Aз си мисля, че човек трябва да има собствено мнение и сам да взима тези решения. Ти избираш кола... от не знам си кога.nrayanov написа: 23.03.2020, 00:05:44 Не е до късмет, с яденето, идва апетита. Бях на косъм да взема Октавия, но колегите ме убедиха, че разликата в цената е малка спрямо Супърб и се бях насочил натам. Супърб, дори във версия Скаут обаче има много малък просвет, и последния месец взех повече да се насочвам към Кодиак, но пък там отстъпките са по-малки.
В сегашната ситуация освен да продължавам да следя цените и колите втора ръка не виждам друг полезен ход. Мудността и пасивността на "продавачите" в Еуратек Дружба също спомогнаха за това да не съм поръчал нищо, повече с тези момчета не.
Дано да избереш правилния за теб модел.
Аз от Шкода след тестдрайв се отказах. Правих такъв в Надежда. Пълна трагедия са дилърите, но не само това ме отказа. Като цяло, колата по никакъв начин не ме привлече по начина, по който очаквах. Карах 190 дизел 4х4 - не ми хареса изобщо, но това си е моето мнение. Бензин там изобщо няма за тест.
Ако паднат цените доста, единственото, което може да ме привлече е най-мощният бензин, евентуално. За сега продавам моята, след което ще го мисля. Ама с тая карантина хората се отказаха от огледи и т.н.