Продаде 1.8т и сега ще се върнеш 20 години назад в тунига...
Сигурен съм, че служебният ми Фокус с мотор 995 куб. се представя по-добре.
А помните ли какво написах като го купи

ето да ви покажа колата на мой приятел на който помагам в планинкият шампионат(шампион 2015-2016 и до ден днешен изкараме ли колата тупа всичко в нейния клас):
Попринцип още в началото на темата съм написал,че идеята на колата не е главно стартове на гернанThe Hooligan написа: 02.02.2019, 12:02:01 Сравнения с рали автомобили е неуместно. Не вярвам, че ще се доближиш дори малко до нещо такова. И все пак, колкото и невероятен да е този мотор, пак няма да да се доближи до вървенето на ремапнат 1.8Т
За мен това е обречена кауза, но ти си знаеш най-добре!

Сами с тия ХЕ-та ме връщаш много назад във времето.... 2010г.имах тамън 2 ХЕ-та едно за бояна(най-бързият кадет които съм притежавал) един за тайм атак(тея астри нямаха завиване)bega4kata написа: 02.02.2019, 12:50:19 Аз имах такова Рено 19,1.8 16v. З врати. Голяма мания беше. Валове каткамс, горивна система с повишено налягане, генерация= на страхотен звук и обороти, но С20хе винаги ме биеше мамка му![]()

Да,почти съм сигурен.Ама почтиbondo написа: 02.02.2019, 10:19:42Обзалагаш ли се ?Баш Майстора написа: 02.02.2019, 08:02:01 Саше,доста си се заиграл с това Рено...![]()
Поздравявам те за ентусиазма и съм сигурен,че ще шиеш Боби,като му дойде времето.![]()
Сами, какво стана с Гюнтер (нали така се казваше Кадета)? Още ли е у онзи или си смени собственика?