Yavor Simov написа: 03.01.2019, 18:43:31
veiankov написа: 03.01.2019, 16:12:40
Тествах днес на моя. 12 секунди и почва да трепери и иска driver intervention. На около минута почва да спира колата и да ме кара да си слагам ръцете на волана, като вибрира и натиска спирачката.
veiankov post Също така моята се кара сама буквално 3 минути и почва да мрънка да държа волана

това се оправя с бутилка вода, но не е добра идея
Колега последно 3 минути ли ти кара сама колата или 12 секунди???
Привет. Нещо много се напрегна, чак почва да ме дразни тонът ти. Но за всеки случай, да поясня. Първия път говорех наизуст, защото ми се стори абсурдно ситуацията с 15те минути. Тествайки , 12 секунди е преди първото предупреждение, за да хванеш волана (тествано, проверено технически и т.н, да не говориш глупости за настройване на колата). 1 Минута е интервала, в който работи като цяло системата БЕЗ да побутваш волана преди да почне да се изключва, защото всички това ти обяснявахме , ти си говореше как не пипаш нищо. Т.е позаблуди малко нещата и излезе чист от водата. Честно казано, все ми е тая, колата е супер, карай си със здраве, ама не заблуждавай хората.
Да уточним за теб отново, Lane assist е система за стоене на колата в лентата и подпомагането на това, ползвайки осевата линия. Първото предупреждение да ПОБУТНЕШ волана е на 12 секунди , като след това започват по сериозно предупреждения като натискане на спирачката и тн. Ако ПОБУТВАШ волана може и 500 км да си караш стига да има линия, която да следи.