Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
интересна е свалената надолу решетка.. Иначе фаровете ми се струва ще имат същата сигнатура като на Голфа - две L образни линии.
Отзад вече го виждам - малко пипната от Скалата, но има няколко 'динамични елементи' да седи по-раздута долу в краищата.
Оправили са това, което много ме дразни в моята - вече има доста място за телефон и е много по-достъпно. Харесва ми и скоростния лост на автоматика колко е малък и не пречи. Мултимедията са я вдигнали още по-високо на нивото на очите, което също е плюс.
Преди доста време, бях ви казал, че фаровете ще приличат на тези на Ауди ТТ, и че колата ще гръм от всякъде
Протривам ръце за ВРС-ката. Още нещо, няма да е с фейк ауспуси.
И още нещо, продава се бутикова бяла РС-ка срещу 70к лева