Сеат
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- vermeer
Сеат
Определено колата не е самолет, но се мести доста прилично. Аз вече съм чичак така, че скоростите все по-малко ме вълнуват, а и като настъпя над 120 - 130 с децата започва да ми е некомфортно. Имам 3 бр. и ги търкаляме в едно Б8 комби и си е истинско приключение всеки път на дълги, че често вече и на къси пътешествия. Наистина ми трябваше нещо значително по-широко. Да не говорим, че често пътуваме и с баба и дядо, та се местим с 2 и повече коли. От друга страна колата спира достa прилично, или поне така както тествах празна. Чакам да ми я окомплектоват и със зимни гуми, че искаха да ми я продадат само с летни - WTF ?!?
В конфигурация с 5 места Алхамбъра има багажник 809 литра.
С 7 - 267 литра, с 2 - 2297 литра.
В конфигурация с 5 места Алхамбъра има багажник 809 литра.
С 7 - 267 литра, с 2 - 2297 литра.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Сеат
Честито,много безаварийни и щастливи километри със семейството,до приятни дестинации.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Сеат
Честито. Определено много кефи. Безаварийни километри и хубави дестинации !
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Сеат
Воланът на новия Леон е къде по-приятен от недоразумението в О4:

Другото е същото, в общи линии.
https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... -seat-leon

Другото е същото, в общи линии.
https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... -seat-leon
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
-
Alvin_iv
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Сеат
Колеги дайте съвет! От месец и повече се "ослушвам" за новият Камик, но един приятел се сдоби със Сеат Арона преди време, 1.5 ТСИ и също много ми допадна! Като двигатели са сходни, само Камика е малко по голям по размери, по това което чета(не съм имал възможност да карам и видя на живо) Струва ми се, че Ароната е с повече екстри за цената си малко на 40к? Ще ви бъда изключително благодарен и признателен, ако споделите вашето мнение за тези две марки!
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Сеат
Kamiq е с по хубави материали доста от Сеата! Както и от Т-кроса. Не го ли усещаш по- уютен вътре?
GUNTER SERVICE

-
Alvin_iv
Сеат
Ами още не съм влизал в Камика? А в сеата таблото отгоре е пластмаса, но челно има подобие на кожа с червени шевове и седалките са супер! В Камика седалките ми изглеждат някак страни? Само тези от пакета"Динамик" изглеждат добре! Поне от многото снимки, които изгледах?
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Сеат
Камика е с меко табло и горна част на тапетите на вратите.
GUNTER SERVICE

-
Alvin_iv
Сеат
Odo,
Да съгласен съм с теб напълно!
Каптюра го гледах и дори ме возиха на 12.03( също по съвет на колега от форума). Ами супер комфорт от вътре и бъкан с екстри, за разлика от Камик! Двигателя беше 1.33, 130 к.с. ниво на оборудване Интенз, дори ми направиха и оферта с добра отстъпка! Проблема е че нищо не знам за тези двигатели и някак си, как да се изразя френски автомобил- за това не скочих!!! Иначе останах приятно изненадан от комфорта, пространството и високата позиция! Само може би малко беше повече шумно от очакваното в купето?
Да съгласен съм с теб напълно!
Каптюра го гледах и дори ме возиха на 12.03( също по съвет на колега от форума). Ами супер комфорт от вътре и бъкан с екстри, за разлика от Камик! Двигателя беше 1.33, 130 к.с. ниво на оборудване Интенз, дори ми направиха и оферта с добра отстъпка! Проблема е че нищо не знам за тези двигатели и някак си, как да се изразя френски автомобил- за това не скочих!!! Иначе останах приятно изненадан от комфорта, пространството и високата позиция! Само може би малко беше повече шумно от очакваното в купето?
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Сеат
Колега, ако само по снимки ще избираш кола... Иди седни и в Арона и в Камика. Преди това питай дилъра какви мострени и с какви нива имат. Карал съм малко Арона с FR ниво и доста екстри. Външно шкода ми харесва повече.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
-
Alvin_iv
Сеат
Да съгласен съм абсолютно-трябва да пробвам и Ароната и Камика, за да направя осъзнат избор? Благодаря на всички за отзивите! Ще пиша след 13.05(поне се надявам да имаме възможност вече за тест драйф)