Напротив, не съм...
Дайте съвет за цена на джанти
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
-
vrminev
Излишно е да спамите.Който иска нови да си купи да иде в ЕТ 363 лв/бр. Или да чака в олх за същите .... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Все ще се намери някой да ги отнесе. Вероятно няма да е на тази цена, но знае ли човек. Аз ако имах такива за продан, предвид и че са 16”, бих пробвал на 800 ако искам да ги разкарам. Т’ва, че цените на ЕураТек са до небето на тези джанти си е предпоставка за исканата сума. Лошото е, че не са някакви “УАУ” и да се търсят под дърво и камък. А и са 16”... Който се интересува от джанти и е “запален” - тези изобщо не са му в таргета. Но пък някой, който просто иска оригинални - ще ги отнесе. Щото никой не отива в ЕураТек да си купи джанти след като вече е взел кола. Сигурен съм, че ще се появи в някой момент. Успех!
Последно промяна от zloQQ на 29.07.2019, 15:38:29, променено общо 1 път.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Не се засягай, но както се коментира, продавачът дава най-високата цена, която смята, че може да вземе.
От друга страна, купувачът предлага най-ниската цена, която смята да даде.
Обикновено се срещат някъде по средата.
1100 не вярвам някой да плати, колкото и да го кефят тия джанти (аз, например, много ги харесвам, но никога няма и да се замисля да ги взема 2ра ръка за тия пари).
От друга страна, купувачът предлага най-ниската цена, която смята да даде.
Обикновено се срещат някъде по средата.
1100 не вярвам някой да плати, колкото и да го кефят тия джанти (аз, например, много ги харесвам, но никога няма и да се замисля да ги взема 2ра ръка за тия пари).
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
Пролет и есен ЕТ правят 20% отстъпка на джанти и гуми. Моите 17ки от 400 ги взех за 320лв/бр. Така че комплекта на тези ще е малко над 1160 лв. Но....продавача си решава каква да е цената.