Избор на Йети
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Рос79
Избор на Йети
Благодаря, за отделеното време и бързият отговор.
За съжаление, не мога да го отворя, но след като ме насочи, ще си потърся сам.
За съжаление, не мога да го отворя, но след като ме насочи, ще си потърся сам.
-
Рос79
Избор на Йети
Потърсих в нета, но за да видя пълната информация, трябва да платя. Затова, реших да отида до магазина Шкода в Бургас. Ако и там ми искат да плащам, поне да е при тях. Но...
Имало два начина да проверя VIN при тях.
Ако съм със собственика или ако вече съм я купил.
Ако колата беше в Бургас, няма проблем, но е в София...
Голяма тъпня. Разочарован съм, но и ги разбирам. Ще видя как ще се организирам и вероятно другата седмица ще отида до София, освен, ако не се появи нещо по наблизо.
Имало два начина да проверя VIN при тях.
Ако съм със собственика или ако вече съм я купил.
Ако колата беше в Бургас, няма проблем, но е в София...
Голяма тъпня. Разочарован съм, но и ги разбирам. Ще видя как ще се организирам и вероятно другата седмица ще отида до София, освен, ако не се появи нещо по наблизо.
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
-
Рос79
Избор на Йети
Благодаря, Simi.
Не мога да кажа, че разбирам изцяло информацията. Аз и за това реших да отида до Шкода, за да ми кажат, какво точно има в тези данни и дали си заслужава. Но, от това, което виждам или поне, аз така разбирам, тази кола е поддържана и един вид, си заслужава.
Правилно ли, разбирам?
Не мога да кажа, че разбирам изцяло информацията. Аз и за това реших да отида до Шкода, за да ми кажат, какво точно има в тези данни и дали си заслужава. Но, от това, което виждам или поне, аз така разбирам, тази кола е поддържана и един вид, си заслужава.
Правилно ли, разбирам?
- mariyan
- Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG
Избор на Йети
От сервизния план се вижда, че си е влизала редовно през 25-30к в сервиза на Шкода за текущата поддръжка. Така до 19 юли 2018, когато е била на 106к км. Какво точно ѝ е правено, няма как да кажем, но вероятно всички предвидени от производителя дейности са били извършвани, така че да ѝ важи гаранцията. Километрите изглеждат реални. От последния запис е минала една година и 12к км, спрямо километрите на обявата, а собственикът ѝ е въртял поне по 25к, но е по-вероятно да е спрял да я кара активно и да е решил да я продава, или пък е стояла някъде, докато са я докопали нашите търговци. Според мен трябва да си я провериш в сервиз, на който имаш доверие, но на теория, на мен поне, ми изглежда добре.
-
bahyr
- Гараж: Leon ST
Избор на Йети
Погледни тук какво ще ти покаже:
https://bg.vin-info.com
Горе трябва да е избрано България и за код за отстъпка въвеждаш: JNUBLF
Така цената ти става 1,90лв, и нищо да не покаже не е голяма загуба.
https://bg.vin-info.com
Горе трябва да е избрано България и за код за отстъпка въвеждаш: JNUBLF
Така цената ти става 1,90лв, и нищо да не покаже не е голяма загуба.
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
-
Рос79
Избор на Йети
Тази се появи преди два три дена. Това, че е в Бургас, е, голям плюс. Може да я проверим в Шкода магазина.
И днес, сутринта, докато бях в лидъл, имах късмета да се срещна с продавача с колата и направихме едно пробно кръгче. Много ми хареса. И сега съм раздвоен.
Вие какво ще кажете?! Често казано, хич не ми ходи до София.
https://mobile.bg/21562010040405538
И днес, сутринта, докато бях в лидъл, имах късмета да се срещна с продавача с колата и направихме едно пробно кръгче. Много ми хареса. И сега съм раздвоен.
Вие какво ще кажете?! Често казано, хич не ми ходи до София.
https://mobile.bg/21562010040405538
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Избор на Йети
Аз бих взел оранжевата, щом може да и се проследи историята в ЕТ.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Избор на Йети
Ако може да се докажат километрите на дизела, аз бих взел него.
Бензина макар и с по-късния мотор, продължава да е съмнителен що се касае за живот след 100к....
Това с уговорката, че незнам кое DSG се монтира на тия дизели, да не е 7 степенно, че....
Бензина макар и с по-късния мотор, продължава да е съмнителен що се касае за живот след 100к....
Това с уговорката, че незнам кое DSG се монтира на тия дизели, да не е 7 степенно, че....
Бееееее.....
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
Избор на Йети
Колега хич не се стискай за пари за гориво. По - добре огледай всички възможности и така решавай. Все пак взимаш кола за 13-15000 не си ограничавай кръгозора.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Избор на Йети
Като се има предвид, че другата е тси, хич не бих си правил труда да ходя да я гледам.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Избор на Йети
Ай стига и ти ве!Цецо75 написа: 04.07.2019, 14:11:09 Ако може да се докажат километрите на дизела, аз бих взел него.
Едно и също!
Дизела е най-великия мотор на света!
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Избор на Йети
Нищо такова не съм казал, просто говоря от позицията на човек пазаруващ колите си втора ръка.
Бееееее.....
-
user 236
Избор на Йети
Малко стара тема, но ако още някой търси здраво и подържано йети, аз продавам моето.
Много добър, здрав, удобен автомобил особено за градско е супер.
Признавам километрите изглеждат много, но според мен този двигател 2.0 TDI 140 ще издържи без проблем до 400 хил.км, а и гарантирам за реалността им! Ето и линк към обявата: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=f51r1k
Много добър, здрав, удобен автомобил особено за градско е супер.
Признавам километрите изглеждат много, но според мен този двигател 2.0 TDI 140 ще издържи без проблем до 400 хил.км, а и гарантирам за реалността им! Ето и линк към обявата: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=f51r1k
Последно промяна от user 236 на 22.04.2020, 16:43:19, променено общо 1 път.