Нов член и нова октавия 3.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
lserafimov, ЕУРАТЕК виж първо.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
lserafimov
Здравейте колеги днес останових че имам проблем с панорамния покрив. Колата беше на слънце и като реших да го отворя се отвори бавно и скърца. След като я карах явно се охлади и проблема изчезна. Имате ли представа какво се използва за смазване.
-
lserafimov
Здравейте колеги драмата с панорамния покрив продължава при двама колеги ходих смазваха обслужвака и като я напече слънцето и край.
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Само ядове с тея панорамни покриви, за това във форума препоръчваме да се избягват.
- JORDITO
По стар ВАГ-аджийски обичай: "Има ли дупка на покрива, рано или късно ще протече"
Отиди в Еуратек , имаха някаква сервизна смазка за тия панорами. Не си първия.
Отиди в Еуратек , имаха някаква сервизна смазка за тия панорами. Не си първия.
-
lserafimov
От там я взех 100лв близо и нищо
-
lserafimov
-
lserafimov
Как ви се виждат стойностите на дпфа
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
lserafimov, Минал си повече от 450 км.и са се събрали 17гр.сажди,хич да не те притеснява
Добре е ,според данните.Скоро ще се регенерира ![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
Dieselgate Team member
-
lserafimov
Редовно го следя по някой път стига до 680 км без регенерации. Ако е само извън градско. Тези стойности с при смесен пробег от 540 км като 200 грубо с в София. Интересното ми е че ат както стана топло паля колата и вклучвам климатика и за 2. 3 км работи на 1000 об. И после се нормализира ако него влюча всичко е нормално. Но несъ регенерации точно това гледах днес.
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Като работи компресора на климатика си вдига оборотите(охлажда си до заданието и си намаля натоварването и тогава оборотите на двигателя падат) .Колкото до пробега и регенерациите ,поведението е съвсем нормално.Според мен няма ,какво да те притеснява 
Dieselgate Team member
-
lserafimov
Колеги смених крушките на плафоните с нарва но пак миждукат
- JORDITO
lserafimov, това не е драма повярвай ми. Мъждукат, защото и най-малкия ток по системата ги пали. След като заспи колата загасва мъждукането. Интересно, че не на всички Октавия 3 мъждукат. Напрежението е много слабо и няма да ти се отрази на акумулатора. Карай спокойно.
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
В началото сложих от тези нарви и никога не са мъждукали или каквото и да е.

В последствие, ги смених с Осрам от тоя тип, които по ми харесва как светят. Те също не мъждукат или каквото и да е като пробрем.

Първите на мен ми харесват повече от вторите, на плафоните в багажника, жабката и огледалата. Докато вторите, светят доста по добре на плафоните в купето, но не и на другите места.

В последствие, ги смених с Осрам от тоя тип, които по ми харесва как светят. Те също не мъждукат или каквото и да е като пробрем.

Първите на мен ми харесват повече от вторите, на плафоните в багажника, жабката и огледалата. Докато вторите, светят доста по добре на плафоните в купето, но не и на другите места.
- JORDITO
@NRG,

Новите Нарва изглеждат както Осрам.