Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Как кое 9 скорости, 6 цилиндъра, 3000куб. и 100-200 27~28сек.
Амг...заслужава ли си логото?
Като ви казвам, че Кодиака е бърз, вие базик си мислите...
Пък и без пари го дават Амг-то
Последно промяна от todor87 на 22.01.2019, 23:46:04, променено общо 2 пъти.
За да не цитирам всеки по отделно.
Нищо не предлагам, а съм дал два линка за сравнение.
Исята е прав, че бих я взел Атеката заради мотора главно, обаче колкото повече гледам таблото, толкова повече ми се драйфа и определено май май има защо Кодиака да струва повече пари.
Не знам защо Исята мисли, че си противореча?
Пазара е много бързоразвиващ се и за 100 000ля пак да кажа може да ти се извие свят какво да купиш.Аз знам какво и това е RS3, нищо друго не ме вълнува в момента.
Сами, на пазара няма , а и вече няма да има седан от типа на S4 с компресор.
Затова я взех, нищо че е тежка, ама седи на пътя и си ме кефи и това е най-важното и е много ясно, че ще гори.Всички коли горят като им се дава газ.
Мнение не налагам на никой, не искам и нямам право и се извинявам, ако е прозвучало така.
Всеки сам си преценя за какво да си даде парите и никой няма право да го съди.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Милен бърка нов с употребяван автомобил до 25-30к
Не разбирам едно,защо трябва да си кривим душиците само и само, защото караме шкоди.
Малко на секСтанство отиват нещата.
Трябва да сме обективни.
И Цецо и Ванката се обосноваха при това добре.
Каква е разликата между кодияк и тигуан,освен в няколкото десетки литра багажник?
Никой обаче не коментира видеото със скандалното скърцане?
Пак питам ,за вас приемливо ли е да дадете близо 100 бона за подобно премиум изпълнение.
Без да гледате сантафето,защото интериорно е класи над кодияка.
Въпреки,че също не си струва парите?
Приятно ли ще ви бъде да се разделите с 90 бинки и да се чуват подобни звуци ?
Приятно ли ще ви бъде да карате нещо с логото на врс и да ви веят средностатистически автомобили ?
Но най-вече искам да подхвана отново темата за изработката и тези 95к
Викате,че не взимате колата за да я препродадете,да попитам цял живот ли ще я карате,щом не мислите са обезценяването и колко пари ще загубите на вторичния пазар???
Или парите нямат значение?
Като намалите радиото по паветата и почне да дрънка ,като полско фиатче отвътре,кво правим?
Това не са 50к за да се примирим с 2.0 тди и тропане-скърцане.
Много го защитавате,ама съм сигурен,че ,ако тръгнете да давате парата,кодияка ще е последната кола която ще купите за близо 100 бимберици.
Абе и ти не отговори що взе шкодата, а не Ауди втора ръка , някакво на 25-30к. км. с 250-300 кончета.
В края на мача е важно - кой, какво търси и дали го е намерил, защото говорим за 3-4 марки, а те са стотици и винаги някоя ще изпъква с едно, а друга - с друго. Но да сравняваме Кодиак с GLE и SQ7, е като да сравним Игуайн с Меси.
Да,има по-добри сделки.
Купра атека,тигуан и ако се заинтересувам ще намеря още оферти.
Въобще не ми минавайте с номерата ,че не са в един клас. Особено с тигуана,който има и allspace версия,която не е кой знае колко по-скъпа от конвенционалната.
На рангел му отговарям веднага.
В момента в който търсих кола,нямаше достатъчно добри оферти за да скоча.
Сега обаче има. Следващият ми автомобил няма да е нова шкода със сигурност.
В еуратек София се смениха 3 -4 кодияка за 2 години в шоурума. Всичките скърцаха,включително няколко собственика споделиха и тук и в клубът,че колата скърцала и тракала много неприятно.
Ама ви е много къса паметта.
Пак питам,ако имате 100 биндака ,коФияк ли ще закупите?
bondo,
Боби разбрах те и Ванката@Sawyer, го разбирам.
Изказвате си мнението, с което не съм съгласен, но и нямам желанието да влизам в писалището.
Давате примери с коли без гаранция, аз затова дадох пример за кола с гаранция на малко километри. Като погледаш и daswelt и там нещата не са по различни.
Както и да е, все пак това са само едни ламарини.
С колите за малко километри има уловки.И германците са педерасти вече,при това големи.В България се гледа година на производство от застрахователи,а от КАТ и германците дата на първа регистрация.Демек и тук и там може да регистрираш кола като нова до 18 месеца след производство,но застрахователите си смятат ставките(и най-вече прочутата клауза право на официален сервиз,по датата на производство).Германеца си е пълен гламар и грам не знае бъкел от митнически режими и се прави на луд ,че можеш да си регистрираш колата като чисто нова,забравяйки за Еуро 6темп.Данъчните пък не ги ебе изобщо за евро норми и си работят по техни правила-така че купувайте коли над 6000 км и над 6месеца.Демек си преебал системата ама става сложно
Изключително интересна тема. Честно казано има много интересни доводи, но и има мнения породени от фенството към марката (Шкода) - както и аз съм фен. Точно в момента моя шеф е в процес на избор, защото му е време да сменя колата. Каза, че е на финалната права, но се двоуми и колите са: Kodiaq 190 с много високо ниво на оборудване и Tiguan Allspace 150 с по-малко ниво на оборудване. За съжаление не разполагам с много инфо, защото той е доста зает и няма кога да си кажем някоя приказка, но като го питах както точно го спира за едното и за другото, той ми отговори: "Да имаш, не е като да нямаш ..". Знам, че Tiguana повече го кефи на визия, но явно го блазнят екстрите на Kodiaq. Чакам да видя какво ще избере, ще го разпитам и ще споделя. Има бюджет, в който трябва да влезе и това му ограничава малко избора, но да видим ..
Човека слиза от SuperB II FL седан, 170 кончета на предно.
Ако говорим за най-новата форумна сума от 100 000лв, 40 000 остана в историята
И тия 100 000ле са само за нов СУВ както каза тошето@todor87, то Кодиака е брутален.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣