Айде и аз да си споделя първите 10к....
За тези километри 8к са ми извънградско/магистрални.Колата е супер мега яка и удобна.
Върви си прилично. Повече от 200 не съм вдигал
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
. Забивам на 147 на темпомат и стигам от т.А до т.Б без да се напрягам.Adblue то вече светна че имам още 2400 км.Още си карам с това което са ми сипали от завода.
Преоцених големия багажник.'бахти колко много събира.Возията ми харесва и ме радва дори когато е в режим кораб.Единствено не ми лъха на спорт.Няма спорт в тази кола.Поне в моята...или поне без чип.С Астричката се заяждах с всичко на магистралата.Може би ми липсва.
Ама много скърца...То корите на вратите, то конзола, то дашборда.
![ireful1 [smilie=ireful1.gif]](./images/smilies/ireful1.gif)
А сега последно се разтропа и щората на задното стъкло.А съм я свалял веднъж, за да разбера как става.И всякаш една от предните шофьорски колонки е попръцква, ама може да си е от кората на врата.Досадно е!
Кутията и тя започна да ме дразни. На 2ра се усещат леки ритници и downshift-ва от 4->3, отново по-грубо.Всички останали си се сменят неусетно.И все още има онзи дразнещ звук, на метален елемент, допиращ се някое друго метално нещо на 6 и 7 скорост с по-ниски обороти.Явно не се оправи с времето, ама и в ЕТ казаха, че нищо и няма...
Малко ме е яд, че няма благинки като wireless android auto и 360 view.И че не може да си отключиш повче цветове на амбиентното освеление.
Можеше да пуснат поне 30 секунди за возене без да държиш волана.Сега едва ми стигат да си духна сополките.
И лаковото покритие ми се струва много тъничко.И от това са спестили....
Има и някакъв дарк-блайнд спот м/у дългите и късите...
Капризи само...
С две думи - смесени чувства.
Ама все пак е яка.