Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Ох, ами купил съм ги вече пък каквото сабя покаже
Благодаря много за полезното инфо, ако нещо не съм доволен вече знам към кого да се обърна!
П.П. Аудито е много готино! Още на плаца ми допадна като визия!
Forum на облъчените трябва да се прекръстим. Честито за колата колега. Не знаех и аз че има РС и 4х4 вариант. Вкара ми размисли за бъдеща кола. Ще следя темата да изкажеш мнение как се представя зимата в снега колата.
deniz8912 написа: 09.11.2018, 15:45:41
Forum на облъчените трябва да се прекръстим. Честито за колата колега. Не знаех и аз че има РС и 4х4 вариант. Вкара ми размисли за бъдеща кола. Ще следя темата да изкажеш мнение как се представя зимата в снега колата.
Само чакам да падне сняг и ще я разходя в планината
Ей това е най-голямата пародия и ме вбесяват.
Има ВРС 4х4 Дизел, обаче за бензина не се предлага............
Щото ако пуснат 4х4 на 245кс и не виждам кой ще си купи Голф после........
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Ц-Е-Ц-О написа: 09.11.2018, 14:22:53
Аз съм бастуна с Аудито, където на снимките бях до твоята кола.
Казвам го , защото колата е бъкана с електроника и специално при ауди много капризна на всякакъв вид ламБи.
Преди повече от година смених всичко каквото може с продукти от АлиЕкспрес/имам над 300 поръчки и нямам забележки досега/.
Разликата е , че всичко ми излезе около 80 лв
Плафони
Врати с лого S4
заден номер
предни за мъгла
и разликата с оригинални ауди диодни е , че няма логото на пластмасата отзад.
А и вече , ако нещо не е направено в Китай е менте
Прилагам снимки как светят.
Много яко свети S4 логото
Благодаря ти
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Точно, на тест драйва установих, че до 100км/ч колата просто се кара трудно, повече мощност, по- малко сцепление, при това на сух асфалт с нови гуми, не искам да си представям зимата на мокро или заснежено. Затова избрах дизела.