Октавия 4 / Octavia IV - общо обсъждане на модела
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Октавия 4 / Octavia IV
A може да няма старт/стоп.Или да неможе да се изключва ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Октавия 4 / Octavia IV
Супърба може и през Колумбуса да се управлява старт/стопа, предполагам, че в октавията ще е само през мултимедията, което са си един 30-40 секунди на всяко палене ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Октавия 4 / Octavia IV
На мен пък нещо не ми харесва зурлата и задницата е много дебела. И какъв е тоя плат на таблото-потресен съм.
Има и готини неща. Най-радват амортис.на предния капак. Евала най накрая
Волана е отврат. Честно казано ок3 пре фейс е по ок.(ама не щото гроздето ми е кисело)
Но като цяло е готина. Рс-а ,мойе да е по готин.
Има и готини неща. Най-радват амортис.на предния капак. Евала най накрая
Но като цяло е готина. Рс-а ,мойе да е по готин.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Октавия 4 / Octavia IV
Отвън е супер, само решетката не ми допада особено.
Интериорът не ми харесва изобщо, а воланът ми е отвратителен...![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Иначе в този форум остана ли О3 без амортисьори?![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Интериорът не ми харесва изобщо, а воланът ми е отвратителен...
Иначе в този форум остана ли О3 без амортисьори?
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Октавия 4 / Octavia IV
Остана. Май ша ям бой някъде. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Октавия 4 / Octavia IV
И аз, много вероятно е, да е около или в Редута
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Октавия 4 / Octavia IV
На мен лично много ми харесва. Дву спицовия волан е уникален. Заимства ли са от ауди нивата на темп и гориво на диг таблото. Хеад ъп дисплея, венгилираните и масажиращи седалки, жестовият контрол, доста неща надграждат. Направо си отива в премиум според мен октавията. Само незнам, набухана с екстри, да не подмине аналога си с VW
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Октавия 4 / Octavia IV
Хубава е Шкодичката!
Двуспицовият волан с кръгла емблема има дълга история, започната от Шкода 1000МБ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Двуспицовият волан с кръгла емблема има дълга история, започната от Шкода 1000МБ
- SabevRadoslav
Октавия 4 / Octavia IV
Новата Октавия изглежда доста добре , но прекалено много прилича на Супърб.Интериора е гръм!
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Октавия 4 / Octavia IV
Правете си сметка Супърб 4...
.
На мен комбито много повече ми харесва. Според мен обаче с такива екстри ще подмине 70к. и то не vrs.
На мен комбито много повече ми харесва. Според мен обаче с такива екстри ще подмине 70к. и то не vrs.
- redalex
- Гараж: i3
Октавия 4 / Octavia IV
Или просто си караш със системата и не се занимаваш с глупости... ти твоята като я спираш, я виж как зле му се отрази на акумулатораodo написа: 11.11.2019, 23:16:59 Супърба може и през Колумбуса да се управлява старт/стопа, предполагам, че в октавията ще е само през мултимедията, което са си един 30-40 секунди на всяко палене![]()
- Бай Онзи
- Гараж: Octavia 3 FL, Vision, 184 Hp, 4x4, DSG.
Октавия 4 / Octavia IV
Време е в раздела на Октавия да добавим секция Октавия IV.
- enenen
- Гараж: Kia Sportage NQ5 MHEV
Октавия 4 / Octavia IV
Хубава е Октавията, въпреки че има доста неща, които не ми харесаха.
+ Дръжките на вратите вътре са много готини.
+ Таблета е голям, позицията е въпрос на свикване. Не ми харесва, че няма физически бутони, но явно нямаме избор...
+ Волана е красив, въпреки че аз обичам да се държа за 3-тия лъч като круизвам. Трябва да се пробва.
+ Този плат на таблото седи много добре, само не знам как ще се поддържа.
+ Скоростния "лост" на автоматика не ми хареса първоначално, но сега сякаш е добре.
+ Коженият салон изглежда добре.
+ Капачето за наливане на течност за чистачки е уникално. Трябва да се превърне в стандарт поне за VAG групата.
- "Зурлата" седи ужасно. Не мисля, че ще и свикна. Единствената надежда е на vRS да сложат нещо по така.
- Задницата седи прекалено ръбеста, като евтино копие на Lexus IS.
- Надписа Шкода отзад е много зле. Но най-вероятно ще може да се поръчва без него, така че това няма да е голям проблем.
- Климатика изглежда прекалено out-dated на фона на всичко останало в интериора. Топ версията има хромирана рамка, която донякъде спасява положението, но по-евтините версии ако я нямат ще седи още по-зле.
- Поставката за телефони изглежда прекалено "гола". Все едно в последния момент са забравили да сложат там нещо. Телефоните растат на размери всеки изминал ден и ги разбирам защо няма дори капак, но стои грозно и недовършено така.
- Няма бутон за изключване на Start/Stop. Аз по принцип не го изключвам, но ако се навра в някоя малка уличка или паркирам на някакво по-трудно място го спирам, понеже къса нерви. Би било добре да си има бутон.
Като цяло колата е добра. От всичките минуси, които изброих, единствено екстериора би ме отказал от покупката. Важно е и на какви цени ще дойде, разбира се.
+ Дръжките на вратите вътре са много готини.
+ Таблета е голям, позицията е въпрос на свикване. Не ми харесва, че няма физически бутони, но явно нямаме избор...
+ Волана е красив, въпреки че аз обичам да се държа за 3-тия лъч като круизвам. Трябва да се пробва.
+ Този плат на таблото седи много добре, само не знам как ще се поддържа.
+ Скоростния "лост" на автоматика не ми хареса първоначално, но сега сякаш е добре.
+ Коженият салон изглежда добре.
+ Капачето за наливане на течност за чистачки е уникално. Трябва да се превърне в стандарт поне за VAG групата.
- "Зурлата" седи ужасно. Не мисля, че ще и свикна. Единствената надежда е на vRS да сложат нещо по така.
- Задницата седи прекалено ръбеста, като евтино копие на Lexus IS.
- Надписа Шкода отзад е много зле. Но най-вероятно ще може да се поръчва без него, така че това няма да е голям проблем.
- Климатика изглежда прекалено out-dated на фона на всичко останало в интериора. Топ версията има хромирана рамка, която донякъде спасява положението, но по-евтините версии ако я нямат ще седи още по-зле.
- Поставката за телефони изглежда прекалено "гола". Все едно в последния момент са забравили да сложат там нещо. Телефоните растат на размери всеки изминал ден и ги разбирам защо няма дори капак, но стои грозно и недовършено така.
- Няма бутон за изключване на Start/Stop. Аз по принцип не го изключвам, но ако се навра в някоя малка уличка или паркирам на някакво по-трудно място го спирам, понеже къса нерви. Би било добре да си има бутон.
Като цяло колата е добра. От всичките минуси, които изброих, единствено екстериора би ме отказал от покупката. Важно е и на какви цени ще дойде, разбира се.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Октавия 4 / Octavia IV
Aбе да бяха сложили някаква кожа там(па макар и изкуствена),щеше да стои мнооого по класно с шевчето. Тоя плат е като в най- нискобюджетните автомобили от миналия век-Ситрен Дюшво и Фиат Уно от 90-те и други да не ги изброявам.enenen написа: 12.11.2019, 09:01:57 + Този плат на таблото седи много добре, само не знам как ще се поддържа.
Толкова ли щеше да оскъпи 1 парче изкуствена кожа.Разбирам,че се пести да не сложат меко табло ,което стига по-надолу,но поне простата твърда пластмаса и лепнете една кожичка бре.
Моя диван в къщи със същия плат е
GUNTER SERVICE

- odo
- Гараж: Х3 М40i
Октавия 4 / Octavia IV
redalex,
Точно защото карах с нея акумулатора се предаде. Сега я пускам когато виждам, че ще чакам повече на светофара.
Точно защото карах с нея акумулатора се предаде. Сега я пускам когато виждам, че ще чакам повече на светофара.