Привет Съпартийци,
Днес ходих да тествам.
Лични позитиви:
- много, ама много за надградили в интериора.
-таблото до предното стъкло и чак до най-долната част е меко, няма и помен от твърди пластмаси.
-и двата дисплея са на български и са много яки.
- лостчетата за мигач/чистачки създават усещане за висок клас - ръбовете им са пиано лак.
- текстила с декоративният шев е мек и готин.
- лоста за скорости е много удобен с къс ход за моите разбирания и позволява смяна на предавки с ръка на подлакътника.
- седалките са удобни за размера си, отзад са изцяло с кожа , няма никаква пластмаса.
- диодни светлини в интериора
- воланът ме впечатли най-много - за мен е различен и уникален за класа си и спрямо другите модели в този сегмент.
- Удобни ниши за вещи
- много добра линия на лайсните вътре на вратите
- щорите правят гъдел
- много ергономично за мен без излишни натруфени неща вътре.
- определено ще се свикне с новата визия на марката, вече няколко пъти ходя и я харесвам все повече колата.
- VRS версията ще изкърти кочината според мен.
- обработена твърда пластмаса на вратите, за да не изглежда евтино
- лайсни на праговете с надпис Октавия алуминиеви
Някои лични забележки
- корите на вратите - пластмасата е отврат около дръжката за затваряне на вратата.
- задължително иска по-големи колела
- сравнено със С3, гледах с О4 и един на склад, затваря се като варел - определено си личи, че е клас нагоре.
- цената над 50 000, еко бонуса е 5000лв.
Обяснението на дилъра - приет е Нов Пакет за системи за Безопасност за 2020, който не е задължителен, но Шкода са решили да го вградят във всички модификации и затова е така с цените.
После прегледах един Супърб, който е с брутален цвят и с Еко бонуса е под 50 000лв.
Качвам и на него снимки с офертата.
Има О3 Фейс на склад с Еко Бонус на около 33 000лв.
Поздрави