сме 100 човека, дето правим нещата по правилата (айде, и аз да се сложа в т'ва число - с работещ ДПФ и катализатор, без изсилване на конете дори! Демек - с напълно изрядна кола, макар и не нова). На фона на 2 милиона само у големото ни село, даже не сме и прашинка. Освен да си купим некой остров, по изолиран така някъде ако може и там да заживеем в розовия балон...или да сме първите заселници на Марс. Т'ва май са вариантите. Е, да не забравяме, че може всичко да е теменужки и рози, никой да не си хвърля дори фаса от колата, да караме автомобили на водород, да сме прозрели смисъла на живота, вселената и всичко останало (42 за който се сеща), да сме еволюирали и да мислим не само за себе си, а и за останалите, да знаем, че всичко е свързано и едни неща водят до други и прочее и прочее... Викаш - реално ти звучи? Ама като се сетиш за мат'риала и...резко виждаш нещата в реалния им видЦецо75 написа: 08.02.2021, 14:51:19 Така де, то и това са проблеми, с които явно не можем да се справим, поне да събира някой лев държавата
Бееееее.....
И аз си мечтая, ама реалността е друга за съжаление...
Агнето, вкусно ли беше?
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Аз също имам добри отзиви за сервиза от мои приятели. Те обаче карат 2.2 дизел на Мазда 6.
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Аз пак да питам понеже съм в грешка. И аз като Миро да кажа : До "ВСИЧКИ" - Защо един сервиз рекламирайки дейностите си е сравнен с наркодилър и т.н. а на друг му се радваме ?
Сами ми е дружка - уважавам го както и всеки един от Вас тук в този форум, но хайде малко по-спокойно а? 1/2 от нас ходят на "Гернан" и настъпват като за последно ама иначе големи моралисти всички...
Сами ми е дружка - уважавам го както и всеки един от Вас тук в този форум, но хайде малко по-спокойно а? 1/2 от нас ходят на "Гернан" и настъпват като за последно ама иначе големи моралисти всички...
-
HerpaMoTeH
Цъкни ми на профила, виж кога е регистриран и пак ме питай защо не съм цъкнал минуса на Сами за мнение от 5 години преди да се регистрирам
Виждам, че си от Русе, където се карат основно изтърбушени коли. Та кефи ли те да дишаш гняста, която изхвърлят? Одобряваш ли мисълта децата ти да дишат същата гняс или искаш да живеят в една идея по-добро бъдеще
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Тази статистика от къде я взе.HerpaMoTeH написа: 08.02.2021, 15:27:31 Виждам, че си от Русе, където се карат основно изтърбушени коли.
- redalex
- Гараж: i3
Аз и другия съм го хранил по тази тема.
Той тогава ми каза "ако не го направя аз, те ще отидат при друг"
-
HerpaMoTeH
Ако живееш на място, където трафика е колкото на дадена писта, тогава ти се извинявам
Но действителността на по-голяма част от населението е големия град и да минат на втория-третия светофар е нещо нормално. Мисля, че сам се досещаш колко гняс вдишват тези хора, стоящи в трафика с коли, които фъргат гняс, сажди и Бог знае още какво.
20+ години съм живял във Варна, поне 10-тина пъти съм ходил в Русе по работа. Не съм виждал разлика в средната възраст на автмобилите в двата града. От 6 години живея в София, всеки път като се прибера във Варна и ми прави впечатление, че колите във Варна са средно с 10 години по-стари от тези в София.
За сведение миналата година се прибирах. В София повечето коли са произведени 2004-2008 година, във Варна 1994-1998