Може и да сме се виждали, може и да не сме, но това няма значение. Мисълта ми е, че Дуранго-то за мен е по-добре пред Тахо или Юкон, които всъщност са едно и също с различни емблеми.slavkoff написа: 21.08.2019, 10:21:21 @dimibo, познаваме ли се лично? Дуранго съм карал един път, Чалънджър съм карал също за по-дълго време, такива други американски - също. Нямам проблем с шофирането на такива "твари" в София, поради простата причина, че слизам към центъра 1 път месечно. Но, дори и в тези случай, не съм имал проблеми, като визирам улички около бул. Витоша.
Тахо/Юкон все още не се намират лесно в Европа. Има ги по разни мобиле.де, аутоскаут и т.н. Но, лично, бих предпочел някоя фирма като Евромикс(дано да не ги бъркам) да ми внесат модела от Канада или САЩ.
Знам, че няма проблем да се движиш из София с подобно МПС, срещам вече достатъчно такива, и Тахо, и Юкон, и Дуранго, аз в момента нямам проблем да движа из София с 5.2 метровото ми МПС.
Преди няколко години, по-точно 2014-2015 се бях решил да си внеса един Чалинджър, чисто нов, точно тогава беше пик на подписването на търговското споразумение на Сащ с ЕС, т.е. отпадането на мито и ддс, а и долара имаше добър курс, и един нов чалинджър с 5.7 излизаше на цената на базов Супърб или дори по евтино, нооо не се случиха нещата, а Евромикс слагат мнооого прилична надценка от 50 и повече %, необосновано. Ако ще взимаш то виж за налични нови в Германия, Холандия, Швеция, там поне слагат приемливи надценки.